Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balatonnál 😊))

Misi az ezredes
^^ csak kipróbáltam a rajzpadot 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ladics
háháháá ez jó😄 +1

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

IJIazz
és most szebb a színe?<#idiota>

somdav95
Nem vetted még észre hogy ezzel a "menõ" dumáddal itt nem tûnsz ki??<#fejvakaras>

ladics
amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába :]na respect!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
after effectel énis dolgozok SRÁC 😉

somdav95
Akkor nem mész, ilyen egyszerû <#nevetes1>

ladics
amugy Ts-t nem tok garantálni fater eltörte az a4tech-es fülest-.-' :S

somdav95
Nemtudjuk...
Szabi: Nem vagyok én gondolat olvasó 😊

ladics
ja még1 ezt az extra szuper (szar) hc-modhoz leszedtem azt a vackot amit linkelt jóbarátunk...na indítottam ment..kaki...de
nem avval indítom a gamet akkor belép kiválasztom hogy hc-modeban és exe hiba :'OOO wtf??? mit tegyek?:/:/:/
vigyázzatok ti is!

ladics
asztón marcíval jövök😛 csak nem tuti hogy itthon vok😞(( nem lehetne késöbb meccsem van dunaújvárosban fél 5kor kezdõdik és max 2óra és hazais kell jönni:/:/:/

holnap 18:00 😄DD

somdav95
És aztán megkérdezhetnénk hogy melyik nap is lesz?😊

jah igen, és tapasztalt vezetõk kellenének, lehetõleg utat nem elhagyni, és ha megvagyunk vagy 5 en, lezárjuk a réteget, hogy mások ne tudjanak bejönni, ezért fontos a TS....

autólista:
szürke Aston Martin DB9:
fekete Alfa Romeo Brera: Szabi
fekete Alfa Romeo GT:

"Játékszabály":
1 játékos szürke Aston Martin BP9-el...
A többi játékos fekete Alfa Romeo Brera-val, vagy GT-vel..

popzu
csak egy bizonyos idö után fogsz látni online emberkéket legalábis kb nálam 3versenyuátn láttam öket😊

Tufa
bár ami azt illeti nem nagyon látok senkit sem... Valamit elronthattam úgynézki

Tufa
mégegy kérdés. Trade csak egy bizonyos szint után megy vagy ahogy lement az elsõ verseny és visszatértem a házba már mennie kéne?

[HUN]FaTaL
A sajátban nem tudja a modi csak a tulaj bezárni, és a sajátban volt a topic.

http://goo.gl/gd6Zi5

Moodovin
Köszönöm!

TDUnick: Moodovin[HUN]

Tufa
sikerült, köszi 😊

popzu
FAQ: Hogyan tudok online játszani?
Hogyan tudok online játszani?
MULTIPLAYER(Internet szükséges hozzá, a többieket látod a játékban és velük tudsz játszani)

1.Eredeti játék szükséges hozzá

2.Telepítsük fel a játékot

3.Ha kér cd-kulcsot akkor adjuk meg neki a játék dobozában lévõ cd-kulcsot,majd
regisztráljunk gamespy accountot az e-mail címünkre.

4.Töltsük le a legújabb patchet a játékhoz(1.66A)

5.Ellenõrizdd található-e az ADDON.TXT NEVEZETÛ FÁJL

Windows XP esetén: c:documents and settingsall usersapplication datatest drive unlimitedaddon.txt

Windows Vista esetén: c:programdatatest drive unlimitedaddon.txt

ha található töröld(engedélyezdd a rejtett fájlokat is),

SZINTÉN ELLENÕRIZDD HA FELTELEPÍTETTÉL MEGAPACKOT VAGY BONUSPACKOT A JÁTÉK SORÁN BÁRMIKOR.

Honnan tudom, hogy a játék normálisan mûködni fog a gépemen?

Tufa
Mitõl lehet az hogy frissen telepített tdu + patch, új gamespyid acc, de ennek ellenére sem tud csatlakozni a serverhez. Próbáltam a megapackal is, serialt beírtam (nem jelzett hogy rossz lenne) de szintén nem akar csatlakozni. Vistám van.

északon, a golfpályánál megtaláltok egy lájtos kis E-F katos szabályos kocsikázásra 😊

somdav95
Bõven xD

Atti12
belefér 😄

Roger6
Edzés után vagyok, de azért remélem nem voltam túl bunkó...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

somdav95
Látom jó paszba tetszik lenni grabowszki uram <#idiota> De teljesen igazad van xD

Roger6
Én is fraps-ot használok. 640x480-as felbontással 30 fps-el hang nélkül 10 perc 4,2 GB. Szóval Moodo-nak van igaza, már bocs, srác! <#hehe> Azt, hogy utána te a kicsi kezecskéddel Sony Vegassal vágod/tömöríted vagy mittomén gurulsz vele/szaladsz vele, az a te személyes dolgod. Képzeld, én meg After Effects-szel dolgozom, és a 10 percnyi videót összetömörítem olyan kicsire, amennyire akarom, de ez senkit nem érdekel, pont annyira nem, mint ahogy te Sony Vegas-szal dolgozol producer úr. És mielõtt valakinek azt mondod srác, nézd meg az adatlapját pöcsös (én megnéztem a tiédet kapásból)... <#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Moodovin
?Srác? akkor hajrá!!!
Amúgy az elején leírtam, nyomsz 1 versenyt azt replay! A játékban ennyi van megoldva!

Atti12
csak modi tud topikot bezárni -.-

ladics
baszki twist-.-'

ladics
figy amirõl te beszéslz én abban jártas vok tucatnyi fragmoviet csináltam cod2-bõl full graffon dx9-ben fps-em laggolt...de amirõl én beszélek az a játékon belül lévõ replay mode :] amugy frapsot használok és mégse 2-5giga:] illik tudni a beállítást is srác😄 meg utána 1 kis sony vegas ami fexik gurul szal owned :]

Misi az ezredes
Valószínü Pepsi Twist

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Moodovin
Ha mondjuk teljesítesz egy versenyt akkor a végén van rá lehetõséged visszanézni(replay). De ha csak "szabadon" szeretnéd akkor ahhoz egy külsõ program kell pl.: Fraps vagy Gamecam. De elõbbi ha gyenge géppel rendelkezel nagyon visszafogja az fps-t, nem beszélve hogy a végen egy pár perces videó lesz 2-5GB!!!

Hoffi
téged is érdekel??😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ladics
erre válasz?

Falkon
A másik topikot ki és miért zárta be??<#falbav><#fejvakaras>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Moodovin
Ez egy külön mod amit le kell tölteni.

OFF
Erre a netbagra be kell regelni hogy képeket tudjak felrakni?
ON

Hoffi
Üdv.

#67267 : ezzel én is így vagyok teljesen minimum grafikán megyek és Így is csak 18-20 fps-em van :S

#67257 : bakker és pont szombatok nem leszek itthon 😞

#67265 : azt a damage mod-ot hogy lehet beállítani?

Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Moodovin
Jól beszél(ír) a kolléga!!!<#eljen> Én biztos damage ON fogom "tolni"! Az extra HC meg nálam alap.

Képek a tegnap esti "száguldozásunkról" ToMeE és Fitti részvételével:

Fitti83
A damage mod jó ötlet hozzá! Akkor tényleg nem tolná senki, mert ha elb...od, akkor vagy nem indul, vagy ha nehezen is, de nem pörög már annyit a motor! XDD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Misi az ezredes
én full minimum grafon nyomom és alig van fps-em

ladics
tudod,nekem nem atomerõmûvem van (csak lesz) hanem gyenge gép és max graff 1280x1024 4x elsimítás
és amugymeg ilyen 20-25van és pont leszarom :]

Roger6
Egyébként múltkor mi is mentünk Extra HC-ben 400 km-et, és hidd el, 230-nál már remegett a lábam, hogy vajon mekkora kanyar lesz a következõ, nem elõzgettünk olyan lazán, mint GPS-el. Éppen ezért lenne fontos, hogy a résztvevõk is hasonló beállításokkal menjenek, mert akinek van GPS-e, annak unalmas lesz így, hiszen elõre látja a dolgokat. Én olyan autóval megyek, amiben nincs beépített GPS sem, na úgy a durva ám! 😊 Meg még egy Damage Mod-ot is rábaszhatnánk, akkor aztán tényleg nem csapatna senki, meg elõzgetne be nem látható útszakaszokon, mint a sok lúzer... <#hehe>

somdav95
Jól van na, értem én xD

orszagtom
Kérlek kedves somdav, a realisztikusság kedvéért kapcsoljuk ki <#vigyor0> Ha nem látod a gps-t, akkor nem csapatsz mint az állat, mert nem tudod, merre megy az út. Kivéve én, mert azzal a Cadillac-kel fogok menni, amit lentebb látsz, és abba van beépített gps <#nyes><#taps>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

somdav95
Minek kikapcsolni a térképet?xD Még néha térképpel is eltévedek xD Bár nekem mindegy 😊 Lehet majd megyek. Csak legyen gépem, meg ne legyek szarul 😊