Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Újra, igen. De én pl két nap alatt eljutottam expert-ig. (~2x4 óra).
Pénzt meg, a traffipaxos versenyeken könnyen lehet gyûjteni.

[merlinw.org]

Holnap megyek megvenni a játékot😊ÉS neten szeretnék majd játszani.De most végigvittem már.Újra végig kell játszanom vagy nem?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Falkon
Mi ujság erre?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ladics
winfos reinstalled net okey,majd game

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
Köszi az OFF-ot de nem kéne :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

trackmaniac
Végre sikerült! Köszi azért a segítséget!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

[HUN]FaTaL
Úristen mennyi hülyeséget hordtok össze 😄 Mi az hogy megsül a lap? Simán mennie kéne a 800as RAMnak a 667es ramok mellett, alacsonyabb órajelen. Persze csak valami normális alaplappal, nem szar AsRock félével. Az idõzítés sem lehet probléma, simán mûködött a régi gépem, amiben 2GB DDR2-800 volt, az egyik modul 2.5-4-4-8-as volt a többi 2.5-3-3-8 egy Asus P4P800SE lapban. Próbáld meg kivenni az elemet meg visszatenni hátha. Ha nem megy, akkor passzolom :/

http://goo.gl/gd6Zi5

trackmaniac
Sikerült felmásolnom, de az a profil már majdnem 100%-os... most a kérdésem az, hogy hogyan lehet új profilt létrehozni?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Toyo
Szia, hogy néz ki a mentésed, csak a playersave fájl maradt meg? Mert amúgy a mappa nevének a profilod nevével megegyezõnek kellene lennie..
Vistán nem vágom hova menti, xp-n itt van: C:\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame lehet hogy vistán is hasonló helyen van.
Ja, de most nézem, hogy valami jelszó kell neked.. hova kell jelszó? 😊 A gamespy-os bigyóhoz kell?

TDUnick: ArtMooney(HUN)

trackmaniac
Hogy tudok új profilt létrehozni?

nem, a Hz az nem a idõzítés de annak is köze van hozzá. a 667es valszeg CL5 az új meg talán CL4.

Ha a 800ast hagyod benne, attól még nem biztos h gyorsulni fog, attol függ milyen az alaplapod. Ha 800on megy rajta akkor gyorsul, 3-4-5% ot... 😄 Inkább vegyél mellé még1 800ast.

trackmaniac
A mentésem megvan... vistát használok, hova másoljam a mentést?

Misi az ezredes
megkeresed a dobozt feltelepíted és készítesz egy új profilt :/ mert ha nincs meg a mentésed akkor vedd úgy mintha nem is volt 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
-,- magán ügy! 😄 ha nem akar majd nem jön de szerintem sokkal jobb hogy nem írkál senki hanem mondja és megy is a válasz :/

trackmaniac
Sziasztok! Tavaly játszottam a TDU-val, de elfelejtettem a jelszavamat (online profile)... Tud valaki linket adni, hogy lehet visszahozni? Köszi 😊

somdav95
Én TDU-zok régóta, fülesem is van, de valahogy TS-re még egyszer se mentem fel. És nem is akaródzik :S😄

Misi az ezredes
#68825 igen 😊

és mikrofont szerezz meg egy fülest hogy TS-en is boldogítsál minket 😊

HUNMemphis
Áh nekem nem tetszik a HDR.Semelyik játéknál sem.Talán a Far Cry-ban anno.De pölö a Fallout 3-ba sem tudom megszokni.Felhõk eltünnek és egybeolvadt fehér az ég.Csak a pereme sárgás.<#buck>
Nekem a tiszta éles kép a fontos ami részletgazdag és világos.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Az az, igen pontosan 😊
#68824: Vedd fel a HDR-t, lehet menni fog szépen, de über gyorsulás nem hiszem hogy leesz.

MerlinW
Amiket itt beszéltek meg, ugye? Oké😊

[merlinw.org]

HUNMemphis
Hát jól van legalább már tudom mi a gond ezt is megtanultam.<#bohoc>
Hát lehet az lesz a régi 667-es RAM-okat átpasszolom öcsémnek ha neki is olyanja van.Legyen neki 2Gb.
Eddig is megvoltam az 1Gb-al.

Valamiben kcisit gyorsabb lesz ha kiszedem a 667-est és 800-ast teszek be?Hangyányit gyórsulnak a mûveletek?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Gyere el krúzokra...

MerlinW
Megleptem magam karácsonyra egy TDU+Megapack-al, de 4 napja egy magyarral sem találkoztam :/
Vagytok valahol skacok?😊

[merlinw.org]

Norbi1990
Jah valószínû. Egyformának kell lennie az összes ramnak mindenben márka meg mhz-ben is.
somdav95
Igen, az lesz a bibi. Nehogy belerakd mégegyszer, mert megsül az alaplap.

HUNMemphis
Igen most is max 2Gb-ról lett volna szó.Vista zabálja a RAM-okat. (4Gb)<#wow1>
A márka az egyezik most nézem meg az idõzítését?Amm az a Herz?<#confused>
Most nézem az újjak DDR2-800.
Ami bent van az DDR2-667. Szóval ez a gond?

somdav95
A 64 bites dehogynem..

Met
ez hülyeség, beteheti max nem használja ki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

belisz
De írta,hogy ugyanolyat is vett!

Én azt tippelem,nekem már sokszor megoldotta a problémámat,hogy az alaplapon azt a lapos,kerek elemet (asszem úgyhívják 😄) kivettem,egy kicsit vártam,aztán visszatettem. Nekem mindig megoldotta az ilyen jellegû problémám!!!
De majd még valakit kérdezz meg,hátha én vagyok hülye;de nekem akkoris mindig jó volt.

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Misi az ezredes
És 3 gb-nál többet ne nagyon tegyél a gépbe mert 4gb ramot nem bírja az (XP)

ez zsír egyszerû... az alaplapod nem tudja kezelni õket. Valszeg más márkát vettél, más méretût, vagy más idõzítésût...
csak a nagyon komoly alaplapok tudják úgy kezelni, hogy nem egyformák! Más esetben ez a vége...
Olyant vegyél a gépbe, hogy minden tekintetben egyformák legyenek!
De tapasztalataim alapján a legtöbb problémát az idõzítés okozza.

Misi az ezredes
Ugyan olyan ramokat vegyél amilyenek vannak a gépedben! Különben a géped összeakad 😊

HUNMemphis
Hát én nem rég kelltem szal inkább Jó napot kívánok mindenkinek.<#vigyor3>
büszkén jelentem be meg van a 7700.-ik km is.<#szeret>
Mostanság nem volt túl sok idõm TDU-hoz.

Jaj srácok ha már itt vagyok!Vettem 2x 512MB RAM-ot.Nekem azt mondták így gyorsabb lesz a gép.Picit a mûveletek felgyorsulnak stb.
A poén az hogy megvettem betttem ahjogy kell és nem indul el a gép. Bootoláskor nem, tõlti be az Oprendszert a memóriába.Mert ez lenne a feladata.Ha kiveszem az egyiket tehát 1,50MB-om van akkor betölti DE a TDU szaggat azon a beállításon amin eddig használtam. (1280x1024, 4X AA, HDR OFF)
Mivel két darab van a RAM-ból ezért kicserélgettem és mind a kettõ jó.Tehát valami az alaplapommal lehet de nem jövök rá mi.Ami még vicces hogy kivettem az új RAM-okat és jó minden.
Kingmax RAM-jaim vannak és ugyanolyat is vettem.
Esetleg valaki gondolkozna ezen? Ötletem sincs miért csinál ilyet.<#shakehead>

RS
Nem csak itt fordul elõ. :S

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Falkon
Jóreggelt! <#integet2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Jóreggelt mindenkinek, visszajöttem, kipurcanva a sok karácsonyi összejöveteltõl! 😊

Hoffi
csá 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Gaben17
amikor 1 layerben vagyok valakikkel és kidob a layerbõl engem,kimegyek térképre és sárgával jelöli akikkel voltam... de énse vágom hogy miért.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Hali! Sziasztok!

[HUN]FaTaL
Nekem se rémlik hogy bármit narancssárgával jelölne.

Toyo
Szia, max nekem is ennyit dob be egyszerre, nézettõl függõen, de narancssárga nem rémlik..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

[HUN]FaTaL
1. nem tudom, ezt még nem figyeltem
2. nem egy layeren voltatok, egy layeren max 8 ember lehet (egyszerre max 7 embert láthatsz magadon kívül)
3. a térkép nem mutat mindenkit, sokezren játszanak, magyarokat ki kell fogni 😊

sorry, nem 2, hanem 3 lett :$
sziasztok. 2 kérdésem lenne a TDU-val kapcsolatban, mégpedig az online részével.

1. miért van az, hogy a térképen a playereket pirossal vagy narancssárga színnel látom? mitõl függ hogy valamelyikük piros vagy sárga?
2. volt hogy egy ismerõsömmel megbeszéltük hogy találkozunk a merci szalonnál. ottvoltunk mind a ketten, de nem láttuk egymást, viszont térképen jelezte, hogy ott van és õ is látott engem a térképen, de élõben nem..ugyebár az alap hogy mind2en free ride-ban voltunk
3. nagyon kevés playert látok free ride-ban...kb olyan 7-8at - ha térképnézetben vagyok. hogy lehet ez? fõleg cseheket és lengyeleket, de magyarral nem is találkoztam még, és keveslem ezt a létszámot is. ennyire kevesen játszanának? vagy több szerver van és pont arra kerültem ahol kevesen vannak?

bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, de nekem ezek nem tiszták, és szeretnék képben lenni 😊 remélem tudtok segíteni! köszi elõe is! üdv.
HUNMemphis
Nem értem miért pazarolod ilyenekre az energiádat.
Nagyon unatkozól?Valszeg ez az oka. Unod az életed? Hosszú a szünet igaz? Vagy talán örömet lelsz mások agyának húzásában?
Tegyél be egy nyugis zenét és gondolkozz el azon mit miért teszel és minek mi a következménye.

SHADOWEYES7
fejezd be légyszives

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabi89
Majd bannolnak vagy kapsz egy figyelmeztetést.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nemt udom

Roger6
Igen, köszönjük Emese. Hogy kerülnek ilyen lúzerek ide? Mit követtünk el???!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Igen, valójában egy elmegyõgyintézetbõl netezek