Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Hát én arról nem tehetek 😄

RS
Igen, én is most rendeltem meg. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

GX25
Tényleg meg lehet venni 1790-ért a játékot?
Megéri, jó vele neten menni?

[HUN]FaTaL
Korábbi interjúban pont az volt hogy 2010ig biztosan nem jön.

http://goo.gl/gd6Zi5

belisz
háhá.....akkor én mit szóljak....bár ha majd május 3.-a után jön a TDU2,akkor semmi gond!!
(mert május 3. születésnap=berugunk,új gép xD)

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

somdav95
Nem hazugság -.-

Hoffi
hazugság!!!! 😄 nem hiszem hogy akkor kijön de nem is nagyon érdekel a 2. része mert úgyse fog elmenni a gépemen xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
ajánlom nekik hogy megis csinálják nekem xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

somdav95
Valaki belinkelt egy cikket hogy az Atari bejelentette hogy jövõre talán már jön is a tdu 2.... Nem a videóra gondolok ami április körül volt.. Szóval lehet 2009-ben már tdu 2-zni fogunk 😊

HUNMemphis
Igen a HC mod az sokat dob a játékon.Lehetnek hibái és furcsaságai de azért sokan szeretik köztük én is.
Én bizakodó vagyok és váro ma napot mikor bejelentik a második részt.Egyszer úgy is lesz egy csapat aki megcsinálja.Lehet hogy más néven lesz.Lásd F.E.A.R.=Project Origi.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hoffi
há persze mert a mostani az egy szar xD

ladics
XD az 1 "kinézeti mód" avagy skin...nem tom belinkelni hol éred el,me friss winfos és minden nuku😄 majd a skacoktól kapsz :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
tducentral-ról lehet letölteni valahogy...

ladics
hoffi is logozik XDDDDDDDDD jó kussolok szasztok madj 1xer!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

A Lotus az jó...😊

Amúgy korábban láttam itt egy bazi nagy Supercharged Z-csevrolettet. Olyan nagy izé nõtt ki a motorházból. Olyantat hogyan csináltatok? Nem a 3-as tuningot pakoltátok rá, vagy mi?

TDU Nick: AdyBabyHUN

dragon11
Szép banner lett..

ladics
jaj nevano ne legyél már ilyen morcos-.-' ez közélet ,de ha te törlesz mindent , és durcizol nem lesz jobb a hangulat 1 katonás rendet akarsz? te diktátor o)me asse jó a fegyelem meg ez meg az Oo.....
Ez az én véleményem jogom van megformálni és közzé tenni a törvényáltal védve van!

somdav95
Ilyen a mai fiatalság...
Amúgy nemsokára megvan az elsõ 500km a Lotus-ba. Úgy érzem maradni fog a kocsi 😊

Misi az ezredes
#68932 & #68931 <#szomoru2>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Be lehet kapni <#mf2><#hehe>

ladics
de gagyi logo😄<#mf2>

Nekem is ilyen van és mindenféle hókusz-pókusz nélkül mûködött. TDU-ban Beállítások->Irányítás->Opciók (utsó) itt ugyi kormány engedélyezés, valamint nálam a Rumble/Force Feedback csúszka maxra kitolva. Valamint a kormány driverében Option->Global device settings. Itt bekapcsolni az enable centering spring opciót. Nálam az elsõ 3 135%, a kormány visszatérítõ erõ pedig 125%, de neked kell megtalálni a Te számodra megfelelõ beállítást.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

somdav95
De a HC az jobb, tegyük hozzá <#nyes>
Tegnap gurultam egy kicsit luna-val meg ( úúh elfelejtettem a nicket ... ) egy másik sráccal. Én a kis 240R-el, hc módba mentem velük, meg még laggolt is a szerver mert töltöttem lefele 1mb/s-al. Érdekes volt 😄

HUNMemphis
Viszont ahoz ki kell lépned.Két féle képpen játszhatsz.Non HC vagy HC. Belépéskor dönthetsz és max egy új belépéssel változtathatsz.<#buck>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Falkon
A menüben tudod kiválasztani , ha eléred a 45%-ot

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sziasztok!

Lenne egy hülye kérdésem hogy hogyan tudom a hardcore mod-ot kiválasztani, mert amikor kiírta nem tudtam elolvasni.
Falkon
Ki van még fent?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ladics
off
nézzétek mit találtam
<--😄
pontosan itt
me tom hogy smile válság van :/ sry az offért közérdekü

somdav95
Ezvan.. sprite.. Akkor is lenyúlom a betûtipust <#vigyor2><#miaz>

ladics
ennye somdav😄😄😄 láttam logomühelyben😄 dádá lesz XD

Misi az ezredes
Már megírtam neki a válaszom (nekem is írt : )

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ladics
ez nem én voltam😄 valami madafakaa gyerek ...

tdu Toyota
van akinek logitech formula force exe van? akinek az van írjon lécci mert nekem is az lett és lenne egy pár kérdésem 1.nem lehet beálítani a kormányt hogy a kormánykerék ne maradjon ott hanem vissza ugorjon,és a vibrálás beállításokat

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Misi az ezredes
Ladics : A stressz okozta lelki bajaid vagy dühkitöréseid lécíves másik topicba... köszi

Hoffi
jóvan nem értek én hozzá xD

Higany
Utólag is Kellemes Karácsonyt Kívánok és B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!! <#pias>

Misi az ezredes
Fent van a honlapunkon a végeredmény!

somdav95
Olvasó nincs, de amúgy tudok játszani... Itt nem hagynak msn-en, multkor meg ismerõs volt nálunk.... Na de egyszer majd megyünk egy több száz km-t, mint régen 😊

HUNMemphis
Hát de nem? Csak gondold végig álmodd meg képzeld el ezt a három játékot egybe.Sztem pazar lenne.
Sikerült szerezned olvasót?Most megyek fel szigetre kicsit megjáratni az amcsi babát.Jöhetnél te is.<#vigyor3>

somdav95
Egyetértek mester <#worship><#bohoc>

HUNMemphis
Hogy õszínte legyek én sosem gondolkoztam a motorfizikán.Van egy Ford GT-m azzal is lehet menni ész nélkül aztán ütközni és ismét padlógázzal indúlni.
TDU-ba az alap GT 500LE-vel megy 306Km-t.Elvileg.Tuninggal 347-et 600LE-vel. Ideális.
Amikor kiderült hogy az SLR nem H váltós hát a szívem szakadt meg.Én nem érzem a kocsit ha nem markolászhatom a H váltót.

Különben nagy álmom hogy egyszer egy NFS TDU keveréket készítsenek.Lehessen tuningolni izlés szerint ki amenyit nem sajnál de legyen remek grafika,TDU-s HC mód és NFS-es hangok/story.
Éss egy kis GTA-s feeling sem ártana.Dolgozz a pénzért aztán versenyezz ha van rá pénzed.Élõ város.Nagyváros sok zsaruval.Kisváros kevés zsaruval kevés tömeggel. GTA+NFS+TDU=>Kasszasiker.

somdav95
Pedig az enyhén arcade, de ne zavarjon....

Van ahhoz is, most néztem. A motorokra visszatérve, tény hogy nagyon irreálisak, de így legalább vezethetõek. Kormánnyal nagyon vacak az irányítás, billel nem próbáltam. Kocsiknál HC-ben DA offnál egész elviselhetõ, csak ne repkedne az ember velük. Mivel 1 kocsihoz se volt még szerencsém élõben ezért nem is tudom milyennek kéne lenniük, de azért van már 130e km vezetési tapasztalatom és szvsz nem annyira vészes a fizikájuk. Mellesleg ez a játék nem szimulátor, mint ahogy nem is arcade. A kettõ közt szerintem a legjobb utat választotta az Atari.

Hoffi
szerintem a race drivr gridnek se rossz a fizikája😄

Forgalom nélkül nagyon uncsi lenne...És mennyire igaz pölö a szigetkörökre, hogy "lassan járj, tovább érsz". XD Nem kell sajnálni a féket, ha el kell kerülni valamit, stb.

Nekem is hagy kívánnivalót maga után amúgy a motorok fizikája, de a lényeg, hogy nagyjából ugyanazok a különbség köztük és kocsik között, mint a valóságban. Ilyen alapon a kocsik fizikáját is elbaltázták. Játsz pár kört a Race-szel, vagy a GTR-rel. AZ már közelít a valósághoz.

[HUN]FaTaL
No traffic hack ha jól tudom hálistennek nem mûködik az 1.66-tal.

Szerintem is simán végig lehet vinni, én pölö Enzoval csináltam meg párszor. Ha sehogy sem sikerül, akkor ajánlom a no trafic hack-et, asszem gamecopyworld-ön is van. Trainert én elvbõl nem használnék (forgalom kikapcsolását se), mert akkor minek játszani, elmarad a siker, dicsõség íze.

Hoffi
nekem semmi bajom nincs a motorok fizikájával

Miért? Milyennek kéne lennie?

[HUN]FaTaL
Nem igazán mert el van cseszve a motorok fizikája szvsz.