Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Tomee Ifj. Nagy Zoli-t(clearSky) üdvözlöm 😄 Mondta hogy mutattál rólam TDU-s képeket 😄
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szóval nemtudom.....
TDUnick: ArtMooney(HUN)
( VÉLEMÉNY ? )
és a két legszebb ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ez kell nekem! 😄 lécci adj linket!!
jaj de szép ez a tütü😄
a belseje milyen?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
1680x1050-es felbontást keress szerintem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
http://goo.gl/gd6Zi5
Jaguar XKR 2009 Portfolio