Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A visszaolvasás, nehezen fog menni! De azért majd próbálkozok. És ígérem ezentúl aktív leszek! 😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
http://goo.gl/gd6Zi5
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
aaa pedig a digitális na, az bonyorult ha jol tom új textura nem nehéz szal ami van pl lambonál ott középen az autót azt átlehet alakítani,de a digitális mûszer ahhoz új <úgynevezett ....ha eszembe jut updatelem>úgynevezett ....ha eszembe jut updatelem> mind1 szal új """rendszert""" kell írni ahhoz hogy müködjön😄 nem tom hogy elõfodrul olyan auto
röviden ennyi xD
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
TDU 2 nick: SpeedHUN
(Ezen kívül 2 kocsim van: Audi RS4, Chevrolet Corvette) - csak úgy mondom. <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A többi cucc az eclipsehez kell.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szóval felõlem oké.Kérdés az hogy hól találkozunk?A szokásos helyen?
Nevano😛ersze én megértem ezt csak tudod nekem ez tûnik irreálisnak...Majd a TDU kettõben lesz szép HDR.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha valaki meg tudja csinálni nekem az A oszlopot akkor léciléci 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Valaki meg tudná csinálni hogy ennek a mercinek a belsejénél az A vagy mien oszlopot, kihúzza egyenesre, hogy ne legyen ilyen recés az egész?😊
Erre gondolok:
szal moddolni akarok csak hod szedem ki ?😮
épp keresek 1 normális skyline modot ha valaki tud link:]
De gondolom nem a színek voltak a mérceadóak hanem az hogy próbálod saját ízlésednek megfelelõen átszerkeszteni egyes textúra elemeit az autódnak.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Linkeltem neki rólad ruf-os képet 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Pirelli feliratosat láttam ami nagyon jól nézett ki.. de jöhetne mind ha megoldható 😊
kösziiii
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
TDU nick: HUN_Matt_92
Ha talál valaki olyan gumi/abroncs (nem felni) modot amin felirat van, linkelje már be lécci.. vagy ha tudja hogyan kell módosítani az is jó.. Common_car.bnk-ben van a ts_tr_01.2db erre már rájöttem.. de itt megállt a tudomány 😊
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
innen le tudod szedni
természetesen az eredetirõl biztonsági mentés javasolt. utánna nem fog fagyni ha kicseréled.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
TDU,ETS2 Nick: holecsko