Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(mert május 3. születésnap=berugunk,új gép xD)
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Én bizakodó vagyok és váro ma napot mikor bejelentik a második részt.Egyszer úgy is lesz egy csapat aki megcsinálja.Lehet hogy más néven lesz.Lásd F.E.A.R.=Project Origi.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Amúgy korábban láttam itt egy bazi nagy Supercharged Z-csevrolettet. Olyan nagy izé nõtt ki a motorházból. Olyantat hogyan csináltatok? Nem a 3-as tuningot pakoltátok rá, vagy mi?
TDU Nick: AdyBabyHUN
Ez az én véleményem jogom van megformálni és közzé tenni a törvényáltal védve van!
Amúgy nemsokára megvan az elsõ 500km a Lotus-ba. Úgy érzem maradni fog a kocsi 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Tegnap gurultam egy kicsit luna-val meg ( úúh elfelejtettem a nicket ... ) egy másik sráccal. Én a kis 240R-el, hc módba mentem velük, meg még laggolt is a szerver mert töltöttem lefele 1mb/s-al. Érdekes volt 😄
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne egy hülye kérdésem hogy hogyan tudom a hardcore mod-ot kiválasztani, mert amikor kiírta nem tudtam elolvasni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Sikerült szerezned olvasót?Most megyek fel szigetre kicsit megjáratni az amcsi babát.Jöhetnél te is.<#vigyor3>#vigyor3>
TDU-ba az alap GT 500LE-vel megy 306Km-t.Elvileg.Tuninggal 347-et 600LE-vel. Ideális.
Amikor kiderült hogy az SLR nem H váltós hát a szívem szakadt meg.Én nem érzem a kocsit ha nem markolászhatom a H váltót.
Különben nagy álmom hogy egyszer egy NFS TDU keveréket készítsenek.Lehessen tuningolni izlés szerint ki amenyit nem sajnál de legyen remek grafika,TDU-s HC mód és NFS-es hangok/story.
Éss egy kis GTA-s feeling sem ártana.Dolgozz a pénzért aztán versenyezz ha van rá pénzed.Élõ város.Nagyváros sok zsaruval.Kisváros kevés zsaruval kevés tömeggel. GTA+NFS+TDU=>Kasszasiker.
Nekem is hagy kívánnivalót maga után amúgy a motorok fizikája, de a lényeg, hogy nagyjából ugyanazok a különbség köztük és kocsik között, mint a valóságban. Ilyen alapon a kocsik fizikáját is elbaltázták. Játsz pár kört a Race-szel, vagy a GTR-rel. AZ már közelít a valósághoz.
<--😄