Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladics
ütemek😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

bency
jah,na sikerult megoldanom es most megy,nagyon kiraly a kis LADA

:) Semmi okosság :P

?

Jó, nem szólom le, sõt támogatom az ilyen jellegû jármûvek virtuális gyártását, jöhet Zastava, Polski, UAZ, GAZ, Zaporosec, Moszkvics, Wartburg, sõt IFA is XD

De azért egy Opel Speedstert még mindig nagyon szeretnék 😄

bency
hat betettem de Don't Send,no akkor most mit csinaljak?de en egy masik Ladat tettem be,mert az elozo nem csinalt semmit.

burjanmate
Van fent 1 régebbi os, ami 1 csomó hibaüzeneted dob be indításkor. Nekem le fagyott vmi c-vel kezdõdõ vmi, én meg voltam olyan hülye, h bezártam minden c-vel kezdõdõ folyamatot. <#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

Hoffi
a ladát ne szold le mert ............ xD xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ladics
akkor hogy vagy itt?XD
szabii tökre igaz😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Hoffi
LADÁT ÉN IS AKAROK!!!!!! olyan sárgát mint ami az udvarunk végében, ritkán beinditva ott rohad!!! xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
vagyis nekemmindig betölt aztán ujraindult betöltött azt megint ujraindult

Hoffi
elõtte nem baszta le valami az áramot??? nekem akkor volt ilyen mikor játszottam+áramszünet ujrainditás azt ugyanaz volt mint most neked!

burjanmate
Hi. Kéne 1 kis technikai segítség: a winfos nem indul el, hanem a betöltõképernyõ után feketén megáll. Elõzõleg lefagyott. Valakinek van ötlete újratelepítésen kívül?

Toyo
Lada
Ezeröcsi
Magic map

Ezt a magic map bnk1 fájlt mindenképpen cseréld ki az eredtivel modolás elõtt..
Ha nagyon nem megy szólj, segítek.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

nehéz lenne kivitelezni, hogy ne legyen 2 egyforma ütem 😊

Trabant jobb lenne ha jár hozzá az a jellegzetes hang 😄

ladics
nem csítelek😞 XD énis ladát akarok most!

hátõõõ cheat azért van rendesen 😄

Miért akar mindenki tróger Ladával menni ? vegyél egyet 30 ezer forintért azt mehetsz valóságban, de szigorúan közúton kívül XD

bency
Hogy tudnek bele tenni enis egy ilyen Ladat .?

Higany
Ez jó poén, csak elcsúfítja a játékot. Alapból kéne benne lennie egy halom fullos verdának, mert eléggé hiányos a felhozatal. Amúgy ügyes aki ezt a Ladát is készítette! Ezt már is láthatja online? Mikorra várható, hogy kiadják a TDU 2-t? Csõ!

ChaosTeam
Ez a lada nagyon jó 😄 Márcsak Trabi kéne 😄DD
csontiz

csontiz

oks thx

somdav95
Rájuk kell ugrani a térképrõl...

hy! egy olyan kérdésem lenne ( régóta tdu-zom de mott kezdek online-n menni ) ,hogy volt egy jó krúz mentem is a kijelölt egyértelmû helyre, odamentem a térkép is jelezte , de senki sem volt ott ( tudom hogy van ilyen layeres dolog hogy egyen csak 8-an lehetnek) Ezt hogy oldjam meg? mert én szívesen mennék, csak hát...
elõre is köszi

HUNMemphis
Naná! Tényleg szép lett ügyes munka.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Jó gép!! Memph-el bejárattad?😊

Atti12
hajrá 😊

Falkon
Ügyes vagy mester<#eplus2><#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ha minden jól megy, holnap megcsinálom 😄

még a kormányon is Bullitt felírat lesz :p

Atti12
imádom <#szeret><#szeret>

Ez szomorú hír. Azért vettem ezt mert már megszoktam az xboxos joyt... de így akkor ráfaragtam. A választ azért köszönöm.

Battlelog: kvantahun

[HUN]FaTaL
Speedlink joyok FFB-je nagyon kevés játékban mûködik, a kormányé is. Sajnos ez van :/

http://goo.gl/gd6Zi5

HUNMemphis
Nah hát csak sikerült összehozni!<#vigyor3>
Ma lesz krúz vagy valami megmoccanás? Most megyek fel csúszkálni a pályára.<#vigyor2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Kis technikai segítséget szeretnék kérni hátha valakinek van ötlete. Az lenne a problémám hogy vettem egy joyt: http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=674&t_id=5566&start=0&limit=9&muv=reszletek . tehát õ lenne az, és nem mûködik játék közben a rezgés funkciója. Próbálgattam de sehogy nem jó. Amit adtak drivert hozzá azon nincs semmi.. amit a windows alatt lehet állítani erõsséget az szinte teljes erõsségen van.. játékban is van rá adva erõsség. Nem tudom mi lehet a baj. Ha valakinek van valami ötlete esetleg tud rá megoldást akkor azt megköszönném mivel én kifogytam az ötletekbõl. A választ elõre is köszi.

Battlelog: kvantahun

Falkon
Köszi!<#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

aha 😄

Falkon
És utána elküldöd?

elõbb KITT-esitem 😄

Falkon
Nagyon fasza!<#eljen>
Nem küldöd el nekem lécci?<#love12>

thx.. nem DXT1-be mentettem -.-"

Toyo
felni videó
link
Ez már nekem nagyon menne, csak nvidia kari nélkül nem indul a progi.. saját rendszámtáblát akartam! 😊

egy felnit... 😄

de nem bírom kimenteni rendesen... tiszta bugos a játékba :-/

Toyo
Lehet az utat (láttam többfélét is), benzinkút, meki, autómosó, fényezõ aztán idõjárást (éjszaka, ködös, viharos), meg láttam valami õszi modot, a fák szép színesek. Mit szeretnél újra textúrázni, az egész játékot? 😊

somdav95
Ha már itt tartunk, valaki csinálhatna külön autószalont, külön autókkal stb... 😄 Kívánságlista lenne 😛

sikerült már vkinek a textúrákat módosítani ? 😊

somdav95
Nem!!Egyszerre csak egy gépen lehet!

Toyo
Kéne hogy mûködjön, csak addig te ne játsszál, mert egy kód két gépen egyazon idõben online üti egymást.. gondolom én..

burjanmate
Kölcsönadtam 1ik haveromnak a játékot, õ fogja tudni használni ugyanazzak a key-jel online?