Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én jönnék ha feltundék menni a serverre mert mindig kidob:S:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
bbb007
valaki jön most egyet gurulni 😄 bármilyen katos autoval 😄??????????

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

bbb007
majd olyan 18:30 19:00 magasságába ok
?

Misi az ezredes
Mert néhány versenyt meg kell csinálni..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

most már muködik csak gps en látto maz embereket amikor játszok egyet se találok meg nem is látok miért?
somdav95
Még azt is kikéne nekik írni ! Elmagyarázni, külön mindent! Atyaég, ez a sok vérpisti, lófasz kivan velük ...

somdav95
Akkor visszaolvasol egy-két oldalt és megvan! Bazdmeg <#lama><#wilting>

Toyo
Valószínû, hogy tekergek egyet.. majd nyitva tartom a szemem! 90%-on áll a bejárt úthálózatom.. meg kéne már csinálni azt is. Meg az utolsó autószállítósat nem találom.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Falkon
Lehet nem tudják mi az a faq <#nevetes1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bbb007
art money ma is jössz kruzolgatni??

Misi az ezredes
Szerintem így is nagyon nagy a FAQ felirat ha nem veszi észre és itt kérdezi meg lecsavarom az orrát! Amúgy ott ha regisztrál 2 perc alatt forumban szívesen segít bárki... ott nem leszel vérpisis ha kérdezel...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toyo
A reptér feletti öbölben keresgéld.. egy pici sziget.

Falkon
Úgy kéne megcsinálni , hogyha erre a topikra jössz egybõl a faq jönne ki!
És ott lenne tovább : ha tovább mész és hülyeséget kérdezel bann <#boxer><#violent><#idiota>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
ford island az hol van?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

milk41
elõször megkell venni.csá!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Toyo
Hol akadtál el?

jóvan elolvastam bazdmeg de nemjó
vaok😊 am felvettelek és kb hánykor tali?😄
somdav95
FAQQQQQQQQQ!!! BAZDKI OTTVAN SZÉP PIROS BETÛKKEL! VAGY OLVASS MÁR VISSZA EGY KICSIT!!! Mennyi vérpisti jön még ??? <#rinya><#sir> Nemigaz... <#shakehead>

Falkon
Jó csak példának mondtam<#buck>

Misi az ezredes
Nem hiszem hogy olyan embernek lesz megapackja aki 2000 ft-t sajnál a TDU-ért ill nem akarta megvenni 😊

Falkon
Az

Misi az ezredes
Az megapacos nem?

#66825 NAGY PIROS BETÜK FAQ ÉS OTT OTT VAN...

Hello!

Valaki írja le hol kell regelni hogy kell serverhez kapcsolodni... mert szeretnék multizni:S

lécci
Falkon
Nem is a dino

Misi az ezredes
Mivel egy A kategóriás Ferrari van 😊

Misi az ezredes
Szerintem az ENZO

Falkon
Enzo

Firerock

ezen a képen az elsõ az milyen Ferrari?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bbb007
csak olyan mintha utálatoskodnál velem xD és gúnyolódnál....
HUNbuddy.: alfa szalon szolj ha jo neked és akkor mehetünk msn-re vegyél fel adatlapomrol

Hoffi
Üdv.

lehet hogy most hülyeséget kérdezek,de a ford island az mi ja és hol van mert a régi faq-ban az van, hogy az expert szinttõl elérhetõ

Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

nah meek majd légyszives irjál ide hogy mikor lexx a tali és hol😛 csõõ
am hol lenne a találkozó?
Roger6
Miért vetted magadra? <#hehe> Csak úgy mondtam... <#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Képeiteket ide töltsétek fel IDE

Esetleg ha szeretnétek saját galériát, akkor írjatok privát üzenetet a honlapon...

õõõ most nem tudok kde kb fél 6 -6 körül tudok jönni😛am csak ha elõzöl akkor nyomom😄
bbb007
én érdekes el tudod indulni nem ugy vezetek mind egy 8 éves ovodás dur dur fal én higgadtan vezetek álltalába
HUNbuddy:jöhetsz azzal is akár ha gondolod most is fel mehetünk

és este felé lex krúz?😊
Roger6
Hát errõl beszéltem régebben, amikor E-s, és F kategóriás krúzokat szerveztem. A legtöbben A-s meg B-s verdákkal veretnek, de minden kanyarban keresztbe állnak, vagy villanyoszlopot nézegetnek, és elindulni sem tudnak full DA mellett. És egyre többen lesznek... Ezaz, így tovább!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hát az a baj hogy én még csak a CLS AMG merci nél tartok:S😞
bbb007
lesz kruz én is szerevezek majd egyet egyenlõre idõt nem mondok de bárki bármivel jöhet de azért joh lenne valami felsõ kategóriás gyors kocsival pl.: maserati is megteszi

CSÕÕÕ 😄 tegnap vettem meg a TDU t 😄 lessz ma krúz? mert akkor csatlakozni énis. elõre is kösszike a választ
bbb007
oksa kösszi a segitségeket

Fitti83
Akkor majdnem megkaptad a teljes választ Dante-tól! Köszi! Csak annyi maradt le, hogy az addon.txt-t törölni kell, mert különben nem oké a dolog!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

belisz
sziasztok! szokott olyan lenni,hogy a TDU server ki van kapcsolva?? csak mert nekem azt írja ki,hogy :TDU server nem elérhetõ. kérjük ellenõrizd az internetkapcsolatod.
pedig a netemmel minden OKÉ,viszont csak azóta csinálja ezt mióta feltettem a megapackot.
A JÁTÉK EREDETI!TEGNAP VETTEM MEG:

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Roger6
Ha megvetted a megapackot, akkor telepíted, aztán beírod a serialt. Egyszerû. Ha meg warez-ról érdeklõdsz, a másik topicot ajánlom neked.

Dante73
Megapackot, ha nem veszed meg, akkor is lehet telepíteni, de ha játszani akarsz online is, akkor nem vehetsz pakkos kocsit. Azonnal ledob a szerver.
Arra jó, hogy ne a default car-t lásd, ha a többiek pakkos járgánnyal nyomulnak, és csorgathasd a nyálad.
Nyugodtan lehet bankkártyával fizetni a HIVATALOS oldalon, nem fognak átrázni.
Bármilyen krekket használsz, nem mûködik online a játék.
Összességében 6 ezer forint sincs a játék. pakkostúl. Akinek nem ér ennyit, az inkább ne is játsszon, vagy menjen a warez topikba. Ha meg valaki nem jut bankkártyához, nem gond, a fenti módszerrel nyugodtan tolhatja, online is.

Mempis!

Örülök, hogy vállalod!
Neked, mint Vice Presidentnek, vannak elõjogaid.... Ugyan jó volna, hogyha ott tudnál lenni a versenyeken, de ha nem mindig sikerül, hát nem mindig sikerül... (Legalább én is gyõzhetek....)
Majd valamikor, még a héten jó volna összefutni, hogy fel tudjalak venni a klubba. (Azt hiszem, a mostani nick-ed nincs a friendslistámon.)

http://www.freetvmaci.info/

bbb007
ha itt tartunk akkor majd nekem is el magyarázod a folyamatot mit csináljak miután fel raktam a mega packo-to?? 😄 köszi

bbb007
sorry tom miért volt nekem ilyen hibám krekk

mind ketõttöknek a válasz Roger6,Fitti83

Roger6
Igaza van Fitti-nek, fogalmad sincs, mirõl beszélsz. És miért nagybetûvel írsz? Okos legyé vaze. Ha valamit nem tudsz, akkor pofa befog, aztán csendben tovább olvasod a topikot. Köszöntem. <#lama>