Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lejebb veszem highrol, hatha segit neki, pedig 2 giga all rendelkezesere.szepen folyik ahogy kell.
Elvallaltam egy masikat, ott is egyszer csak bumm a nagy semminek, mar elvittem jopar kocsit eddig nem talalkoztam ezzel. Lehet, hogy egy restart is eleg lesz a windowsnak.
koszi.
szerintem
Van akinek sikerult az osszes kocsi szallitast perfectre-ra csinalni ?
Van erre valami trukk, hogy kikeruljem ezeket ? Vagy valami elojel, hogy mikor hibazik ilyet a jatek ?
Sajna mind a harom esetben mashol akadtam a semmibe, valamikor meg forgalom is volt a kezelebe...
arghhhhhhh
szerintem
http://goo.gl/gd6Zi5
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

TDU Project Paradise nick: ToMeE
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
na HDR-en vagy 4x-en a jobb?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
U.I : Miért ilyen sötétek a képek? Mit csináljak?<#help>#help>
A kontrasztot állítottam a játékba
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Aztán elmentünk a koenigsegg salonhoz, és megvettem a (reményeim szerint) utolsó autómat.
CCR, ennél már nincs tovább... ha ezt jól tudom vezetni 3as tuninggal akkor már igazi CHAMPION vagyok😊
DA off HC on powa😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Jonny19, szépen kiírod így félkövérrel hogy hol és mikor, de lehetõleg ne a krúz elõtt 20perccel, mert akkor úgy jársz mint most 😊
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Szintén Audi az audi szalonnál!😄
De már írtam tegnap a részletekröl!
Na remélem leszünk egy páran.
hello
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Reinstall volt😄
Ugyhogy, ha minden jól megy ottleszek audin
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És ott vannak a korlátok, lakott területen kívül is csak 160nal fogunk tépni, de autópályán (ahogy a "mozgó jármûvekre vonatkozó tilalmak vége" tábla is mutatja<#nyes>#nyes> ) elszabadulnak a lóerõk 😊
Tomee:Ötletes a plakátod gratula neked.Én most egy kedves barátomnak készítek valami baró képet.Ford Mustan GT-rõl.Jah meg egy új DVD borítót is készítenék TDU2 címen.<#hamm>#hamm>
Jah várjál Som!Én holnap dolgozok akkor mind1 nem tudok gép elött lenni.Felejtõs a holnapi.<#szomoru1>#szomoru1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Én is jövök csak akkor addig ki kell vennem a BMW-t hogy Audival lehessek 😄
Na üdv Speed
U.I Most valakinek nincs kedve gurulni egyet.Persze a szigeten.Azért olyan kövér még nem vagyok hogy guruljak😄
TDU 2 nick: SpeedHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Miller: gyere nyugodtan, ott az idõpont. Szeretettel várunk!
Grabowszki: talán beférsz, na... mindig örülök, ha neked tetszik egy plakátom <#worship>#worship>
Új vagyok errefelé, de azért a TDU-t nem ma kezdtem, bár csak a napokban sikerült megvásárolnom.
A lényeg, hogy jelentkeznék én is erre az Audi Cruisera, ha lehet.