Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a watch nem kell meg a végérõl mindent elhagyhatsz csak a szám- és betûsor maradjon
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
azért köszi!
lp560 at raktam be 1 másik fileal ami kiüti a fájl méret ellenõrzését... lehet ez a gáz?
fél éve nem tduztam, aztán most hirtelen csomo progit találtam meg mindent ami eddig nem volt... ez bezavarhat? 😄
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
más: noble_m14_i -t a vehicles mappábol át tudnád nekem küldeni? ez is hiányzik és nem tudok miatta onlinera menni 😄
[email protected]
De ha már itt tartunk.Miért törölted? Mit kerestél te ott?<#vigyor3>#vigyor3>
Kellemes Karácsonyi Ûnnepeket Kivánok Mindenkinek
Én az Egyik szigetkört Ferrari Marraneloval csináltam meg
A Másikar Meclaren F1-el
TDU Nick: AdyBabyHUN
Csaby
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
van 4 profil mappám a játékban, de igynem érzékel egyet se. hogy tom beleírni, hogy lássa a profiljaimat?
aztán õ utána vesz magának amit akar :p
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Na most az a helyzet, haver is elkezdte tolni, szeretnék neki kocsit adni, de a TRADE-n keresztül nincs más mód rá? Mert ha egy enzot felrakok ezerért ... fél perc alatt elviszik😄
mert nekem kifagy a játék amikor bemek a szalonba ahol ez az r8 van... 😞
vki el tudná emailbe küldeni a noble_m14_i filet? véletlen nem csintam bizt. másolatot...
[email protected]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
motort úgy ott hagyják egyenesben,hogy..ááááááááááááááá.
Koenigsegg-et nem lehet iránbyítani,több pénzem meg nincs...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Mocival ha lassabbnak érzed magad, akkor is gyorsabb vagy! 😊 Shiftet nyomjad ezerrel közben! XD
Szorítsatok!!! xDD
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240