Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
...es meg a gta4-et szidjak az eltuno texturak miatt, kerem szepen itt az autok lathatlanok 😊
lejebb veszem highrol, hatha segit neki, pedig 2 giga all rendelkezesere.szepen folyik ahogy kell.
Elvallaltam egy masikat, ott is egyszer csak bumm a nagy semminek, mar elvittem jopar kocsit eddig nem talalkoztam ezzel. Lehet, hogy egy restart is eleg lesz a windowsnak.
koszi.

szerintem

somdav95
Elvileg ram kéne még neki és látnád a kocsikat... De még mi se tudtuk kitalálni pontosan 😊

alma2
Pesten a legtobb gyoker ilyenekkel maszkal, persze ettol meg lehet jo kocsi 😊

szerintem

alma2
Oh, hogy szaradna le a keze az eden programozi illetve tesztereinek az ut kozepen megjeleno lathatatlan valamikkel egyutt. Haromszor futottam neki egy kocsi szallitasnak 32 km-es es keptelenseg megcsinalni hibatlanul, mert mindig valahol beleutkozok a nagy semmibe , majd egybol harom rendorcsillag stb.
Van akinek sikerult az osszes kocsi szallitast perfectre-ra csinalni ?
Van erre valami trukk, hogy kikeruljem ezeket ? Vagy valami elojel, hogy mikor hibazik ilyet a jatek ?
Sajna mind a harom esetben mashol akadtam a semmibe, valamikor meg forgalom is volt a kezelebe...
arghhhhhhh

szerintem

[HUN]FaTaL
4830 is nagyon jó, és ha jól nézem most annyiba kerül mint nyáron a HD4850, de 10-15%kal lassabb, tuninggal majdnem beéri. Az a BEST BUY most, csak a pénz miatt ajánlottam a 3870et, az 20%kal lassabb mint a 4830, de annyival olcsóbb is.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Végül is van benne valami... Mondjuk még ami meg érte nagyon vagy két hónapja az a hd4850. Csak a válság miatt felment az ára...

[HUN]FaTaL
3870-nel szerintem jobban jársz, gyorsabb az új driverekkel mint a 96GT, ha egy hangyafasznyival is, kevesebbet fogyaszt és a jövõre nézve kedvezõbb a felépítése.

tdu Toyota
és nem is vészes az ára 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

somdav95
Ugyan azon a szinten van mint a 8800GT. Megéri szentem! 😊

tdu Toyota
mesélj már lécci nekem egy két dolgot a videókártyádról én is egy 9600gt fog venni és kiváncsi vagyok mi a véleményed a kártyáról 😊

cicai
Az én kedvenc kis kocsim😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

orszagtom
Királyosak az Audis képek! Remélem a mieink is ilyen szépek lesznek 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

tdu Toyota
"HC off on powa" <#eljen><#eljen><#taps><#beka3>

ladics
Nyugi nekem is ez problem:]
na HDR-en vagy 4x-en a jobb?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Falkon
A mai Audi Krúz :

U.I : Miért ilyen sötétek a képek? Mit csináljak?<#help>
A kontrasztot állítottam a játékba

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Köszi Az Audi Kruzt mindenkinek aki ott volt! Jók a képek is!
ChuckyHUN
Második képet ki is tettem háttérnek😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Mentünk ma MEmphissel egy laza szigetkört😛
Aztán elmentünk a koenigsegg salonhoz, és megvettem a (reményeim szerint) utolsó autómat.
CCR, ennél már nincs tovább... ha ezt jól tudom vezetni 3as tuninggal akkor már igazi CHAMPION vagyok😊
DA off HC on powa😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

HUNMemphis
Köszi Chuckynak a krúzt.300Km-t agész lazán lehúztunk.Jah és odataláltunk a Koenigsegg szalonhoz is GPS nélkül.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

orszagtom
Még annyit, hogy ha csinálok/csinálunk (Fitti, Grabowszki) krúzt, annak a plakátja itt is kint lesz: aegia.extra.hu

orszagtom
ott a pont Uram <#worship>
Jonny19, szépen kiírod így félkövérrel hogy hol és mikor, de lehetõleg ne a krúz elõtt 20perccel, mert akkor úgy jársz mint most 😊

bbb007
sorry,,,,találka:stadion melleti hotel parkloója uticél várhatólag északi vh,utána meg esetleg golfpálya

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

bbb007
nem sokára 18:30-ra szerveznék kruzt mustang-osat ((lehet saleen is )) 18:40-ig várok esetleg aqki jön jelezze elõre köszi 😊 privátba is 😊

somdav95
Nem mindig van mindenkinek ideje.. Ha elõre bejelented jóval a krúzt akkor lehet jobban fognak menni.. Tomi is így csinálja, csinál egy bazi nagy plakátot is, hogy tuti elolvassuk, és arra sokan jelentkeznek 😊 Mert tudod vannak akik csak átfutják a topikot és nem látnak mindent...

Johnny 19
Hát ez kurva jó. Tegnap én is csináltam krúzt erre egyedül mentem végig az egész szigeten. Senki nem jött el.<#szomoru1>

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

bbb007
mikor hánytol lesz legharabb krúz?

Ma is lesz Cruise!
Szintén Audi az audi szalonnál!😄
De már írtam tegnap a részletekröl!
Na remélem leszünk egy páran.
hello
Roger6
Okés Uram, így már értem. <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ChuckyHUN
Újkra felraktam a TDUt😛
Reinstall volt😄
Ugyhogy, ha minden jól megy ottleszek audin

[HUN]FaTaL
Utálom, hogy szar a fékút, meg nekem nem tetszik. Sosem rajongtam a szimekért, inkább az arcade játékok jönnek be, persze nem az nfs féle szarrakások 😄

Roger6
Meg fogod szeretni a HC-t, hidd el! Pártolj át a sötét oldalra Lúk! Legyél HC-s te is! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
Hát akkor én nem jövök :/

somdav95
Megyek én veled ! Majd hétvégén ! Valahogy megoldjuk ! 😊

orszagtom
Köszönöm Uram! <#worship>
(bocs má' hogy flood-olok)

orszagtom
Háthogyafenébene jöhetnél A3-mal?? Az is Audi Bátyó! 😊
És ott vannak a korlátok, lakott területen kívül is csak 160nal fogunk tépni, de autópályán (ahogy a "mozgó jármûvekre vonatkozó tilalmak vége" tábla is mutatja<#nyes> ) elszabadulnak a lóerõk 😊

HUNMemphis
Hát vagy velem jössz egy szigetkörre.<#vigyor3>
Tomee:Ötletes a plakátod gratula neked.Én most egy kedves barátomnak készítek valami baró képet.Ford Mustan GT-rõl.Jah meg egy új DVD borítót is készítenék TDU2 címen.<#hamm>

Jah várjál Som!Én holnap dolgozok akkor mind1 nem tudok gép elött lenni.Felejtõs a holnapi.<#szomoru1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Roger6
Jaj, tényleg Uram! Mehetek A3-al? Vagy az igencsak lassú lesz oda? Mert akkor RS4! 😊

somdav95
Na akkor majd még meglátjuk, szétnézek az audik közt mindjárt...

orszagtom
hája, nem igazán való oda a tvr 😊
gyere RS4-gyel, azjóaz 😊

somdav95
Naaaa, hátul leszek mindig 😊

cicai
nem😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

somdav95
Ha bepofátlankodhatok egy TVR-el...<#miaz>

ladics
Én mennék😛 és király a plakát Oo

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

sztem én ott leszek 😊

Kedvem lenne csak melo van😛

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Jó napot mindenkinek

Én is jövök csak akkor addig ki kell vennem a BMW-t hogy Audival lehessek 😄

Na üdv Speed

U.I Most valakinek nincs kedve gurulni egyet.Persze a szigeten.Azért olyan kövér még nem vagyok hogy guruljak😄

TDU 2 nick: SpeedHUN

éjfélre fél 1 re nem tervez vki kruzt? mostanában csak akkora érek haza😛 Nem baj majd bepotoljuk vmikor

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

orszagtom
Fatal: HC muszáj, nem a sz*rral gurítunk <#vigyor5> (tudom, vki nem szereti, de mi igen!)
Miller: gyere nyugodtan, ott az idõpont. Szeretettel várunk!
Grabowszki: talán beférsz, na... mindig örülök, ha neked tetszik egy plakátom <#worship>

Üdvözletem!

Új vagyok errefelé, de azért a TDU-t nem ma kezdtem, bár csak a napokban sikerült megvásárolnom.
A lényeg, hogy jelentkeznék én is erre az Audi Cruisera, ha lehet.

[HUN]FaTaL
Nagyon király kép, de muszáj a HC?😞