Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tartozik konkrétan ehhez de a Google a barátod se szimpatikus nekem fórum ugyanerre való.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Somdav:de ez igy csalás hogy megtoltak😛 igy én tartom a rekordot....
Vann kedvetek este egy crisisra?
Akkor én tartom még most is a csúcsot 311-el ( az lényegtelen hogy megtoltak hátulról xD )
Ja és 303-at a Lotus 240-el (szélárnyékba mentem)
Szélárnyék nélkûl max 290
Hát a body kit -et kellett volna levenni
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
3d-be sajnos nem.. mert nincs Z-Modeler-em...
A w124-es mercit át tudod alakítani?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Tehát nem karcolódik ha bent hagyod és nem reped szét ha nem teszed és veszed a tokból...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://goo.gl/gd6Zi5
Te áttudsz alakítani egy autót , amit a tdu centrálról lehet letölteni?
(Gépem: 8400 Duo, 2 GB Ram ,VGA:Nvidia 9600, ha valamelyik mod jelentõsen növelné a gépigényt )
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
TDUnick: ArtMooney(HUN)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
köcce
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
#70776:hardcore modban van 1 ilyen g-erõ mérõ:]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
http://goo.gl/gd6Zi5
Találkoztatok megálló kocsikkal az úton mostanában? Nálam gyakran elõfordul, meg a szembejövõ az én sávomat használja. A legjobb mikor verseny közben történik. Már egy párszor szellem autó is elõfordult. A semmin összetört a kocsi verseny közbe.
Ha van valami megoldás valaki megírhatná. Köszi

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDU 2 nick: SpeedHUN