Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egy érdekes összeállítás! 😄
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mondjuk egy megapackos kocsival? Vagy ketõvel?Öteletem van hozzá.
SZAVAZZUNK!!!Ki milyen packos kocsit akar látni a Pack boritóján?Két kocsit tennék rá.
Az én szavazatom RUF Rt 12 és Dodge Chalenger R/T.
Aki szeretne jönni az csatlakozzon rám 13:10 körül. Addig berakom a turbóhangokat.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nem tudom én sem.
Memphis: A megapacknak nincs kedved borítót csinálni? Szép dvd méretût, a közepén felirattal. Köszi 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A HQ-ról meg annyit hogy csatlakozzatok rám. 😉
GABENNEK MEG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!<#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3>
durva hogy mikrofonos fülest is adnak hozzá, hogy aki melletted ül, hallja amit mondasz xDD
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

:) Semmi okosság :P
TDU 2 nick: SpeedHUN
Rakd fel újra a tdu-t, de mielõtt elindítod patch-eld meg és rakd fel a pack-ot, kód nélkül simán.. mennie kell, legegyszerûbben a Lexus szalonnal ellenõrizheted, ha azt látod, nyert ügyed van.. pack-os autóval nem fogsz tudni menni, mert ledob a szerverrõl.
Ha eredeti..
Kell a kód, ne törölgesd az addon.txt 😄
TDUnick: ArtMooney(HUN)
SEGITSETEK LEGYSzi
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
kép
HQ-wtf?
amugy én résztvennék:]
pofás
Addig is összedobtam röpke 2 óra alatt egy új DVD borítónak valót.Gollonak köszönöm a részvételt és a tegnapi laza 100km-es krúzt.
Mára tervezek egy D&D-s krúzt.A HQ-tól indulnánk a versenypályára egy kis driftre, aztán északra a tengerparti parkolóhoz.Ott pár fotó és tovább a kajáldáig.Aztán nem tom...<#vigyor3>#vigyor3>
Szóval: MA 15:00-kor a HQ-nál.
Verda: Saját izlés szerint.
Mód: HC mód kötelezõ.
Ez nem FAKE ez csak vágyódás:
Jam engem is érdekel kinek tetszik kinek nem.
TDU nick: HUN_Matt_92
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU,ETS2 Nick: holecsko
különben simán berakod és ugy kell hogy szóljon