Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spirit of Perfomance Koenigsegg

TDUnick: ArtMooney(HUN)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
:) Semmi okosság :P
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Találkoztam pár emberrel.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
:) Semmi okosság :P
Nemtudtam betenni a térképet mert túj nagy, de itt egy link. Alúl megtalálod!PH TDU fórum
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lehet kéne a feladatokat teljesíteni nem? ^^
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
jó kép! xDDD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Különben miért lenne az gond ha PS-el javít rajta? Ciki dolog ügyesnek lenni vagy valami olyat csinálni ami nem köszön vissza kétnaponta?
Nekem nincs izomgépen de élvezem a játékot 4X AA-val és 1280x1024-be.Simán fut.Ha fotót csinálok ezzel a beállítással készítem.
Nevano nekem tetszenek a képek barók nagyon és hajrá PS-sek!!!<#vigyor3>#vigyor3>
MENTEM KRÚZÓLNI WÁÁH VÉGRE.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
TDUnick: Moodovin[HUN]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ha már úgyis szinte mindenki mod lázban ég!Csak nektek vsak most! XD
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Tud valaki olyan progit amivel a fájl méretét tudom csökkenteni vagy növelni? Módoláshoz kellene!
Köszi
TDUnick: Moodovin[HUN]
Ez az új mennyit megy ? :)