Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Akkor hogy lehetsz gimnazista? Vagy hazudozol az adatlapodon?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

igen

[HUN]FaTaL
fogyatékos vagy?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Gallardo B

http://goo.gl/gd6Zi5

De akkor miért az van kiírva hogy tEST dRIvE uNIMILED TOPIL?

gabi89
Így:
http://www.youtube.com/v/HKRB9VTLftA[ /flash]
a watch nem kell meg a végérõl mindent elhagyhatsz csak a szám- és betûsor maradjon

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ChuckyHUN
nem, ez anyád topicja

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

miért nem ez a test drive topicja?

ChuckyHUN
kérdezd meg mindenhol köszipuszi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

RS
Igen az, de ne járj be minden topikba megkérdezni, mert semmi értelme. Olvasd el a címet.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tdu Toyota
hogy csináltad? 😄 írd le 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Ez a Test Drive Unlimited topicja?

gabi89
Így

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hali ez az a topic?

tdu Toyota
hogy lehet berakni youtube videot???

katt

tdu Toyota
http://www.youtube.com/watch?v=HKRB9VTLftA&feature=channel_page

tdu Toyota
Boldog karácsonyt! 😊 videom az új lamborol
http://www.youtube.com/watch?v=HKRB9VTLftA&feature=channel_page

HUNMemphis
Nah ennek örülök. Nincsmit. <#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

áá sikerült sikerült sikerült, bennt vagyok 😊

azért köszi!

nem, vmiért nem tok online csatizni...
lp560 at raktam be 1 másik fileal ami kiüti a fájl méret ellenõrzését... lehet ez a gáz?
fél éve nem tduztam, aztán most hirtelen csomo progit találtam meg mindent ami eddig nem volt... ez bezavarhat? 😄

HUNMemphis
Elküldtem E-mailbe.Remélem segít.<#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Roger6
Nem hiszem el, hogy nem sikerül. Motorral a leggyorsabb, kanyarokban úgy otthagyod õket, mint a szél. Próbáld meg újra. (De már Koenigsegg-el is sikerülnie kellett volna, csak nem kell feladni az elsõ 5 percben...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ismim oda akarta adni a profilját, aztán kiprobáltam övét is de nem tetszett, mindent vissza de a file törölve lett...

más: noble_m14_i -t a vehicles mappábol át tudnád nekem küldeni? ez is hiányzik és nem tudok miatta onlinera menni 😄

[email protected]

HUNMemphis
Hát sajnálom ilyen velem nem fordult elõ.Tudom ezzel semmit sem segítettem csak gondoltam írok már rá választ.Kis empátia nem árt manapság.
De ha már itt tartunk.Miért törölted? Mit kerestél te ott?<#vigyor3>

#68763 ?

Sziasztok
Kellemes Karácsonyi Ûnnepeket Kivánok Mindenkinek
Én az Egyik szigetkört Ferrari Marraneloval csináltam meg
A Másikar Meclaren F1-el

burjanmate
OK, megoldottam újratelepítéssel. Más: hol t'ok tuningolni?

TDU nick: HUN_Matt_92

Atti12
ha csak a kamera forog az út felett akkor vedd meg.

Furi öregem! 😊 Én motorral perceket verek a kocsis meneteimre...350 fölött van az MV végsebessége...Annyira nem hagyhatnak ott...Kicsit erõltessed szerintem. Jó lesz az. 😊

TDU Nick: AdyBabyHUN

csaba90
Szevasztok annyi gondom lenne hogy felraktam a játékot és mikor rárakom a magyarosítást nem lesz tõle magyar :S meg amikor eljutok az elsõ versenyig akkor nem indul el a verseny :S ez miért lehet? mit cisnáljak hogy jó legyen?:S elõre is köszi.....

Csaby

Misi az ezredes
Vagy nem 2-órakkor adod el! Ugyan is késõ este többen játszanak mint délelött 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

uj probléma.. véletlen letöröltem a profilelist.dat filet.
van 4 profil mappám a játékban, de igynem érzékel egyet se. hogy tom beleírni, hogy lássa a profiljaimat?

vagy akkor már egyszerûbb ha megveszel tõle egy autót jó drágán 😉

aztán õ utána vesz magának amit akar :p

ezaz, hogy mondtam neki, belépett gyors a márkához meg a modelhez de már nem látta a kocsit, mert elvitték... és ez hajnali 2kor volt xD

Misi az ezredes
nincs :/ gyorsnak kell lenni :/ Ezért van a TS hogyí gyorsan mond hova menyiért tetted fel és kész 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Üdv srácok, újra felraktam a játékot 😊
Na most az a helyzet, haver is elkezdte tolni, szeretnék neki kocsit adni, de a TRADE-n keresztül nincs más mód rá? Mert ha egy enzot felrakok ezerért ... fél perc alatt elviszik😄

nektek mûködik az a r8 hanggal stb ami a knight-driver.com on van?
mert nekem kifagy a játék amikor bemek a szalonba ahol ez az r8 van... 😞

vki el tudná emailbe küldeni a noble_m14_i filet? véletlen nem csintam bizt. másolatot...
[email protected]

Atti12
oké, csak tudod ezt sokan nem így gondolják :S 😊. De akkor nem tudom mi lehet a probléma :/. Vannak itt okos emberek majd õk segítenek ha tudnak ^^

Falkon
Jah ott hogy Zonda_S

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

burjanmate
Sz'tem 1 szellemeskedõ Zonda lol <#idiota>.

Fitti83
Nincs mit! Köszönöm a krúzt mindenkinek!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

burjanmate
Ha nem lenne eredeti, nem kérdeznék ilyet.

Falkon
Te az elsõ képen mi van?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ladics
*Modoodovim-mal thx! :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Végre megy a TDU-m a 350z_nismo bezavart:/...pár kép :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

belisz
áááááááááááááá,nem megy!!
motort úgy ott hagyják egyenesben,hogy..ááááááááááááááá.
Koenigsegg-et nem lehet iránbyítani,több pénzem meg nincs...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Hajrá, hajrá!

Mocival ha lassabbnak érzed magad, akkor is gyorsabb vagy! 😊 Shiftet nyomjad ezerrel közben! XD

belisz
Üssekavics,nekifutok motorral. Majd jelentkezem az eredményrõl!
Szorítsatok!!! xDD

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Én motorral csináltam meg. MV-vel. Motorral sokkal gyorsabb a dolog.

Falkon
Én Enzo val csináltam meg