Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.: olvazsd el a FAQ-t
2.: ha nem kaptál választ a kérdésedre akkor regisztrálsz a honlapon és a forumban megkérdezed (Mert ide nem kell sok OFF kérdés, és ott is szívesen válaszolnak : / )
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
TDU Nick: AdyBabyHUN
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Most jövök a Media Marktból megvettem a játékot, most telepítem.
Mit kell csinálnom hogy tudjak vele neten játszani? Kell valahol regisztrálni vagy csak rámegyek a multiplayerre és kész?
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Rendkívül finoman lehet vele irányitani autót is motort is!
nem vagyok logitech díler:)
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
Egyébként megtartsam a kocsijaimat 3as tuningon vagy aggyam el a régieket és vegyek újjat?
[merlinw.org]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A 60fps az tökéletes! Nem értem miért akarnál többet.<#nemtudom>#nemtudom> A játék amúgy nincsen leszabályozva, mert amíg nem vettem fel jobbra a grafikát a vga control panelján addig nekem volt hogy 150fps-el is futott a játék. Az autós játékoknál a 40fps már tökéletesnek számít!<#wink>#wink>Meg különben, is más nagyon örülne ha neki úgy futna a játék mint nálad! De nem lehet mindenkinek olyan jó gépe mint neked, SAJNOS!<#szomoru1>#szomoru1>
Ha van folyékony nitrogéned, és speciális procihütõd hozzá akkor igen, akkor fel lehet húzni az E8500-ast addig.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
nekem általában 20 van, de már annak is örülök.. <#whatever>#whatever>
Karácsonyra lett meg a játék a gépem:
Core2 E5200 2.5Ghz+2gb ddr2+Ati Radeon 4850
Ezzel fut folyamatosan 60fps-sel, de soha nem esik le mégha nagy ütközés sincs (max grafika) lhet valahogy, hogy több fps legyen , mrt szerintem valahol le van szabályozva, hogy max 60fps azt kész
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Windows XP Extened Edition | AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ | 2.61 GHz | 2.00 GB RAM | NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB | 610 GB HDD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
1. Csak a kézikönyvnek van magyar része, a játék nem az.. de van hozzá neten magyarítás.
2. A motor irányítása szerintem is nagyon rossz, kormánnyal fõleg.. csak bedõl a moci, de baszik kanyarodni normálisan. (ettõl függetlenül iszonyat jól mennek vele mások, nem tudom mivel irányítják)
3. Menni fog..
4. Patch-elni kell majd persze..
2. Nem nehéz, csak nekem nem jött be, de el lehet irányítani billrõl. XBox controllert nem tom.
3. HDR nélkül el.
Nincs patchelve, patchelni kell.
http://goo.gl/gd6Zi5
Holnap megyek megnézem a Media Markt-ba hátha van.
Lenne még egy pár kérdésem:
1. Itt azt olvastam hogy Honosítás: magyar kézikönyv, viszont a borító hátulján ott van hogy nyelv: angol, cseh, magyar, szlovák. Akkor alapból magyar feliratos a játék?
2. Sokaktól hallottam hogy a motorok irányítása elég nehéz, ez igaz? Xbox controllerrel is az?
3. Szerintetek az én gépemen elfutna?
Ui.: ha megveszem patch-elni kell vagy már alapból patch-elve van?