Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharks
Köszi mindenkinek!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

[HUN]FaTaL
intra klubon belüli verseny, inter az klubok közötti lenne, de nem mûködik..

http://goo.gl/gd6Zi5

Öszintén szólva nem tudom, nem szoktam sûrûn klubba járni. Tippem, hogy az inter a klubbok közötti versenyt, az intrában a klubbtagokkal tudsz részelni.
De ez mint írtam csak tipp.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Toyo
Próbáld meg a kormányt törölni driverestõl.. lehet bekavar neki.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

ChuckyHUN
segítség!!! /pici off/
hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..

ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/

de pár napja még mûködött ahogy kell😞(
mi lehet?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sharks
Köszi, és letudnád nekem írni, hogy a clubbokban miket lehet csinálni? Elsõsorban az intra inter közötti különbség érdekelne...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Fitti83
Király a verda!!! Azt hizsem hamarosan meg kell vennem a packot!😄
Grabowszki: Nekem mikor küldöd az Enzo hangot???

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

A magyarítás nem kavar össze semmit, tökéletesen mûxik. Az online rész is félig-meddig magyar, nekem fent van (nem mintha nyelvi nehézségeim lettek volna).
Misi:NVIDIA (9600GT) karin be lehet állítani 16*HQ AA-t is, de ilyenkor diavetítés van a képernyõn.<#vigyor5>
Grabowszki:Köszi az Enzo hangot, jobban bejön, mint az eredeti.<#worship>

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

Sharks
Köszi, pont most olvastam, h csak az egyjátékos része lenne magyar, nekem meg pont a multi kéne... ott van egy pár dolog, amit nem vágok!

Hoffi
vááááóóóóó! <#idiota>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
Gyaaaa a NASA-tól loptad a géped?😄

rövid videó a krúzról 😄

somdav95
Nemsok, nagyjából értem az angolt, szóval inkább hagytam... De várd még meg valaki másnak a tapasztalatát is, akinek felvan rakva szentem..

Sharks
Köszi szépen, igazából ha fel tudom tenni a magyarosítást, akkor nem lesz már sok kérdésem sztem, de tutira kéne, mert nem szeretnék emiatt szívni, meg újratelepíteni? Van tapasztalatod ezzel kapcsolatban?

somdav95
A magyarosítás ha jól tudom nem, a másikra nemtom a választ...

Sharks
Még 1 kérdés, ha felteszem a magyarosítást, az nem okoz problémát majd az online játéknál?

Sharks
Sziasztok, az lenne a kérdésem, h a klubbokban pontosan miket és hogyan lehet csinálni? Il. h mi az az inter és intra klub? Elõre is köszi a segítséget

Moodovin
Bocs az elõbbiért. 😞

TDUnick: Moodovin[HUN]

Moodovin

TDUnick: Moodovin[HUN]

somdav95
Ehhe, na jólvan majd kipróbálom... Amúgy ami image-t küldtél falkon arra is azt írja a gép hogy hibás <#violent>

off Geforce Fx 5600<#szomoru1><#idiota> (2fps) minden lowon: 10fps max)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Sziasztok!
Új profilt szeretnék létrehozni, de a TDU server ekkor mindig elérhetetlen, ha pedig a meglévõ profilommal megyek, akkor minden rendben. Nem tudja valaki, mi a trükk az új profil létrehozásához?
Elõre is köszöntem...
AA.
orszagtom

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Higany
Hi! Nem tudjátok, hogy hogyan tudnám átírni a játékon belül egy autó rendszámát? Köszi elõre is! Csõ!

Roger6
Na, akkor Enzo vs Koenigsegg krúz lesz, ToMeE készítit a plakátot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
csinálom a plakátot amint lesz döntés

ChuckyHUN
hétvégén kb mikor?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

4x-es..

Roger6
Áhh, mivel én szervezem, nem szavazhatok. Ha holnap délig nem születik meg a válasz, akkor majd én döntök.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
Grabowszki, Te is ott leszel, szavazz!! 😊

Toyo

Ezt a gépet bírom nagyon..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

somdav95
Öhh biztos, na ennek még utánajárok 😄

somdav95
Nem csak négyszeres van a játékba?😄

Roger6
Akkor a hétvégi krúz jelenlegi állása:

- A-s krúz (kishoffi, chucky, ArtMooney)
vagy
- Enzo vs. Koenigsegg (ToMeE, Fitti, ladics:]..... )

Még egy ember szavazata kell, aki eldönti az egészet (és részt is vesz a krúzon természetesen).

Azt csinálok mindig elõtte mert nem akarok szarul járni,de közben megtaláltam hogy kell hozzá valamilyen patched map file de azt meg nem tudom leszedni😞

Misi az ezredes
Bakker ez 16x-os élsimítás? gyönyörûek a képek 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ladics
csináltál biztonsági mentést?
amugy nekem is csinálja ezeket:]
pl subarunál

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hello
Leszedtem a tdu-centralról azt a charger srt8 modot de ha felülírom a fileokat akkor leáll hibaüzenettel a játék.Nem tudjátok mi lehet a baj?

HUNMemphis
Szép képek.És jól áll a Koenigseggnek ez a targa style.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ladics
megszorítások...😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Thx, thx 😊

Falkon
Elküldtem privátba

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Hát jah, megköszönném 😊 privátba írok egy freemail címet
#68239: ez most nekem jött? nem veszi itt a humort senki már csak ladics, meg hoffi? <#rinya><#idiota>

Hoffi
támogatom

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Falkon
Küldjek?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Misi az ezredes
moderáld magad következõért büntipont :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Direkt írtam 😄
Azért annyira rossz nem vagyok nyelvtanból 😄
cd image-t nem lehet leszedni a gamecopyworld-rõl kívül máshonnan?

[HUN]FaTaL
A fülemet meg hasogassa..

Helyesen: bekaphatjátok

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Ez a rohadt sok iskola lefáraszt basszus, meg befosott a dvd olvasóm is. Holnap is még lesz három órám <#violent> Nem megyek én be, elfér még egy ofõi, a mai mellett xD