Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Fitti83!

Nézelõdök...😊 Ha nem megy visítok. Egyelõre ott járok, hogy felraktam, és a serial kérésénél cancelt nyomtam info hiányában...😊 Na sívítok majd. 😄

TDU Nick: AdyBabyHUN

Fitti83
Miért kéne újrarakni??? Ha nem vagy tisztába a dolgokkal, akkor ne adj hibás választ! Inkább nézz utána te is, és ha nem találod meg a megoldást, akkor elmondom. Nekem fent van és nem vettem meg, és nem kell uninstall meg ilyenek. Na nézegess és ha nem megy szólj!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

bbb007
jössz majd kruzolni 30 perc 40 perc mulva köbö?

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Köszi!

Néztem a TDU honlapján a megapackot. Kicsit durva áron vesztegetik azt is, meg az eredeti játékot. Itthon 2000ért kaptam dobozos, kézikönyves változatot. A letöltõs játékot közel 8000ért adják, a megapackot meg 4000ért. Ez így nem éri meg. 😞

OFF: A torrenttõl meg fosok. Õszintén szólva megpróbáltam ingyé' felrakni, csak ugye serial nem volt mellékelve, csak egy .exe. Az meg úgy kevés volt. Fõleg ha esetleg még tényleg bekavar az eredeti játékba egy warez verzió.

Ahhh...Csak megkérdem. Mûkszik valahogyan warez Megapack az eredeti játékkal? 😊 Én nem adok ki 4000-et érte. Kétszer annyi, mint a játék maga. LOL. 😄

ladics
a kártya adatos cucc egyszerü paypal-al megáldott az egész ezért beírod a kártya adatát vagyis számlaszám meg ha visád vagy mastered van a hátulján az utolsó 3számjegyet 1 másik helyre...ahogy le acceptoltad már észre is veszed hogy üzenetet kaptál mobilon hogy leemelték a pénzt,így az azt következõ fél napban már megis kapod emailban :]
nem kell fosni ha átbasznak akkor mehet a perlés de nem fognak mert ez a paypal 1 nemzetközi cucc^^
amugy meg a megapackot torrentrõl is szedheted/mindegy akár hivatalosról is :]
remélem segítettem ha nem kérdezz bátran.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

bbb007
DE EREDETI-BE UGY OKÉ

bbb007
SEMMI BAJ NEM LESZ ÉN IS LESZEDTEM DE NEM RAKOM IDE A LINKET MERT WAREZ LENNE DE AMUGY 30 PERC ALATT MEG VOLT A PACK EGÉSZ JOH DE UTÁNA BAS*HATOD A TDU-T UJ RA KELL RAKNI 😞 SZOVAL MEG ONLINE-T SE TUDSZ MIATA MAJD JÁCANI 😞 NEM ÉRI MEG HAMÉG ONLINE-OZOL IS

Hehe...😊 A NAGYOK offolják szét a topicot. 😊

Kicsit én is off leszek.

Amúgy mindannyian legálisan szedtétek le a Mega Packot? Mennyire megbízható ez a letöltõs téma a hivatalos oldalról? Én kicsit fosok tõle. Volt már olyan, hogy valakinek nem jött össze? :S Meg hogy adjam ki a kártyám adatait...Bahhh....Ha van valakinek jobb ötlete, azt szívesen venném.

FAQ-ban meg ha benne van, akkor majd megtalálom. Krónikus idõhiányban szenvedek, könnyebb kérdezni, hátha valaki megszán. Mert ugye én magamból indulok ki...😊

bbb007
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ladics
NAGY PIROS BETÜVEL ** sry

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
bocs de ilyesféle honfitársat nem akarok látni elegem van belölük mint mindenki másnak ISZONYÚ NAGY PIROS BETÜKKEL VILLOG HOGY FAQ[/brutalnagy] innentõl nem tok mit tenni ha nem veszi észre:]

ladics
jólvan ladics bácsi ideges-.-' sajnálom

ja és még jön 4 haverom ök is meg vették<#vigyor4>
Toyo
Ezt a hozzáállást nem fogom megérteni ami itt megy.. a 3 mondat off-od helyett, meddig tartott volna egy igennel válaszolni? De ez nem csak rád vonatkozik.. egy új játékosnak minden új.. sokszor az alapvetõ dolgokat nem veszi észre, vagy csak kérdezni akar valamit, nem számít.. de legalább a játékkal kapcsolatos dolog.. aztán következnek az igazi offok, hogy takarodjmá, ott a faq stílusú beszólások. Nemhogy örülnétek, hogy láthattok egyre több honfitársat a szigeten.. de hát ehhez még nõni kell, lehet 😊

klödi, kérdezz bátran.. azér van!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

nem most játszok elsõre TDU val meg jelenése óta nyomom csak most vettem meg eredetibe mert single unom már
<#hawaii>
Roger6
Egy klánban minden pozíció fontos (kiegészítik egymást, ez a csapat - klán - lényege)...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HUNMemphis
Szeva Dante!
Elvállalom a pozíciót viszont!
Közeleg a félév és vannak tantárgyak amikbõl javítanom kell.Így hétközben 20:00-21:30-ig tudok a géphez kerülni.Mivel CoD4-be klántag vagyok ezért velük is kell foglalkoznom.Számítanak rám mert fontos pozíciót töltök be ott is.Klán mesterlövész.
A hétvégémet nem nagyon tudom hogy alakul de igyekszem ottlenni.
Majd még írok most megyek nyelvtanórára.
Csáó csáó

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Roger6
Nem gondolod, hogy egy kicsit erõs volt ez elsõre? Még a remény megvan, hogy normális az ember. Az elsõ krúzon kiderül majd.

Szóval klödi!

Igen, 1.66a típusú patch kell a multihoz, valahonnan szedd le, aztán tedd fel a játékra. Ha online profilt kezdesz, akkor elõször meg kell csinálnod pár "tutorial" küldetést, és csak utána fogsz más online embereket látni a szigeten. És ne felejtsd el: ésszel vezess, vigyázz a másikra!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ladics
Tessék hogy kurva egyszerü legyen!!

25.pont olvass és tanuljá -.-' nincs több kérdés találd fel magad!!

ladics
ne multizzá nem neked való...
de ha kitartó vagy akkor ott az kibaszott FAQ amiben utána járhatsz te nagyon sötét....:]
Hidd el mi is szeretünk:] vérpistike...

Hello!
Én ma vettem meg a TDU-t eredetibe és szeretnék multizni veletek😄.
És lenne egy kérdésem hogy az eu patch kell a multihoz?
Fitti83
Melyik honlapon?

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Misi az ezredes
Honlapon a képeket kérném feltölteni 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Én is köszönöm nektek, állat volt! Fõleg ahogy röpködtél vaze! <#hehe>

Fitti83
Köszönöm a krúzt Grabowszki és Frenky87!!!<#worship> Nagyon jó volt, mint mindig!<#taps>

gviski
Még a végén én is visszatérek a szigetre???

Egy bajom van, hogy én szombaton is szoktam dolgozni, jó esetbe egy hónapba van másfél szabad hétvégém, de jó lenne valami megoldást találni rá hogy én is tudjak indulni 1-2 versenyen :-)

Virtual SimRacing

orszagtom
Valóban jól hangzik ez a dolog, kivéve hogy kötelezõ mindig a jelenlét meg a hiányzás kizárást von maga után. Bocs, de melóból NEM kések el, mert azért fizetnek. Nade ez?? Kérem, ez egy játék. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden szombaton (vagy más idõpontban) haptákban álljon, mert "most bizony TDU-zok és ha nem megyek, akkor ejnye-bejnye".... PC-s pályafutásom alatt ezért sem voltam soha semmiféle klán tag..nekem senki ne mondja meg, hogy "a szabadidõmben mikor KELL ráérnem".

Még1x mondom, jól hangzik, de magam részérõl ebben nem tudok részt venni! Sok sikert hozzá, remélem jókat csapattok majd! <#eljen><#vigyor2>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Fr3nky21
Merre lesztek a szigeten? Énis felnézek

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Fitti83
Ahogy akarod, de nem fogok 300 felett csapatni, mert még szoknom kell a kormányt! Szerintem jöhetsz a maseratival!

Roger6
Fitti!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tervezed csapatósra a dolgot? Mert hogy ha nyugisabb krúz lesz, akkor gyûjteném a km-eket a Maseratiba, ha viszont tempósra tervezed, akkor Maranello, vagy valami B-s verda lenne. 21:50-kor lépek TS-re, meg szerverre, addig kajálok meg ilyenek.

Dante!
Köszi az info-t, ha esetleg ráérnék valamikor az elkövetkezõ hetekben szombaton, akkor szólok.

Dante73
1; A versenyek direkt szombaton lesznek, hogy aki suliba jár / melózik is tudjon jönni,
2; Nem muszáj azonnal csatlakozni! Ha látod, hogy következõ pár szombaton ráérsz, dobol egy PM- et, összefutunk, és megbeszéljük!

http://www.freetvmaci.info/

Fitti83
Király!!! Ez egy nagyon jó hír!!! Én F430 Spider-el megyek! <#vigyor> Szerintem legyen TS, mert jól elvoltunk nem!? Csinálok szobát majd! Mondjuk legyen a név: Getaway in TDU <#eplus2> Akkor majd várlak!

Roger6
10-kor felnézek én is akkor kicsit. TS?Autó?

Hoffi
Üdv.

jó volt ma a motoros krúz igaz nem jött el senki, de ettõl függetlenül pár gyerekkel lenyomtunk egy szigetkört 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Fitti83
Észrevettem. 😞 Este 10-kor megyek fel még csapatni. Ha akarsz gyere! Csináltam xfire-t! Vegyél fel! Xfire: Fitti83

ladics
BEHALT A MÁSIK TOPIK?😄

párkép

bbb007
kruz johny popzu((bali)) vagy vki

bbb007
csõ jössz még skype-ra??

popzu
NA SZTEM MOST VOLT ELÉG EBBÕL A TOPIKBÓL VAGY 4GYEN LEÍRJUK NÉZDD A FAQT SOMDAV NEVANO MEG ÉN ERRE MEGKÉRDEZI MÉG1SZER ÁHH.........

ChuckyHUN
FITTI!
Bocs, hogy nem voltam ott, de el kellett szaladnom apunak segíteni, utána pedig már nem találtatlak😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Fitti83
Dehogyis!!! Moodovin, TomeE is ebben van, na meg pár ember régrõl, akik eltûntek. Nem jössz fel egy 30percre? ÉN megyek. Északon megtalálsz!

Roger6
<#integet2>Nyugi mester, a világért sem hagynám el a klub-od, bár asszem nem ismerek rajtad kívül más klubtagot.<#nyes> Vagy csak ketten vagyunk? <#vigyor5>

somdav95
FAQ!!!!!!!!! Rejtett fájlokat bekapcsolod--.> addon.txt-t törlöd !

Misi az ezredes
Azt hiszem még én tettem szívességet hogy nem kaptál káromkodásért, másik ocsmárolásáért büntetõpontot...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

belisz
Ha én felteszem a megapack nevû programot a TDU-hoz,akkor hova lesz az telepítve???
Csak mert mióta feltettem ezt a szart azóta írja ki,hogy a TDU server nem elérhetõ,kérjük ellenõrizd az internetkapcsolatod.
Kérlek titeket valahogy segítsetek. Még csak 4-5 órája van meg a game,de nem tudok vele játszani.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#falbav><#falbav>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Fitti83
Jóestét! Neked nem az én clubbom-ba lenne a helyed?????????

somdav95
Most te minek tûnsz el? Gyere át a másik tápigba, ha nem tudod a címét akkor írj pm-et!! Mit írtál az elõbb hogy így berágtak?😊

Roger6
Dante baszki!

Ez naggggyon jól hangzik, végre egy igazi HC-s klub, és versenyek, ráadásul nem ilyen szutykos A-s kocsikkal. Imádnám, ha tagja lehetnék egy ilyen klubnak, de sajnos a munkám, és egyéb elfoglaltságok miatt nem hiszem, hogy részt tudnék venni a kötelezõ versenyeken, ráadásul minden héten. Sajnálom...

Sok sikert a klub-hoz!
Üdv!

Johnny 19
ki az a [email protected]? valaki fel vett MSN-n. innen

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

milk41
csá

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB