Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Gamespyon mennyi idõ míg átfut egy új account? Már emailben megerõsítettem, de a TDU még mindig azt irja ki, hogy invalid nickname.
(igen eredeti a program 😊)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Én befejeztem volna, ha nem ugat ez szarláma. Mindegy, aki akar még beszólni keressen meg privátba...

http://goo.gl/gd6Zi5

Hoffi
ne szidd anyám te lóbaszó faszfej!!

amugy ha lenne egy kis eszed látnád hogy odairtam eg kis xD-t amibõl következtethetnél arra hog nem gondoltam komolyan!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

mama 2
Én megyek, újra felraktam a játékot😊.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

[HUN]FaTaL
Te mirõl is pofázol te szarláma offgép?

[HUN]FaTaL
Nekem nem úgy tûnt, hogy ott szoktad volna ladiccsal. Mindegy én befejeztem az offolást, remélem egyszer megérjük, hogy nem lesz szétbaszva a topic (nem 2-3 off hsz-rõl beszélek, mert egy darabig nem zavaró).

popzu
HOLECS! én ugytudom(ugyolvastam a joystickbol kikell szedni a rugot ami miatt visza ál rendes helyzetbe elöször és utána rpogramozni hogy ugy maradjon ugye😊 remélem tudtam segiteni vmit.

somdav95
Képzeld ladiccsal ottszoktam, meg hoffival is.. BB7-tel meg ez csak jött, már elnézést akkor...

[HUN]FaTaL
Vagy csak fogalmad sincs hogy mûködik egy fórum, és nem 5-6 hsz volt naponta, hanem 100hszbõl 90el ti basztátok szét a topicot. Faszért nem msnen beszélitek meg?

#70950: Nem lehet, de azokat trafficnak hívjuk 😄

somdav95
Jah, az AI. Valaki már megpróbálta kicserélni õket, de amúgy is enné a gépet, és fejleményt se írt a személy.
A bug-okra meg nincs orvoslás, laggol a szerver és kész

burjanmate
A nem játékos 7köznapi vezetõk.

TDU nick: HUN_Matt_92

somdav95
drón?? Nem értem mire gondolsz..

burjanmate
Hi! A drónokat ki lehet cserélni vmi elviselhetõbb külsejûre? És van vmi orvoslás az mi bugokra (pl.: 2 napja láttam 1kocsit, ami elõre-hárta ment kb. 10 másodpercig, 2 hete láttam 1 lowrider tûzoltóautót, ma meg ahogy kimentem a házból és ráfordultam az útra, rám esett 1 terepjáró - még jó, h nincs törés<#idiota>)

TDU nick: HUN_Matt_92

Hoffi
juppi xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ChuckyHUN
aztaszégyent... kb 1 hónapja TDUztam, gondoltam elõveszem, de látom kicsit szét van csuszva a communitiy:\
majd 1 hónap mulva megint megnézem..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

somdav95
Fantasztikus, gratulálok, mert másokkal nem lehet elbeszélgetni néha 5-6 hózzászólásba, csak TDU, minden mennyiségben.... Ilyen konzervatívnak neveltek, vagy csak folyton ilyen hangulatod van?Akkor mostantól az lesz hogy kiírják hogy krúz. Meg képek. Grat 😊

ladics
XDdiktatúra...bye 1 idõre:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
JA picit bugos :/ én hegyekben még szeptemberben találkoztam jópár bugocskával de azt hiszem egy ekkora kidolgozott felületen az a 20-30 bug (1.:nem olyan feltünõ, sem zavaró; 2.: gombnyomással ki lehet belõle jönni; 3.: szerintem nagyon poénos ^^

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ladics ha nem tetszik, hogy egyes emberek miatt a forum rongálódik és én egyetlen felelõsségteljes jogommal, amivel tudom formálni a topic tartalmát, hogy ne 180 üzenetes butaságokból hanem 40-50 üzenet TDU-zásról szóljon és esetenként kúltúrált módon megfogalmazott egyéb üzenet is bekerülhessen.

De itt ezt nem lehet!!! Mivel képtelenek vagytok rá. Ezért van ez... (OFF-olás = 1 büntetõpont; moderátorok segítségével be lesz tartatva) De ha nem fajulnak el az OFFolások mint pl. nemrégiben ez a hajas akkor nem fogok kiosztatni senkinek mert az nektek sem és nekem sem jó.

Tehát mindenkit aki eddig lázadó stílust használt az most inkább segítse a munkám.

(Kérdéseket ide lehet küldeni ha valami gondotok van )

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

BB7
Amint hazajön Nevano a dokiól, ez törölve lesz! 😄 <#70940-re ment!>

De krúzolnék, de alig van idõm! :/ TDU-ra is alig jut idõ! Pfff! Kemény az élet!

Kérdés: Csak egyes helyeken bugos a föld/aszfalt? Vagy mindig random vannak a bugok?
Sziasztok!Gyertek honululuhoz a nagy kráter tetejére a házhoz 4:30-kór.bármilyen kocsival jöhettek.Majd münk össze-vissza.
FIGYELEM:ha nem jön idõre senki 15 perc múlva elindulok.Közbe lehet csatalkozni<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

de bementem egy club ba és csak azt írta hogy ki mehetek xD
[HUN]FaTaL
valameyik klubhelységben lol...

Segítenétek hogyN lehet club ot alpítani vagy hol lehet venni ?????<#banplz><#banplz><#banplz>
játékba HSC.M4rK
Tomika001
Egy kicsit süpedös a föld.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Mi a neved a játékba és merre vagy? nem találod a v.g-t mert akkor mondj te egy helyet

TDU 2 nick: SpeedHUN

okés megbeszéltük akkor oksa
oké megyek fel az meg veszem utána ha akarsz krúzolhatunk egy kicsit mondjuk dél nyugati világító toronynál ha nem tudod hol van akkor mondj te egy helyet

Ez egy b kategoriás amg akkor megveszed 212 kilométer és akkor 9 milla 111 ezer oksa
oksa pilla és rakom oksa
Rakd fel 9 millió 111 ezerért és meg veszem és mondjuk rakjál bele még 2 km hogy 212 km legyen és akkor biztos megtalálom ugye a B-s amg merciröl beszélünk most?

Roger6
Szerintem lesz itt vevõ rá, nekem nincs pénzem. Megvan a kis Maserati Gransport-om, meg ami kell, én már csak km-eket gyûjtök, semmi újat nem veszek. Azon is gondolkodtam már, hogy minden kategóriából egyetlen autót tartok csak meg és egy házat, a többi dolgot eladom. Talán majd egyszer.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ezüst színû amg , 210 km er van benne és 2 milláért megveszed ???
Misi az ezredes
és te is jobban járnál ha nem 1 millióért tennéd fel hanem 6-7-ért xD

futok dokihoz majd re

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Talán ha leírnád, hogy milyen színû, hány km van benne, egyszerûbb lenne megtalálni a kocsit...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sziasztok felraktam egy amg mercit 1 milláért
valaki megvenné mert szükség van a pénzre mert éppen veszem a kocsikat hogy meglegyen
a HC mod kérlek titeket :_(((
Toyo
Valahogy meg lehet oldani tuti..
link1
link2
Itt kérdezz rá szerintem.. 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

holecsko10
Itt egy kép róla.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Sziasztok, találtam egy programot a neve FFShifter és úgy tudom, hogy ezzel be lehet állítani úgy egy joystickot hogy sebességváltónak ismerje fel. Nekem egy Logitech Extreme™ 3D Pro botkormányom van. Ezt hogy kell átalakítani úgy, hogy sebességváltó legyen belõle? Természetesen a program is lássa a botkormányt.

Köszönöm elõre is a szíves türelmeteket és segítségeteket.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Fitti83
Itt meg a bugos föld!<#vigyor>Kicsit eltemettem az RTurbo-t!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

lybrahu
A bugos aszfalt! <#guluszem1>
Holecsko és szerénységem...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Toyo
Kösz mindenkinek!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

attis95
és a Race Driver:Grid fut a gépemen az elöbbi adatok alapján

TDU nickname:lowlama

Misi az ezredes
Töröltem az OFF-okat de a következõért nem érdekel kicsoda mennyit nyávog keményen adatni fogom a büntetõpontot...

Legfõképpen ezeknek szól : BB7 ; somdav95 ;

(szó szó ladics jó fiú volt ^^)

[HUN]FaTaL
Sosem szokott expert/champion lenni, max a hc mód, de pl. én sosem krúzolok hcban. Pénzre meg nem kell cheat, felraksz valami autót drágán mondjuk egy A3-ast és valaki megveszi tõled közülünk, így lesz pénzed és tudsz venni akármilyen autót amivel el tudsz jönni a krúzokra.

Falconer
Csak azért, mert online cruzok kritériuma szokott lenni Expert/Champion level vagy ilyesmi, aztán már multiznék, singlet már eléggé unom. Meg kocsikat is beszerezni.... Arra/pénzre van vmi cheat?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Állítólag van megoldás rá hogy át lehessen vinni, de én pl. elölrõl kezdtem. Kit érdekel hány km-t kell vezetni (amúgy a champion szint elérésének egyáltalán nem feltétele) mikor az egész játék lényegében a krúzolásból áll.

attis95
köszi és nkd is falconer akk v veszek a gépemre jobbat vagy lent játszom 😞

TDU nickname:lowlama

Falconer
Itt nézd meg. Mindenféle játék rajta van.

ui:
Valaki pls #70875-re válszt! Mert ha sz**ni kell vele megint, akkor nem fogom megvenni :/

Atti12
Videokártya miatt nem fog elindulni 😞 Ilyen volt régen nekem is és nem ment.