107666
-
#104845 De nagy baj... :D Nekem leginkább a 4. kép tettszik... :DD
Na itt van mindenki? Mert ha igen akkor elkezdeném cserélgetni a hátteret... :) -
Entex #104844 Még csak most kezdtem bele, úgy akarom megoldani, hogy minél kisebb nyomaték kelljen, csak már vagy 50x újraindítottam ma a TDU-t és belefáradtam. Majd a krúzon derül ki, hogy mit alkottam :D -
#104843 Amúgy végre találtam megfelelő sebességü modot a Saleenra és a CLK GTR-re :D
CLK GTR-ASTON ONE 77
Saleen S7- Ferrari FXX -
#104842 Pár kép ha nem baj :)
-
#104841 99% hogy megyek :) Kresszkrúzra 100+% :D -
#104840 Ha kész lesz és nem top secret akkor szívesen kipróbálnám. :P -
Entex #104839 Készül az ultimate drift machine :D
-
#104838 Persze hogy belefér. Tőlem C-vel is lehet jönni am ha tudjátok tartani a tempót. Ez viszont A-ra nem vonatkozik mert azok túl gyorsak. Nyomni fogjuk neki úgyhogy azért c-nél gyengébbel ne jöjjetek! :)
Am szeretnék még 1 krúzt majd jövőhéten, de mivel az kresz krúz lesz ezért most levezetjük a feszültséget... :D -
Entex #104837 Ha a CLK DTM-nél kicsivel lassabb a verdám akkor az belefér?:D (350Z/Silvia S15) -
#104836 Akinek van kedve az jöjjön!
-
#104835 :) Nekem a 2-es nagyon bejön (bnőmnek is tettszi kazt mondta :D) meg 4,5. De este úgyis próbálunk, szal megnézzük melyik lenne háttérnek a legjobb. :) Úgyhogy ha tudod figyeld a topikot 6-7 körül. :) -
#104834 Attól szűkebbre nehéz de akkor 2,4,5(a szöveges dolog tetszik, a kép is jó lenne) -
#104833 Bocs nemtok írni... "minden fülnél *nézd át hogy nincs-e ott..." -
#104832 Értem. Ha elindítod a feladatkezelőt és átmész a "teljesítmény" majd alul az "erőforrás-figyelő"-re és azon belül midnen fülnél akkor nézd átt minden fülnél hogyn incs-e ott és ha igen akkor jobbklikk rá és folyamatstruktúra lállítása. Hátha ezzel megoldható de (bár én nagyon nem értek hozzá) lehet hogy tényleg az a baj amit mondassz. De azért egy próbát megér. :)
Köszi, jól leszűkítetted a kört! :DD -
#104831 Persze, úgy próbáltam. Miután indulásra kész volt a játék, mielőtt visszamásoltam volna a dolgokat megpróbáltam, de meg se nyekken. Most is ott van a Tasks közt, nem tudom bezárni de elindítani sem. Az az egy tippem van, csak, hogy a mobil net progija kavar be.
Na akkor mondom nekem melyik jönne be. 1,2,4,5,7. Fentről lefelé számoztam. -
#104830 Közben elkészültek a képek:
Hát ilyenek lettek, a szöveges-t csak próbaképp csináltam, nem muszáj ott lennie (a táblán)... :)
-
#104829 Hát passz... Próbáltad a teljesen "szűz" játékot elindítani? (persze peccsel meg a megapack-al mivel már vannak olyan autóid és esetleg a default car problémát okozhat...)? -
#104828 Na ez érdekes, (gondoltam amúgy, hogy nem az lesz a baj, mert mielőtt eljöttem ide simán ment a játék) teljesen friss és üde a játék, csak a mega packet tettem rá mert anélkül nem indul és láss csodát most sem megy a játék. :(
Egy tippem van, hogy mi okozhatja és az nem más mint a mobil net illesztő progija az az egyetlen dolog ami változott mióta itt vagyok. -
#104827 Elég ha letölt egy tört verziót amit nem crack-el meg hanem az eredeti kulcsot adja meg. -
DoNLaCeee #104826 Lenne egy kérdésem
Szeretnék egy barátommal játszani akinek csak tört tdu van de nekem megvan 2x a játék és a másik eredeti kódot oda adnám neki akk tudna játszani vhogy velem mondjuk pl h nem crackeli a játékot de leszed vmi képfájlt ami yo az eredeti dvd helyett is vagy vmi más ötlet??
Előre is köszi.. -
#104825 Nem baj ha lassan megy, idő az van elég. Attól meg nem félek, hogy nem lesznek jók a képek, van ott érzek hozzá elég. -
#104824 Csinálom csak ugye nem megy ez olyan gyorsan... :P Amúgy sikerült elég jó képeket csinálni szerencsére úgyhogy talán használhatóak leszenk háttérnek. :) Am párat töröltem így most 9 van. -
#104823 Kíváncsian várom őket. Közbe már unistalálok, persze ami kell arról van másolat. -
#104822 Amúgy csináltam 11 képet amiket feljavítok mindjárt és utána berakom őket, aztán megbeszéljük a többit! :) -
#104821 Akkor mielőtt újraraknád csinálj másolatot a db.bnk-ról (database mappában a játék főkönyvtárán belül) illetve a teljese vehicules mappáról és akkor nem kell mindent újra megcsinálnod csak bemásolod az egészet és kész... :)
Ccleaner: Ez egy rendszerkarbantartó progi, tisztítani tudsz vele illetve hibákat javítani... Először "tisztító" fül majd jobb alul "A tisztítás futtatása"-ra rámész. A bal odlali sávon tudod beállítani hogy miket töröljön... A hibajavítás pedig: "Rendszerleíró" fül aztán szintén a bal oldali sávon bepipálod hogy miket vegyen figyelembe, ha ez megvan akkor alul h"hibák keresése" ha végigment akkor a jobb alsó sarokban elérhető lesz a "kiejlölt hibák javítása" funkció... Erre rámész, feljön egy ablak, hogy szeretnél e biztonsági másolatot csinálni (itt menj a nem-re nyugodtan) majd "összes kijelölt hiba javítása" és ha készz akkor bezárás. Ennyi. :) -
#104820 Akkor megkérnék valakit, hogy magyarázza el nekem a CCleanert használni, mert most vettem észre, hogy van a gépemen de nem tudom mit kell csinálni vele. -
#104819 Nem fagy, meg se nyekken. El annyira se veszi a fáradságot, hogy kifagyjon. Ilyet még amúgy nem láttam. -
#104818 Ha a db.bnk-t meg a vehicules mappát kimásolod akkor megmarad midnen, de ha azért fagy mert sok a mod, vagy a módolás miatt van vmi más baja és utána visszarakod akkor majdnem felesleges újraraknod az egészet... :/ -
#104817 99.9 % hogy igen... -
#104816 Ha az egész BNK mappát kimásolom és reinstall után visszamásolom vajon ugyan ezt fogja művelni? Rengeteg mod meg a sok kamera beállítás ha elszáll kitépem a hajam... -
#104815 Nekem bejönnek a képek amiket beraktál. Azt nem tudom, hogy képzelted el de ha megcsinálod meglátjuk. -
#104814 Okés np! :) -
#104813 Bocsi de nem tudok felmenni sajnos. Újra kell tegyem a játékot mert most már nem indul akármit csinálok. -
#104812 Szerintem a kép amit beraktam am jó lenne csak meg kéne csinálni a dolgokat ahogy elképzeltem. :) -
#104811 Nem hangzik bután. Fel tudnál jönni segíteni nekem? Ha igen gyere fel a játékba és ugorj rám a többit ott megbeszéljük! :) -
#104810 Lehet bután hangzik de mi lenne ha a játékból ragadnál ki egy tájképet te saját kezűleg? -
#104809 Mondjuk ez se rossz kép:
-
#104808 Igen de gondok lesznek a képekkel... Az előbb meg akartam nézni hogy milyen felbontást kell megadnom a képnek hogy itt jó legyen, de amikor leteszteltem sajnos a képek amiket ide beraktam elég rossz minőségűnek bizonyultak. 1 kép volt ami nagyon jó minőségű a #104799-es hsz-ben az első tájkép. Úgyhogy most kellenek új képek... :/ -
#104807 Fasza képek. Nekem bármelyik ezek közül megfelel.
(az sem baj ha váltogatják egymást :P) -
#104806 Aki még1x ilyet berak azt beutalom az egyik moderátorhoz!
Hozzászólás törölve!