Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Elég rég óta nem írtam ide! Sõt! Bevallom be se néztem! Konkrétan meg tudom mondani mióta:

A visszaolvasás, nehezen fog menni! De azért majd próbálkozok. És ígérem ezentúl aktív leszek! 😊
cicai
xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

somdav95
Egy szép emo képet magárol 😄

Hoffi
tõled mit kaphatunk...??<#confused>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ladics
pontosan.!bõlcs vagy^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

[HUN]FaTaL
Új fájlok kellenének hozzá, úgyhogy nem megoldható. Atari tudná megoldani de szarnak a játékra, az utolsó boxos packot sem kapjuk már meg soha szerintem. Pedig de jó is lenne az a diablo 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

ladics
de ha megszerzed az eredeti db2.es interior filéket megprobálhatom!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Hát az a gond hogy textura is kéne ahhoz hogy beletudjak nyulni vagyis,az eredeti filek:]
aaa pedig a digitális na, az bonyorult ha jol tom új textura nem nehéz szal ami van pl lambonál ott középen az autót azt átlehet alakítani,de a digitális mûszer ahhoz új <úgynevezett ....ha eszembe jut updatelem> mind1 szal új """rendszert""" kell írni ahhoz hogy müködjön😄 nem tom hogy elõfodrul olyan auto amiben müxik is.Szóval elméletileg meglehet csak kibaszott nagy meló lenne....
röviden ennyi xD

Sharks
Sziasztok! Meg tudná mondani vki, hogy hogyan lehet Drive-In-ben egyedi versenyt csinálni, mármint én rámegyek és megtalálom, de nem tudok csinálni. Vagy végig kell nyomni minden 1-es küldetést és csak azután tudok, de az nem lehet, mert az is a feladatok közt van, h 2 egyedi versenyt kell nyerni Drive-In-ben... thx elõre is!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Toyo
Köszönjük szépen 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Itt van a 3 gumi fajta ami meg van nekem ha nem tudjátok megcsinálni segítek

link

TDU 2 nick: SpeedHUN

RS
Új lakás, új verda. <#hawaii>

(Ezen kívül 2 kocsim van: Audi RS4, Chevrolet Corvette) - csak úgy mondom. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Toyo
Az elsõ kis kép felett rámész a "szákáty szerverá"/download -ra! Letöltesz egy ilyet --> V1.56.27.5.0.4.2.1, ezt kicsomagolod mondjuk C:-re, kapsz egy Euro mappát, elég csak a FrontEnd mappában lévõ C:\Euro\Bnk\FrontEnd\AllRes\MapScreens\Spots ECD_12E_7757.bnk, illetve a C:\Euro\Bnk\Level\Hawai\Spots mappában lévõ ecd_12e.bnk fájlokat felülírni az eredetivel..
A többi cucc az eclipsehez kell.

Gaben17
yo akkor ha leszel msn-en megdumáljuk ha nem akkor tanulsz😊 és majd bepótoljuk, én fél7-7re megyek a G25ért szóval nemtom mikorra leszek itthon(:

Spirit of Perfomance Koenigsegg

RS
Ez a fény mód nekem is jól jönne, de itt annyi link van. Melyik az? 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

HUNMemphis
Szerda délután esetleg az este necces lesz mert készülök a témazárókra.Viszont sztem 8-tól ráérek.Legalábbis kis pihi nem árt.
Szóval felõlem oké.Kérdés az hogy hól találkozunk?A szokásos helyen?

Nevano😛ersze én megértem ezt csak tudod nekem ez tûnik irreálisnak...Majd a TDU kettõben lesz szép HDR.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Toyo
Találtam itt az Eclipse -nél pár dolgot. Akinek napfény vagy szín hiánya van, érdemes megnéznie..

somdav95
Járj TVR-el meg Lotus 240R-el, úgy sincs benne sok elektronikai baszás 😄
Ha valaki meg tudja csinálni nekem az A oszlopot akkor léciléci 😊

Moddal a digitális mászereket nem lehet vhogy mûködõképessé varázsolni ?

somdav95
Négyzetet... Hülyevagyok énis... 😄 Nézetet...

somdav95
A motorháztetõ négyzetet utálom, igazából csak az A oszlop idegesít kurvára 😄

milk4
Motorháztetõ nézetbe menny szerintem,mert az A oszlopon kívül elég sok betegsége van belûlrõl szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

somdav95
Ha már így belejöttetek ebbe a moddolgatás-ba, nekem lenne egy kérésem!! ( csak azért mert én láma vagyok ehhez)
Valaki meg tudná csinálni hogy ennek a mercinek a belsejénél az A vagy mien oszlopot, kihúzza egyenesre, hogy ne legyen ilyen recés az egész?😊
Erre gondolok:

[HUN]FaTaL
tdumoddingtools..

ladics
amíg nem tom kiszedni a játékból a kocsikat nem lesznek jó kocsik:]
szal moddolni akarok csak hod szedem ki ?😮

ladics
poén volt skacok😄
épp keresek 1 normális skyline modot ha valaki tud link:]

somdav95
Mint ahogy csúnya nõ sincs ez is "érdekes'". De szeretünk ladics xD

Misi az ezredes
Te jó isten szívinfarktus kerülgetett mikor megláttam! Inkább valami gusztusos színt válassz xD

De gondolom nem a színek voltak a mérceadóak hanem az hogy próbálod saját ízlésednek megfelelõen átszerkeszteni egyes textúra elemeit az autódnak.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

milk4
<#guluszem1><#conf><#csodalk><#levele>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

somdav95
Láááááddiicsh, hááát mieez jesszus ?!?!?! o_O

[HUN]FaTaL
Pfúj de randa az a kék lámpa meg az a felni 😄

ladics
sry így..!

ladics
Friss szerelem:]

orszagtom
Átadom nekije, régóta jó haverok vagyunk 😊
Linkeltem neki rólad ruf-os képet 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Toyo
Na köszi srácok, de mit fordítsak le.. ill, jó hogy nekem még kötelezõ volt anno az orosz, de nem vágom hol kell bejelentkezni 😄 de értékelve van a segítõkészségetek 😊

Pirelli feliratosat láttam ami nagyon jól nézett ki.. de jöhetne mind ha megoldható 😊

ladics
nekem kéne valameik:]
kösziiii

milyen kellene van dunlop michlen vagy yokohama

TDU 2 nick: SpeedHUN

Johnny 19
Be kell jelentkezned

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

somdav95
Na nyelvtanból kb. énis ilyen szinten vagyok xD

lol 😄 alapos vagy 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

burjanmate
Nh ezt jólmegaszondtam, inkább kussolok. <#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Ha angolul tudsz, akkor ezzel le t'od fordítani. Ez magyarul is tud, csak xar. De itt van lefordítva.

értem. kár😊 de am gondoltam 😊köszi

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

burjanmate
Hopsz, megelûztél 😄.
(*te látod - már írni sem t'ok...)

burjanmate
Neki nincs meg az a modell, úgyhogy az övében alap. Sz'al igen, csak telátod.

Toyo
Jaja, úgy van ahogy szépen megfogalmaztad.. Õk az eredetit látják, te viszont a másik alap autóját is modoltnak fogod látni (ha az neked modolva van)!

Ha talál valaki olyan gumi/abroncs (nem felni) modot amin felirat van, linkelje már be lécci.. vagy ha tudja hogyan kell módosítani az is jó.. Common_car.bnk-ben van a ts_tr_01.2db erre már rájöttem.. de itt megállt a tudomány 😊

1 kérdés. ha valaki i cseréli magának az autót azt csak õ látja nem tehát ha neten tolja akk más az alap kocsit látja ami helyett berakta nem?vagyis a lényeg h azt nem látja mi?

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

amiatt csinálja mert a tdu nem kezel nagyméretû fájlokat ezért ki kell cserélni a bnk1.map file-t.
innen le tudod szedni

természetesen az eredetirõl biztonsági mentés javasolt. utánna nem fog fagyni ha kicseréled.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

holecsko10
Sajna nekem kifagy a játék amikor felrakom. elmagyarázná nekem valaki hogy kell a tdu modding tools-t használni mert látom hogy a bnk1.mapban a kocsinak a Charger_SB_I.bnk végü mapja piros. hogy lehet ki küszöbölni a fagyást

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Már fent van a genera Lee v.1.1-es verzió

TDU,ETS2 Nick: holecsko