Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
erre 1óra múlva 8an letámadtak...
amúgy most felraktam ezt a megapackot de van egy elég nagy problem:
az autók irreálisan olcsók lettek pl a pagani Zonda 500.000
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A mentésed nem veszik el.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
nekem formula force Ex-em van,szerintem nagyon jó már megvan 1,5 éve és semmi baj nincs vele,de szerintem MOMO jobb
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
ez egy kérdés volt
EGY
nem kéne ezért hisztizni
a warez az az hogyha 20 warezes kérdéssel bombázlak titeket és megkérdezem hogy honnan lehet letölteni... .ez 1 volt. szánalom....ilyen álszent embereket ritkán látni...
és ezen lovagolni 20hsz-en keresztül..gratulálok
ja és a kérdésemre még mindig nem sikerült válaszolni
"még lenne egy kérdésem
ha ezt a megapackot felrakom akkor bukom a mentést?"
Logitech G25 --->55K
Ezeket ajánlom haveromnak 2-3 éve van MOMO-ja és még nem panaszkodott de ha szeretnél kuplungot meg egyéb pluszokat amik csak a g25-ön vannak akkor inkább 55-ért azt vedd meg! (még ha nem is tudod megvenni karácsonyig, de ez részlet kérdés)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://www.freetvmaci.info/
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Na mármost 5letem sincs, hogy mit kéne vennem!
Logitech Formula Vibration Feedback --->8K
Logitech Formula Force EX kormány --->15K
Logitech MOMO Racing --->20K
Logitech G25 --->55K
Na a G25öt kizárnám! És kérdezném h. a fentebb felsorolt kormányok között mi a difi?

Majd keresek még szebbnél szebbeket mert van pár a múltból...
és a moderátor mért nem szedi ki?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
2-3 hét múlva meglátásom és személyes tapasztalataim szerint mindenki érteni fog a TDU-hoz annyira hogy ne tegyenek fel ilyen kérdéseket!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
zéró tolerancia:D