Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
utána látod õket a térképen...
sry újonc vagyok 😄 mert ha nevezhetnék, akkor az egy hete meglevõ TT-m nem lesz elég XD
de gyakran csak úgy spontán is.. bár én nem szeretek annyira száguldozni 😊
#69819: akkor grat az új géphez 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
BTW vmikor kéne szervezni egy nagyobb krúzt, amolyan Gumballt 😄 Mittudomén 300-400km-t kéne lehúzni egyben, részletekrõl ne kérdezzetek mert most pattant ki a fejembõl 😊 Mit gondoltok ?
de így is van bõven pléjer 😄
Vagyis lehet találkozni a szigeten boxossal ?
Egyébként ezek az orosz autók egész jól bírják, muterom egyszer a nagyszüleim Ladájával átugratott egy árkot amikor megcsúszott az úton XD Csak a szélvédõ zúgott ki 😄
Hát az autóvásárlás még egy-két évvel odébb van, de már közeleg 😄 Ha terepjáró, akkor Samurai, más nagyon nem jöhet szóba 😊 Egyébként egy 3309es UAZt láttam eladót hazafele buszon 😄
Csak nem kapunk warnt vagy vmit, hiszen kapcsolódott a témához XD
a defender is jó de a samuraihoz meg a vitarához képest DRÁGA! 😞((
a Samurai árkategóriájába én a samurait ajánlom de ez saját vélemény! az Uaz is nagyon jó DE az uazt ha megveszed arra még sok pénzt fogsz költeni(mint faterom) mert ha terepre is használod sárba vizbe esetleg bányatóba mész vele akkor korrodálódni(rohadni) kezd a sárvédõ és még egyéb alkatrészek is!
ha esetleg uazrol még kéne pár info(alatrészek, tuning cuccok) meg még ami érdekel nyugodtan irj az oldalamra a chatbe nagyon szivesen válaszolok de itt a TDU forumon nem kéne ilyenekrõl beszélni! 😊)))
Még nincs meg a játék csak azt szeretnám kérdezni, hogy a játékban lehet csak úgy simán céltalanul és verseny nélkül kocsikázni a szigeten?
van ilyen graff van nálad ? o.0

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Es miert nem mukodik a MEGAPACK??fel instalalta de nem mutat semmit.
Orulnek valami tanacsnak.kosz
:) Semmi okosság :P

Spirit of Perfomance Koenigsegg
mennyire strapabíró ? 😄 Mert ugye Suzukikról vannak elõítéletek 😄
Land Rover Defenderrõl mondják azt hogy rengeteg, a kezdetektõl kiadott típus üzemképes még mindig.
Btw utóbbiról van egy stílusos kis reklám is 😊 http://www.youtube.com/watch?v=AEf0pKdyeyg
a samurait talán azé használják off-roadra a legtöbben mert: 1. olcsó
2. könnyû
3. rövid kis helyen is elfér
4. meg hát a samuraiba sokan belerakják a suzuki vitara 1.6-os 16 szelepes motorját ami kb ugy 85-100 lóerõig terjed(asszem nem mondtam hülyeséget a lóerõre😄) ami hát egy olyan könnyû autóba mint a samurai egy kicsit odabasz!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU nick: HUN_Matt_92
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU nick: HUN_Matt_92
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Sok korabeli filmben eléggé debilek az autós jelenetek, debil korabeli zenével 😄 Itt legalább kihagyták a mjúzikot, ha már nem tudtak semmi adrenalindús szólamot produkáni 😊

Egyébként jó az oldalad, bár az offroad elég messze áll tõlem, ez betudható valszeg annak is hogy sportrobogóval kezdtem a motorizált jármûves pályafutásom, és nem Simson S51 Enduroval XD
Amúgy egy Suzuki Samurai-t elfogadnék, mivel annak ócó' a fenntartása friss jogsihoz mérten (terepjárók közül), de nagy valószínûséggel vmi csapotthátuljú szar népautóval fogom kezdeni XD