Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ki a SZABODAVID?
Ezúton is köszönöm neki az ugratós trükkök megmutatását. Jót szórakoztam. 😊 Medvének meg a Nissan GTR-es srácnak (elfeledtem a nicket..😊 ) a krúzt. 😊
TDU Nick: AdyBabyHUN
Nekem egy Logitec van és az vibrál!<#beka2>#beka2>
Amúgy meg mostantól az öcsém is jelen lesz a szigeten, mert nem bírtam magammal és összehoztam egy gépet neki és megvettem a játékot is, és hogy ne keljen default kocsit látnia megvettem neki a car pacot is.<#love12>#love12>
Az elsõ közös képünk! <#law>#law>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
http://goo.gl/gd6Zi5
Battlelog: kvantahun
Nem tudod véletlenül mi lett a tegnapi warunk végeredménye? Nyertetek?
Nekem elszállt a gépem azért tüntem el.<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Battlelog: kvantahun
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDU Nick: AdyBabyHUN
<-- "büszke"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Elvileg Ford Salen tuning krúl lett volna de : /

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
ajha... szép lambo szobrot csináltam 😄
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Mert azt a "millionaries challenge" nevû versenyt nem tudom megcsinálni az istenért se,és a Samsung monitoromat csak a lélek tartja egyben. (kapott egy pár sorozatot 😊 )
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Srácok,hogy van az,hogy egy csomó verseny után megnézem a "global rankings"-ot,és látom,hogy az elsõ 100 ember a kétszáz,meg az akárhány kilométeres versenyeket,ilyen 0.2 másodperc alatt,a traffipaxos versenyek összértéke meg ilyen 5000 km/H???
Ezek csíterek,vagy mi van??
Mondjuk lehet offline profilból online-t csinálni de az bonyolult meg amugy se értem
De nem veszítesz semmit ha újra kezded legalább gyakorolsz még egy kicsit miután jössz krúzolni.
TDU 2 nick: SpeedHUN
Lehet még egy online profilt létrehozni.
Belépsz a játékba utána menübe ProfilList (valami ilyesmi) ott new és ugyan úgy csinálod mint az elsõ profilt csak más nével azon kívül lehet ugyan az a jelszód email címed
Remélem tudtam segíteni
Üdv: Speed
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
a koronádat te nem látod sztem de többiek igen
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
szóval. champion szinten vagyok, de még nem csináltam meg az összes kihívást, tehát csak "lyukas korona" jelem van - ELVILEG --> ugyanis ha benézek a klubbomba, és az intra club alatt látom a tagok nevét, elõttük pedig egy kis koronát, ha már championok, de az én nevem elõtt nem látok koronát 😞 pedig 465 pontom van, felül írja is h chamipon, de pl a klubbon belül rankingsnál PRO-t ír nekem...most akkor hogy is van ez?
köszi a helpet elõre is!
Az lenne a kérdésem, hogy meglévõ online profil mellé lehet mégegyet (online) létrehozni? Ha igen hogyan? Mert nekem nem sikerült. Mit nem tudok? (az olvasáson kívûl...)
Elõre is kösz...
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)