Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Holnap nem lessz valami krúz? 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Toyo
Semmi baj a TT-vel, tökjó kirándulós autó 😊 ráadásul ég a lámpája folyamatosan..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Hoffi
aztán akkor jöhetsz valami aszfaltszaggató valamivel is xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
figyelj vegyél fel msn-re és megdoblak pár millával ha kell!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
szivesen xD

Hoffi
na ehhez kurván nem értek de asszem nem xD

eljársz talikra, és felveszed barátnak a magyarokat... 😄

utána látod õket a térképen...

és az mikor, mivel, hol, mettõl meddig ? XD
sry újonc vagyok 😄 mert ha nevezhetnék, akkor az egy hete meglevõ TT-m nem lesz elég XD

kb. hetente van 😄D

de gyakran csak úgy spontán is.. bár én nem szeretek annyira száguldozni 😊

#69819: akkor grat az új géphez 😄

Misi az ezredes
Semmi PS nincs rajta ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

THX a gyors választ 😊

BTW vmikor kéne szervezni egy nagyobb krúzt, amolyan Gumballt 😄 Mittudomén 300-400km-t kéne lehúzni egyben, részletekrõl ne kérdezzetek mert most pattant ki a fejembõl 😊 Mit gondoltok ?

nem 😊

de így is van bõven pléjer 😄

Én is kérdeznék vmit TDU-ról. Xbox360 és PC-s verzió keresztezhetõ játék terén ?
Vagyis lehet találkozni a szigeten boxossal ?

Kösz a felvilágosítást 😊
Egyébként ezek az orosz autók egész jól bírják, muterom egyszer a nagyszüleim Ladájával átugratott egy árkot amikor megcsúszott az úton XD Csak a szélvédõ zúgott ki 😄

Hát az autóvásárlás még egy-két évvel odébb van, de már közeleg 😄 Ha terepjáró, akkor Samurai, más nagyon nem jöhet szóba 😊 Egyébként egy 3309es UAZt láttam eladót hazafele buszon 😄

Csak nem kapunk warnt vagy vmit, hiszen kapcsolódott a témához XD

Bocsánat nem használtam válasz gombot! 😄

Oké!! Köszönöm!!!<#wave>

[HUN]FaTaL
90-95%-ban úgy megyünk 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

általában úgy megyünk 😄

Hoffi
persze!

Hoffi
pfúúúú hát a samurai motor az ugye alapból 1.3-as 65-70 lovas és 8 szelepes! na most a samuraihoz én nem sokat értek tuning cuccokat és egyéb alkatrészeket samuraihoz itt találsz! és a samurait nagyon nagyon sokan használják offroadra! és közuton is lehet látni! nekem személyszerint semmi bajom sincs a samurai motorral!

a defender is jó de a samuraihoz meg a vitarához képest DRÁGA! 😞((

a Samurai árkategóriájába én a samurait ajánlom de ez saját vélemény! az Uaz is nagyon jó DE az uazt ha megveszed arra még sok pénzt fogsz költeni(mint faterom) mert ha terepre is használod sárba vizbe esetleg bányatóba mész vele akkor korrodálódni(rohadni) kezd a sárvédõ és még egyéb alkatrészek is!

ha esetleg uazrol még kéne pár info(alatrészek, tuning cuccok) meg még ami érdekel nyugodtan irj az oldalamra a chatbe nagyon szivesen válaszolok de itt a TDU forumon nem kéne ilyenekrõl beszélni! 😊)))

Sziasztok!
Még nincs meg a játék csak azt szeretnám kérdezni, hogy a játékban lehet csak úgy simán céltalanul és verseny nélkül kocsikázni a szigeten?

bency
honnan lehet szerezni uj gallardot????

:) Semmi okosság :P

[HUN]FaTaL
Ezen semmi PS nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

szépen ki PS-ezted 😊

van ilyen graff van nálad ? o.0

Misi az ezredes
Beletoppantam ma egy krúzba készítettem néhány képet 😊 Vélemény?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toyo
Kipróbáltam Szabi gépét, majd együtt csappattunk is egyet vele.. 😊 thx

bency
Hy,nekem valami regi vagy uj autok kellenenek,de nem talalok egy olyan oldalt se ahol jo nagy a valasztek,
Es miert nem mukodik a MEGAPACK??fel instalalta de nem mutat semmit.
Orulnek valami tanacsnak.kosz

:) Semmi okosság :P

Gaben17
van itt valaki aki tud nekem linkelni normális lp640 módot?? mert ez elvileg a kész -.- de hát a bétának a bétájának is rossz

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Az az 1.6os Vitara motor már kicsit húzósabb friss jogsi miatt a biztosíás terén, ha az ember mondjuk közútra is akarja használni 😊 alap Samurai motort nem lehet húzni vmi tuningcuccal ? Vagy úgy bekrepálna ? XD
mennyire strapabíró ? 😄 Mert ugye Suzukikról vannak elõítéletek 😄
Land Rover Defenderrõl mondják azt hogy rengeteg, a kezdetektõl kiadott típus üzemképes még mindig.

Btw utóbbiról van egy stílusos kis reklám is 😊 http://www.youtube.com/watch?v=AEf0pKdyeyg

Hoffi
ja meg még annyit hogy samurai könnyen fordul és hát ez elõnyös a trial versenyeken

Hoffi
ja a hunter is jó de mostanába az uaz patriot is igen tetszik! a barkasz szerû amirõl te beszélsz az a dobzos uaz a 3909 na meg ott van a 469-es uaz(mint nekünk) meg a simbir is nagyon jó egy kis átalakítással!

a samurait talán azé használják off-roadra a legtöbben mert: 1. olcsó
2. könnyû
3. rövid kis helyen is elfér
4. meg hát a samuraiba sokan belerakják a suzuki vitara 1.6-os 16 szelepes motorját ami kb ugy 85-100 lóerõig terjed(asszem nem mondtam hülyeséget a lóerõre😄) ami hát egy olyan könnyû autóba mint a samurai egy kicsit odabasz!

ladics
tom hogy bogár de bogyáár😄 áh...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

burjanmate
Az, csak én hívom ilyen hülyén 😄.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Sry, VW. Ez.

Az ném Bogár ? 😄

burjanmate
WV 1300

ladics
miaz a bogyár?😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

burjanmate
Az 1ik jelenet 4:20 tól ismétlõdött, kétszer elõztek le 1 bogyarat (vagy a bogyár fénysebességgel eléjük vágott<#idiota>).

bodesz
jaja

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Na ebben a filmben kitettek magukért 😄
Sok korabeli filmben eléggé debilek az autós jelenetek, debil korabeli zenével 😄 Itt legalább kihagyták a mjúzikot, ha már nem tudtak semmi adrenalindús szólamot produkáni 😊

itt a charger 😊

nincs kedve vkinek egy fekete chargerrel krúzoli velem ? 😊

Toyo
Ebbe a kanyarba bele kellett nyúlni 😄 Aztán meg úgy otthagynak mint a huzat 😊

Ja a Hunterek azok jófélék, de az a Barkas-szerû akármi is odabasz (3909 asszem) <#eljen>
Egyébként jó az oldalad, bár az offroad elég messze áll tõlem, ez betudható valszeg annak is hogy sportrobogóval kezdtem a motorizált jármûves pályafutásom, és nem Simson S51 Enduroval XD
Amúgy egy Suzuki Samurai-t elfogadnék, mivel annak ócó' a fenntartása friss jogsihoz mérten (terepjárók közül), de nagy valószínûséggel vmi csapotthátuljú szar népautóval fogom kezdeni XD

Gaben17
lesz ma vmi laza hc krúz?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Hoffi
az UAZ az fasza nekünk is van egy 😄
vannak rola képek, videok az oldalamon ha valakit érdekel<----katt a nevemre xD