Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Valami 335 a vége papíron. Ezt fel lehet tolni sima úton vagy 360-ra. De ez a 394 csak szélárnyékba kéne hogy meglegyen szerintem...

CopyKing92
haljátok ez jó hogy ha ennyit megy ez szélrányék nélkül? (ez természetes? O_o)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Miért rákos a motor? Nem csípitek?

Ki a SZABODAVID?

Ezúton is köszönöm neki az ugratós trükkök megmutatását. Jót szórakoztam. 😊 Medvének meg a Nissan GTR-es srácnak (elfeledtem a nicket..😊 ) a krúzt. 😊

TDU Nick: AdyBabyHUN

Sziasztok!
Nekem egy Logitec van és az vibrál!<#beka2>
Amúgy meg mostantól az öcsém is jelen lesz a szigeten, mert nem bírtam magammal és összehoztam egy gépet neki és megvettem a játékot is, és hogy ne keljen default kocsit látnia megvettem neki a car pacot is.<#love12>
Az elsõ közös képünk! <#law>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Norbi1990
Pedig jelõl. Nekem is volt már egy pár narancssárga gyerek a térképen 😊
[HUN]FaTaL
Igen tudom, de a mapon nem tudok róla hogy bármit jelölne narancssárgával 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Tattix
Pedig van ilyen!És olyan is hogy aki újból visszajött a layerbe és lockolod nem zöldre hanem narancssárgára változik a neve.

Az legyen a legkisebb gond. Köszönöm a gyors választ.

Battlelog: kvantahun

somdav95
Ja csak nem vibrál <#idiota><#vigyor5>

HUNMemphis
Gyönyörû képek! Gartula.<#wave>
Nem tudod véletlenül mi lett a tegnapi warunk végeredménye? Nyertetek?
Nekem elszállt a gépem azért tüntem el.<#sir>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Üdv mindenkinek. Ma vettem meg a játékot. Érdekelne, hogy a játék támogatja-e az xbox 360 kontrollert? A választ elõre is köszönöm.

Battlelog: kvantahun

[HUN]FaTaL
Csináld már meg rákos motorral, 47 perc alatt végig lehet menni.

[HUN]FaTaL
Nincs.

RS
Még egy kérdés: Audi RS Combi van a játékhoz? 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Atti12
figyu, nem kell nagyon kapkodni, lényeg hogy ne ütközz. Legalábbis próbálj meg ne ütközni 😄 Ha utána számolsz rájössz hogy nem kell olyan nagy tempó ahoz hogy sikerüljön.

Belisz öregem! Mi az, hogy nem tudod megcsinálni? Olyan nincs! Ha én megtudtam 50 percen belül csinálni, akkor Te is! Motorral erõltessed kicsit, azzal igazán egyszerû, hidd el! Nehogy csaljál már. Gusztustalan faszkalapok azok...😊

TDU Nick: AdyBabyHUN

ladics
nézzétek de szííp a logom😄
<-- "büszke"

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
fúúj de szar kéépek😄 [nem ér ha én beteszem x mittoménhányba akkor nem megy😄 csak 4-esen ] nem ér😄 amugy kalsszak😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
Csak nem volt jobb dolgom 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

látom unatkoztál.. 😄

Misi az ezredes
Tagnap hirtelen ötlet ként ferrari krúz 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Nah hogy ne lankadjon a figyelem 😊

Elvileg Ford Salen tuning krúl lett volna de : /

Misi az ezredes
Ilyen nekem is volt 😊 a hegyekben 😄 amikor mentünk egyszer csak a kocsim hátulja elsüllyedt 😄

lybrahu
Köszönöm szépen, a probléma megoldódott! <#eljen>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Misi az ezredes
Nekem is Samsung monitorom van ebbõl a fajtából ez már a második és ha kicsit erõsebben megütöd (hirtelen idegbõl) akkor megráz : / ezért inkább TDU-zok mint cod4 😄

ajha... szép lambo szobrot csináltam 😄

belisz
Hát most ha utáltok miatta,ha nem,nekem akkoris kéne,megcsinálni azt a szigetkört. 😊

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

gondolom van vmi teleportos trainer....

belisz
És az milyen csit??
Mert azt a "millionaries challenge" nevû versenyt nem tudom megcsinálni az istenért se,és a Samsung monitoromat csak a lélek tartja egyben. (kapott egy pár sorozatot 😊 )

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

jah :/

belisz
Jó reggelt!!
Srácok,hogy van az,hogy egy csomó verseny után megnézem a "global rankings"-ot,és látom,hogy az elsõ 100 ember a kétszáz,meg az akárhány kilométeres versenyeket,ilyen 0.2 másodperc alatt,a traffipaxos versenyek összértéke meg ilyen 5000 km/H???
Ezek csíterek,vagy mi van??

Igen újra végig kell játszanod.

Mondjuk lehet offline profilból online-t csinálni de az bonyolult meg amugy se értem

De nem veszítesz semmit ha újra kezded legalább gyakorolsz még egy kicsit miután jössz krúzolni.

TDU 2 nick: SpeedHUN

Jó reggelt minden kedves forumozos társnak

Lehet még egy online profilt létrehozni.

Belépsz a játékba utána menübe ProfilList (valami ilyesmi) ott new és ugyan úgy csinálod mint az elsõ profilt csak más nével azon kívül lehet ugyan az a jelszód email címed

Remélem tudtam segíteni

Üdv: Speed

TDU 2 nick: SpeedHUN

most mi van? miért piszkálódtok? normális kérdéseket tettem fel
ladics
play sims2...u own sg.hu!

nem ez 😊 viszont elég érdekes dolgok ezek, és mivel most szünet van, ilyenkor ér rá játszani is az ember.
Hoffi
különben meg mér csodálkozol hogy a 3 hsz-edbõl csak 1 marad???

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Misi az ezredes
ez izgat a legjobban mi? :/ inkább menyél csajozni...

a koronádat te nem látod sztem de többiek igen

somdav95
Ezvan...sprite... <#miaz>

Hoffi
hát ez nemigaz válaszolnék valakinek és mire elküldöm má hárman megirták ugyanazt amit én akarok pf 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
én ugy tudom hogy lehet de öÖö mi nem sikerül?

sziasztok megint. tegnap este írtam 3 kérdést, mára csak 1 maradt 😄
szóval. champion szinten vagyok, de még nem csináltam meg az összes kihívást, tehát csak "lyukas korona" jelem van - ELVILEG --> ugyanis ha benézek a klubbomba, és az intra club alatt látom a tagok nevét, elõttük pedig egy kis koronát, ha már championok, de az én nevem elõtt nem látok koronát 😞 pedig 465 pontom van, felül írja is h chamipon, de pl a klubbon belül rankingsnál PRO-t ír nekem...most akkor hogy is van ez?

köszi a helpet elõre is!
somdav95
Tudtommal nemlehet...

lybrahu
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy meglévõ online profil mellé lehet mégegyet (online) létrehozni? Ha igen hogyan? Mert nekem nem sikerült. Mit nem tudok? (az olvasáson kívûl...)
Elõre is kösz...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

CopyKing92
kéne ujra rendesen TDU-znom 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
BOLDOG KARAJCSONT - HO HO HOO

Hoffi
ja😄 akk nem szoltam😄

Misi az ezredes
De de warez az OFF topicban köszi! csináljatok képeket 😄

Falkon
dehogynem

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
oké hogy holnap veszed meg de ha még nincs meg eredetiben akkor hogyan játszottad ki??<#idiota>

mert tudtommalwarez verzióval nem lehet versenyeket nyerni😄