Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
http://goo.gl/gd6Zi5
De ez mint írtam csak tipp.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/
de pár napja még mûködött ahogy kell😞(
mi lehet?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Grabowszki: Nekem mikor küldöd az Enzo hangot???
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Misi:NVIDIA (9600GT) karin be lehet állítani 16*HQ AA-t is, de ilyenkor diavetítés van a képernyõn.<#vigyor5>#vigyor5>
Grabowszki:Köszi az Enzo hangot, jobban bejön, mint az eredeti.<#worship>#worship>
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Új profilt szeretnék létrehozni, de a TDU server ekkor mindig elérhetetlen, ha pedig a meglévõ profilommal megyek, akkor minden rendben. Nem tudja valaki, mi a trükk az új profil létrehozásához?
Elõre is köszöntem...
AA.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- A-s krúz (kishoffi, chucky, ArtMooney)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, Fitti, ladics:]..... )
Még egy ember szavazata kell, aki eldönti az egészet (és részt is vesz a krúzon természetesen).
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
amugy nekem is csinálja ezeket:]
pl subarunál
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Leszedtem a tdu-centralról azt a charger srt8 modot de ha felülírom a fileokat akkor leáll hibaüzenettel a játék.Nem tudjátok mi lehet a baj?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#68239: ez most nekem jött? nem veszi itt a humort senki már csak ladics, meg hoffi? <#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Azért annyira rossz nem vagyok nyelvtanból 😄
cd image-t nem lehet leszedni a gamecopyworld-rõl kívül máshonnan?