Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Panzeradler
Lanon lehet játszani a TDU-t?
[HUN]FaTaL
Nyerni kell 3 versenyt, nem pedig megdönteni a rekordot. Valószínûleg megdöntötted a rekordot, de aztán megint visszaelõztek mielõtt lejárt volna az idõ, így nem te nyerted. Ahhoz hogy fel tudj tenni egy versenyt a drive inben, pedig végig kell menni a pályán, csak utána engedi.

Sharks

Ha vki már 99%-nál vagy tovább tart az kisegíthetne ebben a kérdésben!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

somdav95
Megszólalt bali... xD
Én is mentem már vele 311-et, igaz hátulrol tolt egy Mclaren xD 😛

Sharks
Bocs fõnök, legközelebb érthetõbben fogalmazom a témát, de nekem nyilvánvaló volt, h TDU-hoz képest nem lehet szebb, csak aztán jöttem rá, h rtfmZoli még nem látta a Top autós game-et!<#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Na azé... <#idiota>XD

háth...még a grafot sem mondanám szebbnek, bárhogy tekertem maxra a graffot, nem éppen úgy akart kinézni mint a képeken 😄 az irányítást meg meg sem merem említeni 😊 Sztori aztán meg marhára kell egy autós játékba XD

rtfmZoli
Köszi

Sharks
már úgy értettem, h grafikailag szebb, h az elõzõkhöz képest, nem a TDU-hoz....

Sharks
100000000000000x jobb az nfs-nél, csak az a divat-játék! Már az egyjátékos módja is tartalmasabb, de a többjátékossal egyértelmüen viszi a pálmát... igazából undercover nekem nincs is meg, de ismerem az Nfs sorozatot, a többivel asszem mind játszottam, de itt az autók viselkedése, kidolgozása, játékélmény stb. sokkal jobb. Az undercover gondolom grafikailag szebb, meg kapott egy "új" storyt, esetleg néhány új autó van benne, de még így se lehet sehol TDU-hoz képest, ennyiért ráadásul szinte ingyen van, szval addig vedd meg még van készlet belõle!<#vigyor4>

Sértésnek veszem hogy összemered hasonlítani a TDU-t azzal a trágyával...<#zavart2><#idiota>

rtfmZoli
Sziasztok!
Ez mennyivel jobb, és tartósabb(tartalmasabb), mint a NFS Undercover?
Ha jó, akkor 1790-ért megrendelem 😊

Sharks
Nem, ez a Drive-In-es, azt a Clubbost se tudom megcsinálni, de errõl már hallottam, h egybe kell kötni a gépeket, bár multkor még csak 2-t kellett, de azt se vágom, h azután mit hogy kell, bár ez most nem olyan égetõ, inkább a leirtak érdekelnének...

Panzeradler
Szia! Neked mi az ott a jobb oldalon?
ladics
ahhoz 4lanba fogott gép kell 4 eredeti tdu-val:/ vagy ez a clubbos?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Sharks
Sziasztok, megint faggatnálak titeket kicsit, mert 2% hiányzik a 97-hez, de az egyiknél gõzöm nincs mit kell csinálni, a másiknál meg csak sejtem, h mi lehet a gond. Tehát az elsõ: van egy olyan feladat, h nyerj 2 egyedi versenyt Drive-In-ben, na most én megdöntöttem már 3 egyéni versenyt (2 sebbeségmérõst, 1 idõmérõst) de még mindig nem adja meg. A második pedig, h osszak meg 3 versenyt Drive-In-ben, ebbõl 1-et már megosztottam, viszont a másik kettõt nem engedi! Ha vki tudna esetleg ezekben segíteni, azt nagyon köszönöm!<#vigyor4>

ChuckyHUN
Lotus Exige 240-nel ment 303km/h-val

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ladics
ne rajkodjá😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

IJIazz
igen<#vigyor>

BB7
"240nel 303mat" Csak én nem értem?<#wow3>
popzu
tegnap misizsaii exige 240nel 303mat ment pályán szélárnyék nélkül...

somdav95
Itt az enyém, de már régi kép..:

Ja meg vettem még egy kicsikét a cabrio feeling kedvéért 😛

somdav95
Ez nem csúcs 😛

DE van összesen 15000 money m és alig tudok versenyiezni meg hát az összes házat elégnehéz megvenni,pláne erre az összes kocsit,és az összes versenyt nincs erre valami cheat
vagy legalább olyan cucc ami kikapcsolja a forgalmat az jó lenne mert már egy éve nem tudok továbbjutni expert szinbrõl sajnos ;-((((
ladics
megveszed az összes házat ,kocsit, versenyek utak...kell ég valami?:]

ladics
jogos:] de jobb mint a semmi😄

Haljátok valaki tudna segíteni hogyan lehet könnyen gyorsan a Hardcore mod ot elérni. Nagyon fontos lenne mert szeretnék már driftelgetni de még legalább kell a champion szintig 200 pont ami sok versenyt kíván ezért kérném a segítségeteket kösszi elõre is. 😄
ladics
Emlékeztek mér erre a kis játékra?:] ez most csúcs?😮

popzu
höhh mai autokereskedök meg 5ik sebesség😊 pagani f kicsit ott volt😊 de az a fiat500as 😄 alig fért bele a szerelö pasi...😄

akyyy
hát na, látszik azért már hogy kezd régecske játék lenni, ami kétezret ér😄 jöhetne tdu2--.--

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ladics

ladics
ja:] most a táblás megy^^ mennyünk má msn-re ne ezt lfameljük
[email protected]

somdav95
Ladics!! Paganii Zonda F !! <#merges2> De mindjárt tesztelik a Lotus-om is 😛

somdav95
Ötödik sebesség elõtt láttad az autokereskedõket?😊 Tök jó volt benne a Fiat 500-as 😊

ladics
szabi ha nézed, mien dyno volt már az Oo

ladics
de bazz xD azt mondtam hogy ha van olyat ha nem csak sima c2q... de má tök mind1 ezen rágódni történelem:] de világ legszarabb hetén vagyok túl:/ szal ez a hét ne rám elmékezzen xD amit tedtem vagy nem😄 sry😄

ladics
szabiii😄 nézed az ötödik sebességet?😄 mai napra aston martin?😄
de szép volt a subaru O.O

Johnny 19
Császtok. Bocs Fitti hogy nem voltam este de nem tudtam fel jönni mert újratelepítõs volt a gép. Látom jól sikerült megint hogy nem voltam. Kérnék egy kis segítséget. Ki tud segíteni Photoshopban?

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

[HUN]FaTaL
Nem hát, csak nem létezõ procit fogsz venni 😄😄

Fitti83
Köszönöm az esti krúzt! Nagyon király volt! Eszméletlen jó ez a Ruf RGT!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

SimaSuna
<#banplz><#eljen>
ladics
szembeszomszéd kis gyökér csak áttom verni hogy 20k+a mostani kormányom...de nem :'(
felette:nyughassámá légyszives... se ez se az nem volt kamu..

Misi az ezredes
Vagy kamu mint a proci vagy már agyon nyúzott sz*r xD bocs ladics

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Gaben17
20 ezerért g25? hmmm olyat még nem láttam😄DD

Spirit of Perfomance Koenigsegg

[HUN]FaTaL
Nem, azt hiszem 270-et. Csak a G25, DFP, DFGT fordul 900at.

ladics
ez a momo 900° ot fordul?

ladics
radialeng?

ladics
lehet hogy megveszem a szembeszomédtól a kormányt 20k-ért XD g25 :]
remélem...

Misi az ezredes
nem azzal csinálom hanem tapasztalattal amm.. az egy nagyon szar módszer csak megjegyzem. 😞 én rajzolok radírozok elkenek és ebbõl lesz ez kb :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...