Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
<#gun><#love11>
Köszi memph !!

Hoffi
na rohaggyá le neved napján xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

HUNMemphis
Boldogot neked Som!!! <#vigyor3><#wave>

Én most GTA S.A. moddolásával vígasztalódom amíg nincs szerver.Az is leköt de baromira.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
alapból gyanús hogy hanogsítsam fel -.- 😄

popzu
engem már 15perce😄 😛

ladics
ENGEM BEENGEDETT! 😛

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
<3 || na de 1-2 fele megyek tesco utána kis billiárd haverokkal nem tom mikor leszek...de akarok má tdu-zni :/

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Akkor próbálkozok énis 😊
#69053: Leütlek teh xD

ladics
neeem éééér😄

popzu
gagyinak sikerült 8szor probálkozot és fent van meg speed is én 10szer probálkoztam mégse:s😞

ladics
boldog névnapot töki:]
nem megy a szeró:/ mikor már feltedtem xD nem ér😄

somdav95
Köszi 😊
Áhh pedig most úgy mentem volna a Lotus-ommal 😞

popzu
tényleg BOLDOG NÉVNAPOT!!!!<#worship><#taps><#bohoc> nekem sem megy a szerver<#rinya>

somdav95
Bunkó <#schmoll2> És még boldog névnapot se kívánsz <#schmoll2><#gun><#violent><#idiota>

ladics
biztos te szúrtál el valamit😄
És még mindig lusta vok feltenni...
De tudjátok hogy mi a gáz?

holnap szilveszter Oo

somdav95
Akkor megnyugodtam hogy nem az én hibámból nem tudok játszani 😊 Köszi hogy megnézted !

Sajna engem sem enged fel!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Mert én csak 10-18 ig vagyok a boltban!<#kacsint> Mindjárt nézem, hogy van e szerver!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

somdav95
TVR van benne, ezért még jó hogy fantasztikus !! 😊 Mégegyszer. Nektek van szerver most??

popzu
gagyiiiiiiiiiiiiiiii mért olyan idöpontokban van kruz amikor nem vagyok itthonnnnnnnnnnn😞 pedig már jo lenne menni egyet😄 mitszoltok uj logomhoz?

Szevasztok! Ma 12.00 kór SPYKER találkozó és túra! Indulás a dél-nyugati világítótoronytól az észak-keleti toronyig! TS és HC ajánlott 😛

somdav95
Csak nekem nincs szerver?

Misi az ezredes
na jocakát gyerekek 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
hehe megvan a 10.000 KM a Mercimben 😄 Feltettem Max áron ha még fent lesz viheti akinek kell 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Fent vagyok szigeten jön valaki?

HUNMemphis
Hát igen valaki ilyennel is foglalkozik.Tudod a sok szabadidõ.<#vigyor3>
De most így 3 óra magasságában ha a sötétben szembe jönne...<#rinya>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Hehe nem ijedtem meg 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Találtam egy jó videot Nagyon jó nézzétek meg
Ime a Video
TDU

Nektek is rossz a szerver engem nem enged fel

Tattix
Igen kb 15 útbaigazító videót találsz!ATyutyubon😊

köszönöm a segitéget nagyon ûtletes az Atari
Lesz Valamelyiknap kruzs?

Rákattintok a bookmarkban és odaugrok.<#hehe>
Kicsit bonyolult elmagyarázni, de ajánlom a Youtube-on a kereséshez beírod hogy : TDU secret island és kiad olyan vidiket, ahol szépen megmutatják. Amúgy hegyet kell mászni és belehajtani asszem min. 50nel egy ikonba.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

somdav95
Sziasztok
Nézegettem a TDU-s Videokat.
Erre a Szigetre hogy lehet elmenni ami a Videoban van
Ime a Video:
Rejtett sziget

Katincs ide és az elsõ hozászólásnál megtalálod a térképet<#papakacsint>Kersd az elsõ hozászólást 😉 Itt a hivatalos honlap címe is ott van<#nevetes1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

"I drift not because it is a quicker way around a corner," ? 😄D

somdav95
Tudtommal nem, de a tducentral-on szét tudsz nézni !!!

burjanmate
Google nem segített, a többit kösz.

TDU nick: HUN_Matt_92

[HUN]FaTaL
1. Van, googleba keress rá
2. Mûködik
3. P betû Bookmarks
4. Ez a default car amit akkor látsz ha nincs packod, se belseje nincs se semmi és valamelyik autó helyére lehet betenni csak.

http://goo.gl/gd6Zi5

burjanmate
Hi! Lenne néhány kérdésem:
1. Van valahol 1 térkép, amin rajta vannak a kocsifuvarozós küldik?
2. Ez PC-n is mûködik? (nem próbáltam, még nem t'ok Mustang-ot tuningolni)
3. Hogy lehet bookmark-ot menteni?
4. Ez megéri?
A válaszokat elõre is köszönöm!

TDU nick: HUN_Matt_92

Atti12
tetszik az aláírásod elsõ része 😊

Willi Betz
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy készül a játékhoz új Mercedes S-osztály vagy CL?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

GX25
Köszönöm.

Akkor elõbb kijátszom a single-t, mert ahogy olvastam jobbnál jobb verdákat tudok majd venni.

Továbbá hidd el: ha egyedül jössz rá dolgokra, akkor azok dupla élvezetet jelentenek! 😊 Ha nagyon nem boldogulsz, akkor kérdezz. Én biztos szívesen segítek.

TDU Nick: AdyBabyHUN

Szerintem gyakorolgass elõbb. 😊

Én még narancssárgás versenyen nem indultam, de ahhoz elõbb össze kell gyûlnötök, hogy indulhasson. Útszéli narancssárgás krimókban (éttermek, mittomén...) ) tudsz versenyezni játékosok által kreált challange-eken. Vagy mikor szemben jön egy online player "entert" ütve tudod kihívni egy versenyre, amit ha elfogad, akkor utána meg kell szabnod a menet útvonalát/hosszát.

De mindezek elõtt elõbb szvsz csináld végig a szingli részeket. Jó móka, útközben meg sok emberkével fogsz összefutni, míg kihívástól kihívásig gurulgatsz.

TDU Nick: AdyBabyHUN

Misi az ezredes
Attól függ 😊 De szerintem jó nagyon 😊

RS
Ami van Magyarítás az jól mûködik?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

popzu
Ez biztos jóvolt, kár, hogy nem tudtam ott lenni.😞