Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben17
na memph jövõhéten már lehet nyomhatjuk a G25ös krúzokat<#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Toyo
Ha érdekel valakit Audi A6 V8 hang --> link Benne van a WRX mappában.. egy fájl (A6_V8_audio.bnk) Elég morcos hangja lesz :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

milk4
Áááá,elfelejtettem még múltkor formázás elött elmenteni a save-met<#falbav><#falbav><#falbav>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bill-el én sem tudtam vele menni.

bency
Nem tudnatok megmondani hogy miert nem megy nekem a MEGAPACK,normalisan felinstalaltam de semmit sem csinal

:) Semmi okosság :P

bency
Hat ugy lehet hogy jo,de bilentyuzeten katasztrofa

A motor is nagyon jó,de kizárólag joystick-kal!A kanyarból kifelé húzni kell neki mint állat <#vigyor3>

milk4
Nem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bency
jok lettek

LeWyTy
Offline-ban.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az AI-kat kilehet valahogy kapcsolni, törölni, iktatni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Misi az ezredes
VÉLEMÉNY ?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

RS
Kocsim. <#gonosz1>

Találkoztam pár emberrel.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

bency
A motor iranyitas az tenyleg egy nagy darab FOS,de ebbe a jatekba az autok a lenyeg

Kösz!Hdr-es problémámra még mindig senki nem tudja a megoldást?

Szevasztok!
Nemtudtam betenni a térképet mert túj nagy, de itt egy link. Alúl megtalálod!PH TDU fórum

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Misi az ezredes
okok zsír majd még én is ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

HUNMemphis
Igen az ilyen képek a szépek! Tetszik a füst megoldása bravúros.Ma én is készítek kettõt majd.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Misi az ezredes
Én havernál Joy-al nyomtam a motort és úgy nagyon kényelmes!
Lehet kéne a feladatokat teljesíteni nem? ^^

sziasztok,nem értem ezt a tdu-t,53°%-nál tartok minden küldetést megcsináltam ami eddig volt,van3 ferrarim,3 aston martin,3 ford,meg vagy 20 kocsim de mégsem ad több küldetést ez a szar,tudtok valami tippet,a motor irányitás amúgy borzalom
ladics
valaki feltudna tenni 1 eredeti rs4-et köszi!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

RS
Audi RS4-hez tudtok adni új hangot?

Misi az ezredes
Már az árnyékra is ügyeltem hogy nehogy bele köthessen bárki is a füstbe ^^

Hoffi
áh áh áh XDDD
jó kép! xDDD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bency
Ritka jo kep

Misi az ezredes
Nah ey kicsit megpiszkált képem! ^^ Tegnapról mikor belecsöppentem egy krúzba akkor várakozásnál készült... ( VÉLEMÉNY ) ?

Hoffi
motoros ruhát délen a nagyváros északi részé van egy redrabbit nevû bolt ott vannak a motoros cuccok

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Helló!valaki nem tud nekem egy olyan térképet küldeni amelyiken rajtvan az összes épület(Drive in,klub,fényezõ tuning mûhely).Ja és egy kérdés azt tom hogy a tuning mûhelyt keresni kell de a fényezõt és az elõbb felsoroltakat is keresni kell v versenyen kell megnyerni?

HUNMemphis
Reggelt.
Különben miért lenne az gond ha PS-el javít rajta? Ciki dolog ügyesnek lenni vagy valami olyat csinálni ami nem köszön vissza kétnaponta?
Nekem nincs izomgépen de élvezem a játékot 4X AA-val és 1280x1024-be.Simán fut.Ha fotót csinálok ezzel a beállítással készítem.

Nevano nekem tetszenek a képek barók nagyon és hajrá PS-sek!!!<#vigyor3>

MENTEM KRÚZÓLNI WÁÁH VÉGRE.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Higany
Köszi az infót, majd körbenézek! Csõ! És jó éjt!

[HUN]FaTaL
Valamelyik városi boltban van motoros ruha. Átnevezni utólag nem lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Higany
Jó kép! Nem tudjátok, hogy hol vehetnék motoros ruhát? Hogyan lehet egy gamespy accountot átnevezni? Vagyis a játékban lévõ nevemet. Köszi!

Toyo

Toyo

Toyo

[HUN]FaTaL
Nincs mit, ha kell, akkro szólj és átküldöm MSN-n.

Moodovin
Oké! Köszi!

TDUnick: Moodovin[HUN]

[HUN]FaTaL
Használd a TDU-moddingtoolst :) BNK editor fos :/

Moodovin
Na igen, de hangot akarok és a bnk editor-nak pont ugyanakkorra fálj kell mint az eredeti! <#falbav>

[HUN]FaTaL
Pont õ mondta :)

[HUN]FaTaL
Ugyanannyit, nem lehet változtatni az autók tulajdonságait, csak a modelleket cserélgetik.

Hoffi
errre gaben tud válaszoni xD

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen, de az új bnk.mappal nem is kell.

[HUN]FaTaL
Nem, de PC-n többen játszák sokkal, legalábbis ezt hallottam azoktól akiknek boxon is megvan a játék.

ladics
de csúnnyaaaa omg

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Szevasztok!
Ha már úgyis szinte mindenki mod lázban ég!Csak nektek vsak most! XD

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Moodovin
Üdv!

Tud valaki olyan progit amivel a fájl méretét tudom csökkenteni vagy növelni? Módoláshoz kellene!
Köszi

fain,honnan van ?

De nekem alap van ami a játékban :D
Ez az új mennyit megy ? :)