Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Én most GTA S.A. moddolásával vígasztalódom amíg nincs szerver.Az is leköt de baromira.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
nem megy a szeró:/ mikor már feltedtem xD nem ér😄
És még mindig lusta vok feltenni...
De tudjátok hogy mi a gáz?
holnap szilveszter Oo
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
De most így 3 óra magasságában ha a sötétben szembe jönne...<#rinya>#rinya>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Lesz Valamelyiknap kruzs?
Kicsit bonyolult elmagyarázni, de ajánlom a Youtube-on a kereséshez beírod hogy : TDU secret island és kiad olyan vidiket, ahol szépen megmutatják. Amúgy hegyet kell mászni és belehajtani asszem min. 50nel egy ikonba.
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Nézegettem a TDU-s Videokat.
Erre a Szigetre hogy lehet elmenni ami a Videoban van
Ime a Video:
Rejtett sziget
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
2. Mûködik
3. P betû Bookmarks
4. Ez a default car amit akkor látsz ha nincs packod, se belseje nincs se semmi és valamelyik autó helyére lehet betenni csak.
http://goo.gl/gd6Zi5

Nem tudjátok véletlenül,hogy készül a játékhoz új Mercedes S-osztály vagy CL?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Akkor elõbb kijátszom a single-t, mert ahogy olvastam jobbnál jobb verdákat tudok majd venni.
TDU Nick: AdyBabyHUN
Én még narancssárgás versenyen nem indultam, de ahhoz elõbb össze kell gyûlnötök, hogy indulhasson. Útszéli narancssárgás krimókban (éttermek, mittomén...) ) tudsz versenyezni játékosok által kreált challange-eken. Vagy mikor szemben jön egy online player "entert" ütve tudod kihívni egy versenyre, amit ha elfogad, akkor utána meg kell szabnod a menet útvonalát/hosszát.
De mindezek elõtt elõbb szvsz csináld végig a szingli részeket. Jó móka, útközben meg sok emberkével fogsz összefutni, míg kihívástól kihívásig gurulgatsz.
TDU Nick: AdyBabyHUN
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.