Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
audíííí krúz...valami replay lehet majd egyszer ok?-ok ...megbeszéltük^^
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Szabi, te hc-ben csináltad azt a jó idõt a versenyemen??? Mert én nem tudok annyit menni, de majd még próbálkozok. Várom az idõket privátban. Majd a végén tartok eredményhirdetést is.<#ravasz1>#ravasz1>
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Ismeritek ezt a helyet? http://www.sg.hu/galeria/1038231774/10382317741229132248.jpg
Ma este erre jártam:
Krúz 2 idiótával:
És még egy krúz pár külföldi haverral:
És egy találkozó:

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

képek szuperek
csak kár hogy nem voltam itthon:/:/:/ 😞((((((((((
sebaj...
szal ha feleszek az egybõl ilyen gyors, ami meg nem gyors az meg fele sebességgel van lejátszva <#idiota>#idiota>
Elég régen voltam fent ezért gondoltam teszek fel egy nekem tetszõ képet hogy ti is csodálhassátok.<#rolleyes>#rolleyes>Remélem nektek is tetszik<#ticking>#ticking>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Majd kipróbáltam hogy igazából mit is tud ez a kis autó
Gondoltam hogy jó ez a 260 végsebességnek, de azért így ez még nem az igazi...
Tuning után haza úton hátszéllel kihoztam belõle a 300-at is, és igazán jó kis kocsi! Valami élmény vele száguldozni ! 😊 Majd beállítottam a TVR mellé, és kicsit pihenõre tettem 😊
😊)
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
http://goo.gl/gd6Zi5
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Egyrészt az AMD-k csendesebbek,másrészt olcsóbbak és a kettõbõl amit mutattál mindezeken kívül az AMD jobb is.
Tehát én az AMD-tvenném 😊
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240