Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az értelmi szint nem sokat változott!
Egymást cseszegetitek elég sûrûn, ahelyett hogy gondolkodnátok!
Na jol meg mondtam a magamét:D
Akinek nem inge, ne vegye magára!
pisz!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Végre van új gépem, normálisan fut a Tdu is. :)) Ennek örömére tolhatnánk egy krúzt. 21:00 a Pagani szalonnál, lehetõleg HC-ben gyertek, az autó mindegy, csak legyen olasz. :) Én szerintem a szokásos Gallardo SE-mmel megyek. Szabályok ismertek: balról elõzés, stopnál, pirosnál megállunk, a gyors részeken ami a csõvön kifér, beláthatatlan, kanyargós részeken ~180, városban ~120.
Kis off: ezen a gépen (aláírás) gyári órajelekkel, alapbeállításokon 3Dmark 2006 alatt 11000 pont jónak mondható? Na, annyira azért nem izgat a dolog, csak kíváncsi vagyok, hogy jók e a felpakolt meghajtó progik, stb...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
végén csináltm egy képet is,ilyesmibõl már van egy csomó a topikban de nem baj:)
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Valaki tudna ajánlani egy rendes dvd olvasót hogy ne kelljen mostmár ezekkel a fosokkal szarakodnom?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Grat.<#integet2>#integet2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, Fitti, ladics:]..... )
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Hoffi: Haggyá, te mostmá' kikészítesz idegileg :D Mentem is vissza GTA-zni... Mert az 'eredeti" :D
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Remélem hogy cd image-el fog menni, mert ha nem <#violent>#violent> Remélem ha csak visszaküldöm a dvd olvasót kicserélik, mert már tököm kivan vele :@
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )
Csak színesebb a mezõny így.. amúgy Pagani <#hawaii>#hawaii>
Maxx, szokjad meg, így az "igazi"! :)
TDUnick: ArtMooney(HUN)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ladics:]..... )
amugy mikor ki mi hol?