Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orszagtom
És "full" belsõ nézet, ezt elfelejtettem (bocs, hogy flood-olok)

TDU Project Paradise nick: ToMeE

orszagtom
Gyengébbek kedvéért az Extra HC azt jelenti, hogy minden HUD kikapcsolva (AI Names esetleg maradhat)

Misi az ezredes
Ha hozzászokik a szemed a kevés FPS-hez akkor nagyon zsír 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Fitti83
A francnak kell nekem dolgoznom!!!<#gonosz2>De majd 13fele megnézlek bennetek, hogy bírjátok-e még.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

orszagtom
Szombaton délelõttõl kifulladásig krúzolunk majd. Megkérek mindenkit, hogy tényleg csak akkor jöjjön, ha betartja a szabályokat és bírni fogja az extra hc-t és a megamaratont.... <#vigyor0>

somdav95
Nekem meg valamiért rohadtul széthúzza a képet 1600-ba. Rohadtul idegesítõ, pedig még ott is lenne vagy 40 fps-em. Így játszok 1280 minden max ( ha jól emléxem xD) és 60 fps körül...

somdav95
Nem is akartam venni többet gigabyte-ot. Bár ha arra cserélik ki akkor leszarom, ingyen van xD Holnap meg lesz a gépem, és mivel úgyis megint elkaptam valami retkes vírust, majd lehet játszani jó sokat <#vigyor>

Fitti83
Hogyan tudsz 14FPS-el játszani??? Nekem 28-30, de néha az is zavar.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

orszagtom
Hajaj....sok sikert a laphop És akkor többet ne vegyél Gigabyte-ot <#nyes> ( kíméljetek meg a "hülye vagy, jó lapok azok" és hasonló kommentektõl, köszi <#wink> )

somdav95
Uraim a gépem alaplap hibás lett, de valamiért csak a vinyónál <#violent> Azt mondták hogy pont ilyen most nincs náluk, ezért mondtam hogy akkor adjanak valami jobbat, rá is fizetek ha kell, mert ez így már nem buli hogy nincs gépem. Remélem holnapra már lesz, és akkor mehetek TDU-zni....

orszagtom
FRAPS a legjobb szvsz, www.fraps.com

Moodovin
Vásárláskor kaptál 1mail-t ami tartalmazza a kódot, ha már kitörölted akkor nincs tippem.

TDUnick: Moodovin[HUN]

Hoffi
Üdv

azt az fps mérõt hogy lehet beállítani vagy valamilyen programmal kell? amúgy jók lettek a képek!

Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Misi az ezredes
Sajnos nem tudok segíteni mert nincs megapackom :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tufa
tehát volt egy külön serialja annak is. remek, de hogy hova tehettem.... nincs valami oldal ahol visszalehetne nézni a serialt (e-mail/jelszó alapján)?

Misi az ezredes
Gondolom a megvásárolt packnak a kódját beírod telepítéskor és mûködni fog 😊 de csak tipp 😛

Tufa
a megapack telepítésénél miként lehet aktiválni hogy legálisan mûködjön onlineban is? régebben megvettem, de csak a telepítõ van meg... Vagy csak a letöltésért kellett anno fizetni?

Misi az ezredes
Most egy tali? feljössz TS? ip "ts.vignet.hu:8888"

Attila889
a klubbod helye holvan?Hogy a játékba is beléphessek oda 😊

Misi az ezredes
Me? lol itt a sárga sárga nem halvány színû és a zöld is zöld hmm.. :/

nem :/

Misi az ezredes
Nah szebb a színe?

Misi az ezredes
Nagyon sötétek a képek :S

ladics
pár kép a privát krúzról:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
Szép a logód gg 😊

[HUN]FaTaL
nulláról

http://goo.gl/gd6Zi5

Tufa
értem, köszi

Hoffi
Offline profile-t nem válthatsz át online-ra

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Tufa
Offline profil menthetõ onlineba vagy mindenféleképpen nulláról kell kezdeni?

ladics
másik totyik zárva?😮OO

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hoffi
Üdv

hogy lehet visszajátszani a dolgokat?😄
mármint úgy hogy megyek a pályán és azt utána hogy tudom visszanézni?

Falkon
Mármint a driftes gyerek<#duma>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Bunkó

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Toyo
Kösz, én is így érzem.. mondjuk csak a felfestés miatt is. De találkoztam már szembejövõvel csak ezért kérdeztem, hogy nehogy én legyek bunkó..
Mondjuk érdekes, ha bookmark közül választod ki a pályát, fordítva rak le..
Ez a srác is így tolja..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Falkon
De!

Toyo
Az Oahu Raceway, a versenypályán.. melyik a helyes kötelezõ irány?
Ahogy befordulsz, balra, nem?

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Húúúú!

Ha el tudok menni, akkor mehetek másik kocsival? Cobra még nincs...😞 Melyik kategória az? A kivételével minden van. Fölhúzva maxra. 😊

TDU Nick: AdyBabyHUN

Hoffi
én jövök!

Lunatic83
ma 18:00-kor AC Cobra Cruise
találkozási pont: Triump HQ

Xbox Live: Lunatic HUN

Fitti83
Köszi! Csak most néztem meg az oldalt!<#confused>
Hétvégén jó lenne egy fasza krúz!

orszagtom
hjawazze, ide járunk megint, de kezd alakulni, ahogy észrevettem egyre kevesebb a szemetelõ, aki gondolkodás nélkül irogat.

somdav95
Másik topikot bezárták????<#violent>

Roger6
Hát igen, laptoppal én sem élvezném ennyire a vezetést! Tegnap csak a Maseratiba belevágtunk 400 valahány km-t! Hétvégére csinálunk egy hasonlót, ha ráér a banda, aztán toljuk neki kicsit, de csak ésszel, ahogy tegnap! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Orszagtom!

Bocs, nem reagáltam. Köszi a Momo ajánlatot, de nem kell. Kinéztem egyelõre egy gagyibb SpeedLinkes kormányt. Kiváncsi vagyok meddig bírja. Kinézetre jó. 😛

Ezek a krúzok kezdenek nagyon érdekelni...😊 Remélem egyszer tudok csatlakozni...

TDU Nick: AdyBabyHUN

orszagtom
Megesz a penész, hogy mibõl maradtam ki. P*csába hogy nincs még itt a gépem! DE! Este jön a júpíszí, remélem minden okés lesz a bekötéssel, így egy probléma letudva. Jövõ héten meg hozom a gépet, aztán remélhetõleg én is teljes valómban csatlakozom hozzátok!

Szépek a képet, GRAT! Kár, hogy nem voltam, de nem az igazi laptoppal + voda nettel, sajnálom 😞(

Misi az ezredes
zsír képek holnaptól én is szigeten leszek 😊

Fitti83
Egy nagyon ütõs krúzt mentünk ma!!! 5 órán kresztül mentünk!!! ez durva volt! Köszönöm Grabowszki és Moodovin! Az elején TomeE barátunk is ott volt, de õ sajnos kimaradt a jóból. Lesz mit mesélnünk!😄

TomeE-val találkoztunk:

Aztán megjöttek a többiek és váltottunk Skyline-ra!

És a hármas, akik nagyon sok kilométert lenyomtak:

Roger6
Én is köszöntem Uraim, tényleg nagyon jól siketült a krúz, remélem ToMeE legközelebb már te is velünk tartasz! Hétvégére szervezünk valami hasonlót! <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Moodovin
Egy eszméletlenül jól sikerült cruise eredménye:
(Fitti, Grabowszki köszönet érte!)

TDUnick: Moodovin[HUN]

Attila889
EVO X-et nemtudom letölteni..valaki feltudja nekem tölteni máshova?
Evo 8 vagy 9 nincs?
Itt a X linkje,de nekem nem tölti le,vagy nemtudom hogy kell? 😄
EVO X?