Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Persze szoktak a többiek G katosokkal is! Én inkább TVR Sagaris párti vagyok, de azért a többi autóval sincs bajom, csak nem használom õket, de azért ha krúz van, beülök más kocsiba is ! 😊

bbb007
én a trade-et ajánlom neked olcsok a kocsik és van amikor tetszésed szerinti jön de ha van egy kis plusz pénzed vehetsz 0km-eset tetszésed szerint 😄 ja és amugy nem jössz egyet gurulni most ??

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

bbb007
ma milyen kruz lesz akkor szivesen mennék veletek fitti meg grabowski és a többiék nagyon teccik a stilusotok a kruzal fõleg ez az elõzgetés hogy várunk az NPC mögött valahogy én is igy képzelem el piros lámpa stop tábla max 200-220 ha ma lesz szivesen csatlakoznék hozzátok 😄

Egyelõre még a nisimosusimo izé...tuningos Nissannal próbálkozok. G kategóriás kocsikkal nem szoktatok csapatni? 😊 (nem mintha az lenne...😊 )

TDU Nick: AdyBabyHUN

somdav95
Persze ! Vagy írnak ide a topikba vagy csak simán beszúrnak egy képet, amirõl megtudod, hogy mikor lesz, hol, és milyen kategóriás kocsikkal !

Igyekszem majd foglalkozni eleget a játékkal. Itt szóltok a krúz idejérõl?

Roger6
Na meg ha jó fej vaze, el ne felejtsd! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fitti83
Gyere el pár általunk szervezett krúz-ra és ha jól megy neked és normális viselkedést tanusítasz, akkor beveszlek a clubba!😊

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Azért álszent sem akarok lenni, mert autópályán néha elhangzik az a parancs, hogy GO! Ilyenkor a következõ lehajtóig amit bír a verda és a tudásod. A klubfõnök nem én vagyok, így én bevenni nem tudlak, csak azt tudom javasolni, hogy gyere el majd minél több krúzra, bárki szervezi, és bármilyen típusú is legyen az, hogy tapasztalatot gyûjts. Lehetõleg próbálj ki minél több autót, és találd meg azt, amelyik a te vezetési stílusodhoz a legközelebb áll, aztán olyan krúzokra menj, ahol ezt a kategóriát favorizálják. Nekem pl. a Maserati GranSport a kedvencem, ami D kategóriás, és a pár ezer együtt megtett km után már nyugodtan mondhatom, hogy tudom vezetni, érzem a kocsit. Azért így is vannak driftelésnél túlcsúszások, de egyre kevesebb.
Szóval gyakorolj sokat, és ne csak a végsebességet nézd a kocsiknál.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kösz Roger6!

Ez a szabályosabb krúzolás tetszik nagyon. Még az elején vagyok eléggé. MAJD bevehetnétek...😊

Fitti83
Üdvözlet Uram!
Nagyon jó kis szöveget hoztál össze! Grat!
Tehát a jó krúz lényege az ésszerû vezetés és a jó társaság!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

bbb007
reggelt igazad van 😄

somdav95
Már bocsáss meg, én próbálom tartani a topik színvonalát valahogy, csak jön a sok vérpisti és már a .......... kivan velük, nem értem miért kell zsidózni, de persze õ nem kapott büntetõpontot, csak ÉN !!!!! Milk is régen sokat írt a topikba, csak mostanára visszavonult, nem hiszem hogy te ismered, õt próbáltam védeni!! <#falbav>
Amúgy:
<#integet2>

Roger6
Többféle krúz "létezik", ha lehet így fogalmazni. A legtöbben belevágódnak a verdába (általában mindenki hasonló kategóriával megy), aztán ami a csövön kifér, cél nélkül csapatnak, tele karambollal, egymás lökdösésével. Személy szerint nem kedvelem ezt a fajtáját a krúznak. Aztán vannak, akik driftelnek, ezt a versenypályán lehet a legjobban mûvelni, de az igazi mûvészet a kis kanyargós hegyi utakon való driftelés. Na az már döfi! Itt erõsen ajánlott a HC mód, driftelni úgy az igazi. Az én kedvencem pedig a könnyed krúz. Itt a szabályokat mértékkel betartva, ésszel krúzolunk, meghatározva egy maximum sebességet (ált. 200-220 km/h), így ha valaki esetleg egy ütközés miatt lemarad, az is be tud érni minket (vagy én õket). Pozícíókat cserélünk egymás között az autókkal, elõzgetünk (csakis balról, és ha nem látjuk be az utat, bizony az NPC kocsi mögött maradunk, amíg tiszta lesz az terep). Általában a Leader-t nem szoktuk megelõzni, hiszen õ tudja az utat, kijár neki némi tisztelet (fõleg ha õ szervezi a krúzt). Közben TS-en könnyesre röhögük magunkat (hallod Moodovin, szerezz be egy fülest+mikrofont!!!!), és élvezzük, hogy együtt van egy jó társaság. Én nagyon jól éreztem magam általában a krúzokban, akár én szerveztem, akár nem. Nagyo ritkán választunk A-s verdát (eddig csak egyszer fordult elõ emlékeim szerint), hiszen HC módban elég irányíthatatlanok (Hypersport fölé meg nem teszem a DA-t, ne helyettem vezessen az autó vaze!). Röviden ennyi, de minden egyes krúzról, amit a klubfõnök szervez (innen üdvözöllek Fitti), oldalakon keresztül lehetne írni.

Szóval sok sikert a krúzolásokhoz, remélem te is találsz egy olyan társaságot, ahol jól érzed magad, és nem lesz gond
Üdv

bbb007
jaja én most kapora jövök egy guruláshoz 😄 valaki jönne?

Ezeken a krúzolásokon mit csináltok? Csapattok egyet a szigeten? Ökörködtök?

valaki jön gamelni egy kicsit?
Nyomtál entert a "körbe" érkezvén?

Fitti83
Vedd meg eredetibe és akkor jó lesz!!! Vagy kérdezd meg az off topicba!!!

CoolX
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a játék elején amikor menni kell valami versenyre,akkor mit kell csinálni?Mert ha bele megyek a versenybe nem csinál semmit.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Nos Dante. Azt hiszem igazad van. Meg fogom venni a megapackot. Csak az asszony nagyon nem engedi. Majd sunyizok. 😊

Sziasztok!

Valaki légyszives küldje el az új tópik linkjét pü-be

köszi

TDU 2 nick: SpeedHUN

BB7
Grat a banánért!

Érik a -fav! Az a mák, h. van idõm tehát olvasgatom a flémet és az OFFot!
lenne még egy kérdésem😄

gps láttok sok embert amikromeg megyek alig találok valkit miért?
Hoffi
köszi így már megtaláltam!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Falkon
válasz erre: #66872

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Ez az !

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
a honolulu reptér felett?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

laci 700
A GPS-en is csak akkor mutatja az online játékosokat ha már megcsinálta a versenyeket! kb 30-60s mire betölti õket ha vissza jössz a térképbõl!

bbb007
19:00 alfa szalonál leszek

Na csõõõõ JÓ A Játék😛 nah akkor jöttök a z alfa szalonhoz,?😄
Nekem ezt akkor írta ki amikor annó (szégyen-gyalázat) nem eredeti kulcsal játszottam és online akartam indítani. GYIK=addon.txt rejtett fájlt töröld, ill. írd át az eredeti kulcsra.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

pxxl
mia csöcs? nem vagyok 1 hónapig, aztán mik vannak itt? vazzeg 😞

nemsoká visszatérek, (ha érdekel valakit 😄 ) csak volt 1 kis dolgom...mind1.

na csalán!

All hail the double x!

somdav95
1. attól hogy zsidó az ember miért büdös?
2. ismered milket? beszéltél vele életedbe egyszer is ?
3. HÚZZÁL EBBÕL A TOPIKBÓL !!!

köszzi
Misi az ezredes
Nem tûröm a fajgyûlöletet a topicban... Azt hiszem ha van egy minimális mûveltség akkor
1. nem kérdeznek butaságokat...
2. nem szólnak be egymásnak...
3. nem offolnak...

#66860 Próbáld meg újra feltelepíteni a játékot majd a FAQ-ban leírtak alapján lépésrõl lépésre haladni...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

segitesz v nem?
bbb007
ez nem semmi xD

pl slégysziives segit smert ma szerettnék krúz olni😛😛:S😛 léccives segits
Misi az ezredes
Ezt díjazzák a moderátorok! GRATULÁLOK

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bbb007
én is erre gondoltam csak megint le ugatnánaak

Gaben17
topik ultra gáz lett...vki elküldené a rendes topik címét pmben?(:

Spirit of Perfomance Koenigsegg

monjda d nem baj csak jóóóó legyen az a lényegÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toyo
Ezt nekem is csinálta az elején.. Szedd le a játékot, majd rakd fel újra, aztán patch rá.. nekem valamiért elõször, nem jól tette fel a patch-t.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

bbb007
hát akkor nem tom inkább nem szolok mert megint le ugatnak hogy hülyeségeket dumálok

megvette te zsidó
eredeti, patchj eltem is
bbb007
warezos a játék vagy eredeti?? és ha eredeti akkor már patchelted?????????? msn-en már kérdeztem de nem irnál vissza

Elérhetõ 1 javitás a TEst Drive Unlimited hez .Szükséged van hozzá ha akarsz többjátékos moódban jjátszani . letöltöd most?

És ha az igen re meek kido 1 üresoldalr ha nem a kkor pedig a prolokhoz viszz:S
bbb007
és mit ir ki??