Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Memória: 1 GB
Video memória: 128 MB
Op. rendszer:Windows XP
Videókártya: ATI Radeon 9200
Processzor: Pentium 4 2.4 GHz or Athlon Equivalent
ezzel fut a játék?
Mert hanem akkor a szobámban nem tok játszni 😞 na fut ezzel?
TDU nickname:lowlama
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ime az adatok:
Idõpont:Hétfõ 18:00
Indulási Hely:Ford Szigeten
Cél:Ahol be fejezzûk a szigetkört
Kategoria:A-s kocsik
Mod:HC kötelezõ
Várok Mindenkit szeretetel
Jól néz ki, csak azok a kerekek lehetnének nagyobbak 😄
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Holnap veszem meg a gamet, ugyhogy lesz még egy cruz mate 😊
Csak az lenne a kérdés, (FAQt elolvastam nyugi😊), hogy a nem bolti verzió carrerjét el lehet menteni majd az eredetibe valahogy? Szóval az a lényeg, hogy megint le kell e vezetni több ezer km-t megint, hogy champion szinten legyek, vagy meg lehet vhogy oldani másképp?
Thx
Te is tudod milyen kocsi?vagy még sem....
Jön fel valaki fel avatni az új könningem?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egyébként meg kifejtette a véleményét a topikban jelenlevõ személyek kezdõkhöz/n00bokhoz való hozzáállását, ami ha a topik témájához nem is kifejezetten, de magához a topikhoz kapcsolódik 😊
Most meg már befejezem...
Somdav:Mit fényképezel le?
Bali:benne vagyok😄
én trainerrel kb 1 000 000 km/h-val mentem ugyhogy ...
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)