Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ha foglalt akkor kiirja, hogy nickname already in use with an other password. Valami más lehetett.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Azért nem hozza elõ mert nem látsz még senkit a layerben. Pár verseny után kiírja hogy mostmár látod a többi játékost, azonban ilyenkor is elõfordulhat hogy egyedül vagy a layerben és ezért nem fogja elõhozni, mert nincs kinek írni. Egyébként ajánlom figyelmedbe a játék kézikönyvét (sokan azt hiszik hogy az valami ócska f*s, pedig az alapvetõ dolgok kiválóan le vannak írva benne).

http://goo.gl/gd6Zi5

mama 2
Na, most olvastam a FAQ-ot, ott leírják hogy a nicket is be kell írnixD. Na, most vettem autót(nem csíttel). Az optionsba írják hogy T a chat. De hiába nyomom a T-t, nem hozza elõ a chat ablakot Miért van ez?. És hogy látlak titeket a térképen?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

[HUN]FaTaL
Szerintem semmi gond sem a designal, sem a mostani FAQval, a régi hiányos volt..

[HUN]FaTaL
Hykao 30 felett van, szerintem szimplán abbahagyta a játékot. Slandrõl és Walinrõl nem tudok semmit.

somdav95
Másik FAQ-ba nem volt benne sok minden, tele volt hiányosságokkal, meg volt benne sok fölösleges dolog....

No igen, ismerõs a neved 😄 Csak azért soroltam 3ukat, mert bennük tutibizti voltam 😊
Velük nem tudni mi lett ? Idõközben felnõttek és áttértek a valós vezetésre ? 😄

popzu
nemtom vmi veterán akéármi volt mind1 ..

[HUN]FaTaL
Mire utalok én?😄 Szóba sem hoztam a veterán topicot.

popzu
én nemondtam ilyet hogy ladics cseszte szét ény annyit mondtam sztem a veterán toikp vlszinüleg fatal arra utal hogy az a pepsi-s rejtett topik

HUNMemphis
Én itt voltam a kezdetkor és itt leszek amíg be nem zárják a topikot érdeklõdés hiány miatt.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Már elnézést de a másik topikot bbb007 baszta szét.... Ne keverjük a szezont a fazonnal..

Hát nem tudom mennyien vannak itt a kezdeti emberkéktõl, mindenesetre én nem ismerek fel senkit 😄
Anno Sland, Hiyako és Walin idején még fegyelem uralkodott, nem szabadult még be a sok n00b barom ide.
Ugye folytak a bétatesztek (az Open Betán, amely 25000 kulcsos volt, abba még be is jutottam), a sok NFS-fan kölöknek meg még szerintem fogalma sem volt hogy mi ez a játék, meg szerintem a kulcsigénylés is elég nehéz feladat lett volna számukra, ha egy nyamvadt profilt nem tudnak egyesek létrehozni.
Sajnos azóta volt némi problémám a nettel, így a játékot már nem vettem meg, hanem warezverzsönnel singleben nyomtam, és lám, 2 év alatt az egész banda lecserélõdött...Mindenesetre a topik sokkal értelmesebb embereket foglalt magába, renddel és fegyelemmel. A régi FAQ-t meg lazán visszatehetnétek, mert az a hányás oldal szerintem nem hozza a megfelelõ színvonalat.

[HUN]FaTaL
Jó képek 😉

Misi az ezredes
Ha azt mondják neked hogy meny el lécíves elmész? és híreszteled hogy a stílusod nem kell nekünk? köszi nah bocsi az OFF-ért srácok de hogy mégse legyen az teszek be képet is ^^

Nosztalgia a legszebb képeimben (nekem tetszenek)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

rtfmZoli
Én meg abban látom a problémát, hogy:
- A topikban túl sok az 1 nap alatt 1-3 oldal hozzászólás, mert így áttekinthetetlenné válik.
- A FAQ nem elég kiterjedt, továbbá nem közvetlen link van, hanem a fõoldalra mutat http://mc-club.extra.hu/faq.php, továbbá lehetne a http://tdufaq.e-plague.hu/game.html címrõl átemelni szinte az egészet<és összeszedett szerkezetben, 1 oldalon>, mert lássuk be nem lehet lehurrogni az embereket, akik 4-10 oldalt nem olvasnak vissza (aki 1 oldalt nem képes visszaolvasni mondjuk megérdemli)
Esetleg a FAQ-ba, vagy itt az sg-nél a linkekhez lehetne a link1link2link3link4 -eket hozzáadni
- Mivel minden 2. nap ugyanazt kérdezik az emberek, ezért valakit lehet hogy ez felhúz(mert nem birka türelmû , mint pl. én 😊 , ezután pedig elszabadulhat a flame)

Jösztök a Ford Szigetre A-s kocsival meg HC-val?

ladics
hoffi ha azt mondják hogy fatalnak van fasza akkor elhiszed? és híreszteled?
Komoly asse tom mi az a Veterán topic de szétbasztam. bravóó gyerek...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

mama 2
De nekem nincs szögletes zárójel a nevemben. pullingcsoki. Ennyi😄.

[HUN]FaTaL
És akkor mi a probléma hogy behozza a menüt? Azt be is kell hozza LOL😄DD

#71001: Semmi probléma a szögletes zárójelekkel, nekem FaTaL a nickem. Valószínûleg foglalt a Falconer név.

Falconer
Na rájöttem nálam mi volt a szopás.

GameSpy nick: Falconer - regisztrált -> invalid nickname
TDU nick: FalconerHUN - na így már megy.... szvsz a szögletes zárójeleket nem komázza

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mama 2
Írd meg priviben te hogy csináltad, mert én nem tudok rájönni. Ha beírok nicknévnek valami hülyeséget, meg a regisztrált E-mailem, meg jelszavam akkor is elfogadja, kiírja hogy 90 másodperc múlva csatlakozik, erre behozza a menût(új játék,folytatás,stb.)

popzu
sztem edig mindenki megtudta oldani ezt a nagy feladatot......

popzu
xD

[HUN]FaTaL
De hogy lehet valaki olyan okos, hogy nem tölti ki a nevet?😄 Még nem is az angollal van a gáz, hanem hogy üressen hagyja a nevet és csodálkozik hogy kiírja hogy hibás nevet adott meg😄

Misi az ezredes
Kicsit hûtsd le magad pls.. :/ sok baromságtól annyira ideges lettél h teljesen kifordultál magadból..

haverom pénteken vette meg a játékot és szombat reggel 8-tól 2-ig mondtam h csináljon és mit kiderült 2-kor h végig azt írta ki (HIBÁNAK) hogy 90 másodpercig is eltarthat a serverre kapcsolódás xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

popzu
xD ez a sok okos barátunk😊

[HUN]FaTaL
Hát te még mindig egy idióta vagy. És gondolod mindenkinek az email címe van kiírva a kocsija fölé és úgy rohangálsz? Legalább azt az egy kibaszott mondtatot tudd már lefordítani angolból amit oda kiír...

Toyo
Ajaj, mindenek elõtt patch, aztán rakd fel a carpack-ot, hogy lásd a többiek pack-os verdáját (ha nem eredeti, ne írj be neki kódot).. na ezek után játék indít, majd new profil az egészséges sorrend! Szóval a lényeg, a patch hiánya miatt nem indul el..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

popzu
de aztán gyorsba eladod tréden osztcsá

Falconer
Akkor jó 😊 Egyelõre online próbálok belépni, aztán felrakom a patchet meg az addont is. Csak az lesz érdekes, hogy megjegyezzem, hogy mik az addon kocsik, mert ha veszek egyet akkor állitolag kidob 😞

mama 2
Viszont amikor beírom a E-mailom meg a jelszóm ott ugye fönt van a nickname. Oda nem írtam semmit mert az gondolom a sima single játékhoz kell. Egyszer írtam be a gamespy felhasználó nevem(pullingcsoki) töltött picit, és beadta hogy new game meg stb. De az meg gondolom nem az online gamre utal.

Toyo
Ha nem írsz a carpack-hoz kódot, nem csinál róla addon.txt!

Falconer
Nekem az elsõ accountom, és uaz.

Falconer
Igen, hülyeségeket írtál. Én pl játszottam régebben és carpackot is használtam, de semmi addon.txt nem volt ott ahol kellett volna.

mama 2
Meg az IGN-re és a gamespyra is belép. Viszont kiadja hogy melyik accountal akarok belépni. Az lehet a baj hogy azon az E-mail címen már több account van regisztrálva? Meg van egy régebbi regisztrációm. Azzal is be akartam lépni, és ugyan azt írja ki mint az újnál. Pedig azzal régen simán be tudtam lépni.

Toyo
Megy az szerintem regisztráció nélkül is.. kell egy nem foglalt nick név és egy e-mail cím!
Elõször amikor regisztráltam nekem is ilyen gondom volt, aztán megjavult.. aztán egyszer újraraktam a játékot és a régi mentésemet nem látta mikor visszamásoltam, így csináltam egy új online profilt, más nick névvel, más (nem regisztrált) e-mail-lel és az egybõl mûködött.

mama 2
Hát az igazság az hogy jtoljára kb 1 éve játszottamxD.

Hoffi
régen játszottál má singlebe esetleg carpackot használtál-e mert ha igen akkor ki kell törölni az addon.txt-t de lehet h hülyeséget irtam most 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Falconer
Nekem is ez van mester! 😄
Szerintem csak annyi, hogy még nem szinkronizálta magát a TDU szerver a gamespyjal vagy ilyesmi. Gondolom vagy egy kis átfutási idõ, csak az a kérdés, hogy mekkora.

Falconer
Szerintem meg inkább moderátoroknak kéne szólni vagy ilyesmi, mert ez tényleg nonszensz. Az egész SGt szétba*szák az ilyenek. Nehogymár az értelmesebb felének kelljen lelépni.

mama 2
Csináltam új accountot. Megkaptam a levelet, rákattintottam a megerõsítésre, úgy jelzi mint ha be lennék lépve(Welcome Pullingcsoki, you are logged in! és zárójelbe az E-mailom). De a játékba amikor be akarok lépni ezt írja ki(minden oké, az E-mailt beírtam, jelszót beírtam): the nickname you entered is invalid.
Miért írja ezt ki? Nem jól írtam be a E-mailt? Vagy a jelszót?

Hoffi
Köszönjük Ladics! Nagyon örülümk hogfy a hallotak alapján a veterán topikot és a tdu topikot is sikerült SzÉTBASZNOD! Gratulálunk😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Toyo
Valószínû hogy foglalt már a nick név, próbálkozz mással..

Oké, Kisvuk.. elég error ami néha kirobban itt 😊

somdav95
Na most velem mivan már megint? xD Haggyatok, lehet elfelejteni, átmentem viszonylag normába, ladics, nyugi, próbáld meg 😊 Ha szidni akarsz valakit akkor msn-en, tudod ottvagyok énis, megteheted xD
#70971: <#nevetes1> Amúgy csak érdeklõdésbõl, elkezdted a carpack-nak a borítóját csinálni?

popzu
Én is elbucsuzom véglegesen sztem a tdu forumrol megtaláltok privibe msnen ph-n tdu.hu-n remélem oda nem fognak átszálni az ilyenek...

ChuckyHUN
Ennyi... grat ladics bazdmeg... Flame off....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hát srácok, vettem a fáradságot és végigolvastam amit az elmulkt 2 napban forgalmaztatok itt. Gratulálok. részemrõl befejeztem az SG TDU topics látopgatását, aki szeretne ph!-n vagy priviben megtalál, a kruzokat is ott fogom kiírni. Art te pedig msn en elérsz úgyis. Ha valaki még szeretne elérni msn en: [email protected].

sziasztok, további sok sikert ..."ehhez"

Baráti üdvözlettel:
Kisvuk

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

HUNMemphis
Mielött mindenki megöl midnenkit.Elöször is döljetek hátra lazítsatok és nézzétek meg a linket.Válaszatok ideálisat (az is akinek van barátnõje)
Csak nektek 😉 P.E.A.C.E.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ladics
nem bali

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.