Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
- A-s krúz (kishoffi, chucky)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, ..... )

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ChuckyHUN
- A-s krúz (chucky)
de ruffal megyek 😄D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
de a RUF az b kat😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hoffi
- A-s krúz (kishoffi)
vagy

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Roger6
Akkor szavazz, ahogy ToMeE tette:

Ha A-s krúzt akarsz:
- A-s krúz (ide írd a neved)
vagy

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hoffi
szerintem legyen A-s egyrész mert egyk autó se ön be igazán másrészt meg ha valaki mint én nem szereti az enzo-t vagy a koenigsegget akkor az A-sra többen jönnének (szerintem)

orszagtom
- A-s krúz
vagy

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Roger6
Najóvanámmá! Akkor döntsük el, mi legyen.
Két lehetõség:

- A-s krúz
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg

Lehet szavazni!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ChuckyHUN
Ha én RUFfal megyek az gáz?

Roger6
Lehet Enzo vs. Koenigsegg. Koenigsegg lassan vált sebességet, ezért lassabb kanyargós részeken, nem? Vagy tévedek? Lehet...

én így értettem.. 😄

sajna csak teló volt nálam, és szarul volt megvilágítva -.-"

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Fitti83
Most olvasom, akkor csapatunk az Enzok-kal???? Vagy A-s krúz lesz??? Vagy esetleg Enzo vs. Koenigsegg???

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Én általában csak a hátsó rendszámtábláját szoktam látni, mellé még soha sem tudtam érni... <#hehe>

képrõl nézve fura, de amikor melletted van o.0

Roger6
Ahogy mondod! <#vigyor3>

orszagtom
ajjdejóóóóóó, akkor 7végén csapatunk!

Roger6
Jó a sima A-s krúz is, szerintem mindenki hozza a saját "bejáratott" A-s kocsiját! 😊

orszagtom
én srácok tudjátok... Koenigsegg az isten! Annyit tehetek az ügy érdekében, hogy lefújom sárgára, hogy hasonlítson az Enzo-ra <#eplus2> Na jó, ha ezno krúz lesz, akkor egye-bassza, bár nem rajongok érte. A hangot én köszönöm nem kérem, nem vagyok olyan moddolós fajta <#nevetes1>

Akkor 7végén Enzo krúz? Vagy sima A-krúz? Még jobbat mondok, Enzo vs Koenig krúz 😊

Roger6
Jól van, akkor már csak ToMeE bácsit kell rábeszélni a krúzra, de szerintem menni fog. Akkor legyen A-s krúz, mindegy melyik verdával (nekem csak Enzo van A-ból <#vigyor5>).

DaB2man, Fitti, persze a hangot majd küldöm MSN-en!

Esetleg én is +kap6nám? <#smile>

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Fitti83
Én meg amióta veled száguldoztunk én is csak nyomom a gázt! Tehát én simán benne vagyok az Enzo Cruise-ban. De akkor kérném hozzán én is a hangot!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Nem-nem ToMeE! Most pörgõs idõszakban vagyok, most valami durva kéne. A változatosság kedvéért Enzo Ferrari-val tolom hétvégén (amióta Moodovin-tõl kaptam új hangot hozzá, teljesen beleszerelmesedtem, egy hét alatt közel 1.000 km-et tettem bele). Az a gond, hogy az Enzo-val egyszerûen nem tudom betartani a szabályokat! <#wow2> De tényleg, én nem tudom mi lett velem! Biztos a hideg, meg minden... Régebben (ja, mondjuk múlt héten <#hehe>) még simán a szabályos krúzokat kedveltem, nyugiba eldriftelgettünk, szépen, "szabályosan" közlekedtünk, és imádtam. De most egyszerûen megõrültem, kész vagyok teljesen! Mindig eltervezem, hogy bepattanok a kis Enzoba, aztán járom a várost nyugiban, 150-180-as sebességgel. Aztán ahogy fészkelõdök a székemben, hogy kényelmesebben üljek, mindig véletlenül kicsit megnyomom a gázpedált. Na tessék, egybõl 240, onnan meg ki a fene veszi vissza? Egy Maseratiba simán be tudnám tartani, de ebben a szörnyetegben... Õ változtatott szörnyeteggé!!!<#eplus2> Nem bírok magammal! És az a durva, hogy mostanában nem is sörözök a krúzok alatt, mert nincs idõm 300-nál emelgetni az üveget! Áááááá! Megõrülteeeeem.... <#kuss>

Béla9248
Köszönöm a válaszokat!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Fitti83
Nekem is tetszik!!! Hát nem is tudom ki csinálta...<#vigyor>
Én benne vagyok egy jó kis krúz-ban, de az idõt még majd pontosítjuk!
Tegnap MMark-ban meglestem a G25-öt élõben. Hát nem vagyok tõle elragadtatva. Nem tetszett. De ott volt az enyém is meg a MOMO-d is! 😄 Nem rossz a MOMO!

ChuckyHUN
lehet offline profile bol onlinetz, és online bol is offlinet csinálni... régebben volt egy leírás, nemtudom hol

orszagtom
egyébként lehet.... de én még nem csináltam sose
(amúgy beírod a google-ba és az elsõ találat ez, tessék már gondolkodni kérdés elõtt plz <#vigyor2> )

ITT VAN, TESSÉK OLVASNI (angol)

laci 700
Sajnos nem lehet!

Béla9248
Hali! Elkezdtem újra a gamet de offline! Volna vmi mód rá hogy ezt az offlinet online-ra kapcsolni? A játék menübe már nem tudtam megadni az ID-t! Esetleg tud errõl vki vmit?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

orszagtom
Qrvajó ez a logo hejj, ki csinálta? <#eplus2>
Valamit kéne nyomatni hétvégén, mondjuk szombat este, vagy vasárnap. Jó kis 350Z krúz esetleg? 😊

Lenne egy G25 38.000ért, csak el kéne adnom a MOMO-t. Valaki vegye meeeeeeg!!!! 😊

Fitti83
Tegnap megtartottátok a krúzt??? Bocs, hogy nem jeleztem, de sok vásárló volt és 16-kor meg zúztam Zalaegerszegre. Már nem tudtam írni. Haverommal megvetettem a TDU-t! 😄 1990 volt. Hétvégén összerakom neki a gépet és õ is jön majd krúzolgatni.
Ha volt krúz kérünk képeket!!!!

Fitti83
Nekem durván 2hét kellett, hogy megszokjam. De ahhoz, hogy jól menj sztem kell 1 hónap! Én legalábbis ennyi idõ alatt tanultam meg, de még lehet tanulni. Azért néha megszenvedek vele. 😄

Toyo
Erre gondolsz? Ilyennel megyek én is.. options-ben a Rumble/Force Feedback balról a negyedik csúszkára van állítva.. de így is két kézzel kell fogni a kormányt. Mindig hátul kullogok, de legalább érzem a kormányon ha van valami. Sokkal jobb így mint nélküle, bár ha már úgy szoktad meg...

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Tegnap kaptam kölcsönbe egy ugyanolyan Logitech Wingman Formula GP kormányt mint az enyém csak force feedbackes verzióban. Hát vegyes érzelmekkel öntött el miután kipróbáltam. Szegény Pecc-ék egyfolytában vártak rám annyira nem ment force-al 😊 Utánna mondom visszarakom a saját kormányom, akkor meg a TDU nem indult el, egyfolytában az eredeti lemezt kérte, pedig ott van a meghajtóban már vagy fél éve😛 Mérgemben jól kikapcsoltam a gépet, utólag is sorry srácok hogy nem mentem vissza tegnap. Ha van aki rendszeresen bekapcsolt force-al játszik írja már le pls hogy mennyi idõ alatt lehet megszokni 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

[HUN]FaTaL
Ja most olvasva már értem, kicsit figyelmetlen voltam, bocsi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
De a haverja autójára gondoltam a szûrést, tehát a kategóriára. Bocs, ha félreérthetõ voltam... <#vigyor5>

[HUN]FaTaL
Amíg egyszer sem találkoztak a szigeten, addig nincs a haverja a friend listen és nem tud rá szûrni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

WiZZaRD
Magyarul kísérletezés erõsen😊. Köszi a helpet😊.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Roger6
A térképen beállítasz egy szûrõt a barátod kocsijára. Akkor meg fog jelenni a térképen (piros autó), rányomsz, aztán vagy behozza, vagy nem. Ha nem hozta be, akkor vársz pár másodpercet, ismét ki a mapra, aztán haverra nyom. Egyszer csak beadja. Nagyban függ attól, hogy mennyire forgalmas helyen vagytok (ha a legtávolabbi pontból nézed a mapot, akkor a lila felhõk jelzik a túlzsúfolt részeket), ha kevésbé forgalmas, elõbb beadja. Próbálkozzatok, tuti sikerülni fog. Sok sikert!

WiZZaRD
Én elolvastam, innen vágom az F betû dolgot (tuti a um-ben is benne van, csak lusta vagyok, illetve inkább idõm nincs), de mégse látom. Szóval akkor a vakszerencsére vagyunk bízva...ez elég érdekes megoldás😞.
Amúgy most próbálgattam kormánnyal a gamet, szerintem itt fogok hozzászokni a kormányos irányításhoz😊, jól eltalálták.

Roger6
Nos, elõször is egy layer-re kell kerülnötök. Tehát ha az F betût benyomod, akkor ott kell lennie a nevének. Nem egyszerû egy layer-re kerülni, véletlenszerûen dobál a szerver (köszönjük Atari), többször is próbálkozni kell. Ha ez megvan, akkor... Elolvastátok ti a FAQ-t? (ott a válasz)

WiZZaRD
na igen, ez engem is érdekelne, mert haver hiába van online, én meg hiába nyomkodok F betût a felvételéhez, nem látom....

Toyo

Káosz volt az autópályán..

Sziasztok!

Online részen, hogyan tudjuk azt megoldani, hogy lássuk egymást? Hogyan lehet barátokat felvenni vagy egyáltalán mi kell ahhoz, hogy hárman együtt tudjunk kocsikázni?
Falkon
De szép a 308 Gts-em <#eljen>
(2.<#eplus2>)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Toyo

Hali! Lesz ma menõke...? <#kacsint>

<#vigyor>

somdav95
Ki vizsgálta meg ott belülrõl a három másik Nissan-t?😄

Falkon
Szép képek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fitti83
A tegnapi 350Z Krúz képei: