Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézelõdök...😊 Ha nem megy visítok. Egyelõre ott járok, hogy felraktam, és a serial kérésénél cancelt nyomtam info hiányában...😊 Na sívítok majd. 😄
TDU Nick: AdyBabyHUN
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Néztem a TDU honlapján a megapackot. Kicsit durva áron vesztegetik azt is, meg az eredeti játékot. Itthon 2000ért kaptam dobozos, kézikönyves változatot. A letöltõs játékot közel 8000ért adják, a megapackot meg 4000ért. Ez így nem éri meg. 😞
OFF: A torrenttõl meg fosok. Õszintén szólva megpróbáltam ingyé' felrakni, csak ugye serial nem volt mellékelve, csak egy .exe. Az meg úgy kevés volt. Fõleg ha esetleg még tényleg bekavar az eredeti játékba egy warez verzió.
Ahhh...Csak megkérdem. Mûkszik valahogyan warez Megapack az eredeti játékkal? 😊 Én nem adok ki 4000-et érte. Kétszer annyi, mint a játék maga. LOL. 😄
nem kell fosni ha átbasznak akkor mehet a perlés de nem fognak mert ez a paypal 1 nemzetközi cucc^^
amugy meg a megapackot torrentrõl is szedheted/mindegy akár hivatalosról is :]
remélem segítettem ha nem kérdezz bátran.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Kicsit én is off leszek.
Amúgy mindannyian legálisan szedtétek le a Mega Packot? Mennyire megbízható ez a letöltõs téma a hivatalos oldalról? Én kicsit fosok tõle. Volt már olyan, hogy valakinek nem jött össze? :S Meg hogy adjam ki a kártyám adatait...Bahhh....Ha van valakinek jobb ötlete, azt szívesen venném.
FAQ-ban meg ha benne van, akkor majd megtalálom. Krónikus idõhiányban szenvedek, könnyebb kérdezni, hátha valaki megszán. Mert ugye én magamból indulok ki...😊
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
klödi, kérdezz bátran.. azér van!
TDUnick: ArtMooney(HUN)
<#hawaii>#hawaii>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elvállalom a pozíciót viszont!
Közeleg a félév és vannak tantárgyak amikbõl javítanom kell.Így hétközben 20:00-21:30-ig tudok a géphez kerülni.Mivel CoD4-be klántag vagyok ezért velük is kell foglalkoznom.Számítanak rám mert fontos pozíciót töltök be ott is.Klán mesterlövész.
A hétvégémet nem nagyon tudom hogy alakul de igyekszem ottlenni.
Majd még írok most megyek nyelvtanórára.
Csáó csáó
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szóval klödi!
Igen, 1.66a típusú patch kell a multihoz, valahonnan szedd le, aztán tedd fel a játékra. Ha online profilt kezdesz, akkor elõször meg kell csinálnod pár "tutorial" küldetést, és csak utána fogsz más online embereket látni a szigeten. És ne felejtsd el: ésszel vezess, vigyázz a másikra!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
25.pont olvass és tanuljá -.-' nincs több kérdés találd fel magad!!
de ha kitartó vagy akkor ott az kibaszott FAQ amiben utána járhatsz te nagyon sötét....:]
Hidd el mi is szeretünk:] vérpistike...
Én ma vettem meg a TDU-t eredetibe és szeretnék multizni veletek😄.
És lenne egy kérdésem hogy az eu patch kell a multihoz?
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Egy bajom van, hogy én szombaton is szoktam dolgozni, jó esetbe egy hónapba van másfél szabad hétvégém, de jó lenne valami megoldást találni rá hogy én is tudjak indulni 1-2 versenyen :-)
Virtual SimRacing
Még1x mondom, jól hangzik, de magam részérõl ebben nem tudok részt venni! Sok sikert hozzá, remélem jókat csapattok majd! <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tervezed csapatósra a dolgot? Mert hogy ha nyugisabb krúz lesz, akkor gyûjteném a km-eket a Maseratiba, ha viszont tempósra tervezed, akkor Maranello, vagy valami B-s verda lenne. 21:50-kor lépek TS-re, meg szerverre, addig kajálok meg ilyenek.
Dante!
Köszi az info-t, ha esetleg ráérnék valamikor az elkövetkezõ hetekben szombaton, akkor szólok.
2; Nem muszáj azonnal csatlakozni! Ha látod, hogy következõ pár szombaton ráérsz, dobol egy PM- et, összefutunk, és megbeszéljük!
http://www.freetvmaci.info/
jó volt ma a motoros krúz igaz nem jött el senki, de ettõl függetlenül pár gyerekkel lenyomtunk egy szigetkört 😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
párkép
Bocs, hogy nem voltam ott, de el kellett szaladnom apunak segíteni, utána pedig már nem találtatlak😞
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Csak mert mióta feltettem ezt a szart azóta írja ki,hogy a TDU server nem elérhetõ,kérjük ellenõrizd az internetkapcsolatod.
Kérlek titeket valahogy segítsetek. Még csak 4-5 órája van meg a game,de nem tudok vele játszani.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ez naggggyon jól hangzik, végre egy igazi HC-s klub, és versenyek, ráadásul nem ilyen szutykos A-s kocsikkal. Imádnám, ha tagja lehetnék egy ilyen klubnak, de sajnos a munkám, és egyéb elfoglaltságok miatt nem hiszem, hogy részt tudnék venni a kötelezõ versenyeken, ráadásul minden héten. Sajnálom...
Sok sikert a klub-hoz!
Üdv!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD