Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Még mielött kérdezel

1.: olvazsd el a FAQ-t
2.: ha nem kaptál választ a kérdésedre akkor regisztrálsz a honlapon és a forumban megkérdezed (Mert ide nem kell sok OFF kérdés, és ott is szívesen válaszolnak : / )

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

GX25
1990 Ft-ért.

Basszus tényleg.Mennyiért osztogatják ott?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

GX25
Oks értem, köszi, zölden írja ki. Mostmár találokztam is egy két embberl föléjük van írva a nevûk narancssárgával. És hogy tudok ellenük versenyezni? a sárgához odamegyek amelyiket írtad?

A motornak van egy olyan tulajdonsága, hogy minél gyorsabban mész, annál jobban kell dönteni, hogy mozduljon valamerre. Kocsinál is ez van a kormányzásnál. Ez így jó. TDU ban sincs az a kocsi, ami felvenné a versenyt az MV-vel forgalomban...:) Végsebességben esetleg, de ott se nagyon.

TDU Nick: AdyBabyHUN

somdav95
neszójjábe mert megütlek :D Amúgyis segítettem, bleeeee :D

ladics
jóvan,majd más akkor, te logoharcos:D

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Atti12
sose regeltem gamespy on :D

somdav95
Ergo ajánlom a google-t :D Amúgy gõzöm nincs, nem szedek tducentral-ról -.-'

ladics
õ, tducentral-ra adna valaki 1 linket , mert nekem 1 11.hó 08.ik update1 jön be, ergo bugos^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Nem muszáj regelni... Van akinek anélkül is megy. Pl nekem :P

Toyo
Lol a linkelés nem tudom hogy sikerült, de mûködik az a lényeg.. <#bee1>

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Toyo
Szia, [url=https://login.gamespy.com/login.aspx?r=http%3a%2f%2fpc.gamespy.com%2f&sl=8qD<0Idm6>S2SJH1WWaBaUo6LLSmoZWdqFIibRFHh1yrSEDfKBFitt csinálj[/url] értelemszerûen egy új account-ot, majd e-mail-en megerõsíted ha minden oké.. ezután tudsz csak online játszani, ahogy Atti12 is írta.

somdav95
tducentral-ról mod? :)

Atti12
ha feltelepítetted felrakod hozzá a patchet, ezután elindítod. Beírod a serialt utána pedig kérni fogja hogy írj be nevet meg email címet ha jól emléxek. Lényeg hogy tölts ki mindent és a gamespy ID-t pipáld be :) Ennyi az egész.

GX25
Hali!

Most jövök a Media Marktból megvettem a játékot, most telepítem.
Mit kell csinálnom hogy tudjak vele neten játszani? Kell valahol regisztrálni vagy csak rámegyek a multiplayerre és kész?

vagyok.. :)

Aloha! 11.00 CADILLAC XLR-V találkozó és túra! Dél-nyugati világító toronynál! TS-re gyertek!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Misi az ezredes
Mindenki alszik? valaki nem jön? én fent vagyok szigeten! :)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

szabod
Mivel elég sok hiba volt az autóskártyában. készítettem hozzá javítást, amit innen le is lehet tölteni. Akinek nincs meg egyáltalán az autóskártya za letöltheti innen az egészet javítva.

Mente et Malleo

PhilipMorris
egy tipp: motor irányitáshoz, és úgy egyébként a játékhoz ha nem akarsz kormányra befektetni a legeslegjobb egy Logitech gamepad olyan amin van két kis "gomba" mint a ps joyokon.
Rendkívül finoman lehet vele irányitani autót is motort is!
nem vagyok logitech díler:)

&#8220;Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.&#8221;

Atti12
teljesen más stílusú mint a GT Legends :) Olvass utána, nézz videókat.

Willenbrock
Jobb ez mint a GT Legends?Az 50-es évek országúti cirkálói benne vannak?

Másnak sem megy a szerver?
holecsko10
Csak úgy.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Hát Zalman hûtõ az van...
Egyébként megtartsam a kocsijaimat 3as tuningon vagy aggyam el a régieket és vegyek újjat?
MerlinW
Nem. 4 kihozható belõle, de csak minõségi OC alkatrészekkel és alapos BIOS/frekvenica/feszültség ismeretek mellett. De ez nagyon off, menj a PC tuning topikba

[merlinw.org]

Bocsesz de elírtam E8600 helyet E8500-ast írtam<#zavart2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Szevasztok!
A 60fps az tökéletes! Nem értem miért akarnál többet.<#nemtudom> A játék amúgy nincsen leszabályozva, mert amíg nem vettem fel jobbra a grafikát a vga control panelján addig nekem volt hogy 150fps-el is futott a játék. Az autós játékoknál a 40fps már tökéletesnek számít!<#wink>Meg különben, is más nagyon örülne ha neki úgy futna a játék mint nálad! De nem lehet mindenkinek olyan jó gépe mint neked, SAJNOS!<#szomoru1>
Ha van folyékony nitrogéned, és speciális procihütõd hozzá akkor igen, akkor fel lehet húzni az E8500-ast addig.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

nem elég a 60fps ? <#idiota>

nekem általában 20 van, de már annak is örülök.. <#whatever>

Nah helósztok
Karácsonyra lett meg a játék a gépem:
Core2 E5200 2.5Ghz+2gb ddr2+Ati Radeon 4850
Ezzel fut folyamatosan 60fps-sel, de soha nem esik le mégha nagy ütközés sincs (max grafika) lhet valahogy, hogy több fps legyen , mrt szerintem valahol le van szabályozva, hogy max 60fps azt kész
CopyKing92
sztetek E8600 ast fellehet huzni 5GHZ ra? mert akkor veszek oylat ^^

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hoffi
figyelj tesómnak 3.0 GHz procija van meg 2 giga ramja 256 os vidikari és 1440x900 as felbontáson meg 4x-es élsimitáson ugy megy mint az álom :D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

RS
Akkor király. :D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hoffi
bõven

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

RS
Én is kérdezek. Itt a gépem, ezen elfut? Nekem azt mondták hogy igen.
Windows XP Extened Edition | AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ | 2.61 GHz | 2.00 GB RAM | NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB | 610 GB HDD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hoffi
télelg nem láttalak ám iwiw-en! xD

GX25
Fatal, Toyo köszi az infókat.

ladics
fatal toyo elmondták a választ helyettem is :/ szal ez a szitu gx25...nem vok emoss XD

Toyo
Hali!

1. Csak a kézikönyvnek van magyar része, a játék nem az.. de van hozzá neten magyarítás.
2. A motor irányítása szerintem is nagyon rossz, kormánnyal fõleg.. csak bedõl a moci, de baszik kanyarodni normálisan. (ettõl függetlenül iszonyat jól mennek vele mások, nem tudom mivel irányítják)
3. Menni fog..
4. Patch-elni kell majd persze..

[HUN]FaTaL
1. Nem magyar.
2. Nem nehéz, csak nekem nem jött be, de el lehet irányítani billrõl. XBox controllert nem tom.
3. HDR nélkül el.

Nincs patchelve, patchelni kell.

http://goo.gl/gd6Zi5

GX25
Köszi a válaszokat!

Holnap megyek megnézem a Media Markt-ba hátha van.
Lenne még egy pár kérdésem:

1. Itt azt olvastam hogy Honosítás: magyar kézikönyv, viszont a borító hátulján ott van hogy nyelv: angol, cseh, magyar, szlovák. Akkor alapból magyar feliratos a játék?

2. Sokaktól hallottam hogy a motorok irányítása elég nehéz, ez igaz? Xbox controllerrel is az?

3. Szerintetek az én gépemen elfutna?

Ui.: ha megveszem patch-elni kell vagy már alapból patch-elve van?

Hoffi
vagyis mert hülye emos vagy! xD

Hoffi
mert egy kupac szar vagy azé!

Hoffi
áá megvan a legjobb logo és az enyém!!<#mf2>

ladics
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL...nem tetszik:D

ladics
elég jó:]

Hoffi
dehogynem xD