Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bbb007
ezt mi helyére raktad??

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

somdav95
Hát ecsém akinek van pénze annak jóhogy futja R8-ra xD Én már arról álmodozok hogy milyen jó lesz egy Q7-essel végig száguldani a terepen 😊 Vagy ha benne lenne az új Freelander, vagy Range Rover, de szép álmok <#bohoc>

én ezzel jövök :p

somdav95
Nem fogják engedni hidd el....

popzu
az baj hogyha nem hcban megyek mert már megvan a hc csak nem tudok\szeretek benne vezetni...
de már a kocsit is megvetem tuningoltam festettem légysziii<#whatever><#whatever><#rolleyes><#help>

Audinál várok 😊

TS-en vagyok...

bbb007
nincs géz pedálom 😊 😞 joyal nyomorgok mertakormányom rángat esetleg segithetek 😊

ChuckyHUN
(Y)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

somdav95
A szép kis talpikád feljebb emeled a gázpedálon... 😊 xD

bbb007
értem 😊

Roger6
Szerintem városon belül nem fogunk órákat kocsikázni, mert ToMeE sem városnézõ túrát akar csinálni, szóval be fogod tudni tartani a sebességet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bbb007
majd megprobálom vissza fogni magamde nagyom ,megy a rs4 😊 a3 fikával meg nem akarok jönni 😊

ChuckyHUN
NEM léped túl.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bbb007
90-el elég gázosmenni nem tom betartani 120-al megy 2-esbe az rs4 😊 szoval 😊 kicsit lehet tullépem a hatást

Toyo
Ha hazaérek benevezek egy TT-vel én is..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

ChuckyHUN
Megyek, csak most még épp nagytakatrítok anyummal😛PP
s6 al megyek.

Roger6
Akkor már tuti A3-al megyek, a pirosnál beérlek titeket mindig! <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
Helyes helyes, gyertek csak minél többen!
Grabowszki, ott a pont, teljesen szabályos krúzt szeretnék. Lámpás, stoppos, full KRESZ krúz 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Tomee vszinû megyek ha beférek😊 meg nem jön közbe semmi, mostanság én is 16 órákat melozok és éjfélre esek haza, de ma elvileg szabad wok 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

bbb007
kösszaz infot 😊

Roger6
Ajjajj! Az kemény... <#wow2> Remélem azért legközelebb jössz te is.

Sajna délutános vagyok, este 22:03-ra érek haza. Este se jó, mert 05:45-re megyek vissza tûzoltóba este 10-ig, sz'al ez a hetem nem a TDU-ról szól.<#szomoru1>
De nektek jó gurulást.<#eljen>

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Roger6
Hé DaB2man!

Gyere ám este Audi krúzra!

"igenytelenseguk/lelekesedesuk/penz mohosag bla bla bla"
Ezt komolyan gondolod?
Játékot jogszabályok alapján?

alma2
Eloszor meg arra gondoltam milyen szep feature altalaban a hidaknal autopalyan, hogy a kocsik alja szikrazik, mert olyan hepehupas az hid. Mar mar biztos vagyok benne, hogy az igenytelenseguk/lelekesedesuk/penz mohosag bla bla bla miatt maradtak igy azok a hidak es nem tudatosan. mert "milyen jol nez ki".
Igen szigoru eloirasok vannak meg nalunk is, hany fokban leejthet egy autopalya, hany fokos szogben kanyaroghat stb. ok errol biztos nem hallottak meg 😊

szerintem

Atti12
nincs.

Hali.Magyar oldalt nem tud valaki,ahonnét lehet leszedni kocsikat a Game-hoz?
Vagy nincs olyan?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Roger6
Mit lovagolsz már ennyit a témán? Ha nem mentek krúzra, akkor nem mentek, kész. Lehet az idõpont volt szar, lehet a kocsiválasztás, az úticél, a mittudoménmicsoda. Nem várhatod el, hogy minden egyes krúzon fullon legyen a layer. Sõt! Én inkább jobban favorizálom a kisebb krúzokat, 4-5 fõvel. Akkor nem laggol senki, és nincs egy baromállat sem közöttük. Ha 8-an vagytok egy layer-en, akkor tuti, hogy lesz egy olyan lúzer, aki lökdösõdni fog, vagy balfaszul vezet, vagy mindig õ akar elöl mennni. Én ezért nem is szervezek mostanában krúzt.

bbb007: azt kérdezted, hogy a stop táblánál, pirosnál megállunk-e a krúzon. Bár nem én szervezem a dolgot, de a plakáton a legelsõ szót elolvasva (szabályos) az jött le, hogy igen. Na ennyi.

Johnny 19
Császtok ahogy látom senki nem olvasott vissza. Nem 20 percel elötte szóltam hanem még délelött hogy este 18:30-kor lessz tali.

itt lehet leátni

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Fitti83
Lehet még ma megcsinálom a pályát és írok pm-et. Amúgy köszi a tegnap esti gurulást. És sory, hogy hamar leléptem. De remélem azért ti jól elvoltatok.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

bbb007
ott leszek szerintem 😊 audi rs4 😊 jah és még annyit stop tábla lámpa ilyesmi betartás?

orszagtom

orszagtom
Azta!!! Mester, ez a kép totál királyságos lett!!!

Nekem 8800GT-m van, árba ugyan annyi, mint a 9600Gt, szerintem jobban megéri.....

Hali nekem is 9600 GT van és én meg vagyok vele nagyon is elégedve az igaz enyém nem MSi hanem Gainward de nálam favorit néztem az atit is de nekem nem nyerte el a tetszésem

Tehát ahogy halod az Ati 3870 és 4850 se rossz kari arról nem tudok nyilatkozni én mert az utolsó ati kártyám egy radeon 9800 volt még 4 éve.Szerintem mindegyik karival jól jársz

Amúgy nekem ez van

na üdv

TDU 2 nick: SpeedHUN

ChuckyHUN
DA off HC on powa😊

Én egyszer végigcsináltam perfectre az összes autóleszállítósat. Végül nem kaptam semmit érte, de sokat öregedtem egy-egy "meló" alatt. A Te problémáddal nem találkoztam. Láthatatlan autók nem voltak, de néha nekem is levett egy nagyon kevés pénzt a semmiért. A legemlékezetesebb a Shelby Cobra Daytona Coupe volt. Kb. 8-szor kezdtem újra. Többnyire az út miatt. Biztos azt akarta szemléltetni hogy az aszfalt megkaristolta az alvázat. 😄 De más autókkal is volt néha nagyritkán ilyen gondom.

Hogy lettem lehuzva.Magyarázd már el légy szives hogy máskor ne járjak igy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Be lettél húzva<#eplus2>

Roger6
ToMeE és egy Maranello segítségével kiakasztottuk az F430 km óráját. 375 volt, de szerintem még ment volna kicsi. Fitti! Te meg csináld meg a versenyt, aztán szóljál! 😊

Ja 2 garázsom van ugyhogy talán nem tévedek el köztük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy vettem a trade-en autot a pénzt le is vonta,de az autot nem találom egyik garázsba se.Pedig a tranzakciok ott szerepel a vétel.Ilyenkor mi van?

alma2
Ezt a global rankingot valaha karbantartottak ? Az elso szaz kamu idos csucsgyokerbol altalaban legalabb 5 magyar, gondolom abbol legalabb 1 itt van a forumon is...
Nem lenne egy nagy feladat torolni oket, megis tojnak ra.

szerintem

alma2
Visszagondolva sajnos nekem mar nem lesz meg eddig 11-et vittem el, mert egyszer valaminek megint utkoztem, de ugy, hogy nem is lattam, nem is ereztem semmit, a zold sav se ment le, csak a cel elott 100 meterrel vettem eszre, hogy viszont a dollar osszegem kb lement 10-et vagy 20-at. Lealltam es en balga nem nyomtam retryre idoben.

szerintem

alma2
gepet ujrainditottam, kilove a par felesleges alkalmazas a jatekot elinditom megyek 4 kilomert megint a lathatlanba utkozok. Mondom ok, lejebb veszem a grafikat, de latom valamikor regebben mediumba tettem mar. Ezen felbuzdulva visszatettem high-ra es lon csoda vegig tudtam menni hibatlanul szinte maxi gazon az uton. Viszont igy, hogy tudatosult most bennem ez a lathatatlan jelenseg talan magyarzat arra, miert fekeznek neha allora az ures uton az autok, illetve miert kerulnek ki valami lathatatlan dolgot. Ezek utan az is felmerult bennem nem az eletszagusagra torekedtek azzal pl, hogy neha a sajat savomba jonnek szembe az autok, hanem az is csak valami bug eredmenye.

Ha az osszeset autos szallitast megcsinalom perfectrre gondolom nem ad semmit bonuszkent, vagy tevedek ?

szerintem

Atti12
fura, nekem 768 rammal sose votl ilyen láthatatlan autó gondom :S De egyébként nem te vagy az elsõ aki kérdezi.

Még annyit tehetsz a képek világosításához, hogy fotó módban a beállításoknál a napszakot állítod. Ha jól emléxem A-tól D-ig lehet változtatni, A-ban a legvilágosabb.

Toyo
Én kösz, majd figyelek mi lesz, ha gép közelben leszek holnap..

bbb007
köszi a gurulást és a drift élményeket majd jobban beszervezzük holnap 😊

Toyo
Nekem a wareznál voltak ilyen láthatatlan élményeim.. eredetivel semmi ilyen.
Bár amikor a régi 300SL mercit kellett átvinni a szerpentinen, szedte a lóvét lefelé rendesen, pedig az úton mentem..