Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Modding tools

A garázsban még vannak gondok, midnen ilyen textúra bajon javítok csak nem megy ez olyan gyorsan. 😊

A 72 bizony szép szám fõleg hogy nemrég még volt hogy 30-40 játékos volt cska fent. <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

0Diaz0
Igen,ezt a garázsban énis észrevettem, néhol rózsaszín csík világit a bömbin.. amúgy tetszik.. jókis gép, viszont eltudnád küldeni a TDUMT-t? Mert nagyonnagyon lentvan nekem a kamera.. és jólenne ha feljebbtudnám hozni valahogyan,mert akkor belsõnézetbõl is lehetne kocsikáznom!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

bboyatty
Ennek örülök. Remélem még sokáig életben marad a szerver, mert nagy veszteség lenne ha lekapcsolnák.
Tegnap este 9-10 fele 72 embert írt a számláló, az szép szám szerintem.

Nem rendezem ma meg a G kategóriás krúzt, mert nem tudom lesz-e idõm ma gurulni ezért kérem az emberkéket akiknek van kedvük rendezni valamit bátran tegyék és ha úgy alakul én is begurulok.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Norby646
Jó látom hogy egyre több régi játékos jön vissza? 😊

A kis bömbi már majdnem kész, a világítás nem megy még tökéletesen illetve az üveg helyenként bugos vmiért. Egyelõre várom hogy combat feljöjjön msn-re õ talán tud segíteni ebben (is). 😊 Amúgy örömmel láttam hogy elég pozitív visszajelzéseket kaptam a centralon, pedig amit feltöltöttem még sokkal több hibát tartalmaz mint a jelenlegi verzió (amit egyelõre még fejlesztgetek), szóval a közeljövõben várható még több autó! 😊 <#wave>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

bency
Valaki tudna egy jó izomautó hangot ? Challangerhez kéne valami fasza mert a gyárit utálom.....köszi 😊

:) Semmi okosság :P

bboyatty
Problem solved. Megnéztem, hány karakter volt a régi jelszavam majd sorra vettem a kódokat amiket használtam a múltban és megtaláltam a régi kódom, vissza állítottam a kódom a régire és most ok a baj csak annyi, hogy ez a mentés a mega pack elõtti.
Benci ha leszel PM-ben írd le nekem, hogy is tettél szert sok pénzre. Nincs kedvem még egyszer összeszedni a pénzt mindenre.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
A mai napon sikeresen elkúrtam a mentéseim. Ami nem is lenne probléma, mert van egy korábbi mentésem a mentésrõl. Tegnap feldobtam ezt a Game Spy Comrade-et, és mivel kb már 2 éve csináltam az online profilom ezért nem emlékeztem a kódra és új kódot kellett beállítanom és most mikor be akartam lépni mindig írja, hogy invalid pasword, és mikor beírom a helyes kódot nem látja a mentésem. Lehet ezzel valamit csinálni vagy annak a profilnak annyi?

marcihusi
Még egyszer köszönöm a délutáni gurulást, és egy-két kép tõlem is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

0Diaz0
Figyelj ember. Nekem személy szerint,semmi bajom nincs/nemvolt/ veled..
De amit krúz után lemûveltél, ott a versenypályánál, olyat egy 10éves kisgyerek nemcsinál.. mert õis felbírja fogni hogy HA TELEVAN A LAYER AKKOR TELEVAN,NINCSEN MÉG +1 EMBERNEK HELY! És különbenis, milyen érdekes.. Laco02-vel találkoztam ott a merci szalonnál,mielött átdobott volna a layer/szerver/ Entex-ékhez.. Õ miértnem jött ide pampogni? Miért nem bõgött nekünk hogy mekkora egy köcsögök vagyunk hogy õ már nemfért be?! MERT VAN ESZE ÉS ELVISELI HOGYHA EGYSZER NEMFÉR BE 1 LAYERBE!

2.: Ha nemtetszik a max 8player szám ,layerenként, ajánljuk hogy légy oly szives mondd meg az atari/Eden-nek(akik becsõdöltek) hogy növeljék már meg egy-kettõvel a layerenkénti maxplayer-számot.. "Mondván csak 1 számot kéne átírni,meg mert atika nemfér már be a telilayeres krúzokba"

3. És köszönöm! Ez a viselkedésed elárulta hogy milyen is vagy igazából.. Innentõl köszönöm,de énsem kívánok azzal égni hogy a barátlistámon vagy.

Danke!<#mf1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Már nem is 40 van neki hanem 66000+

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Dj Tommy
Úgy látom, hogy vissza kell telepítenem a TDU-t, ha már ekkora élet van a fórumban.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

bency
Viszont azt is figyelhetted hogy 8an voltunk a layerbe sokszor és csak ritkán 7en...trollkodtak,nem lehetett álni egy helyben és káosz volt már.

Nem kérek senkit arra, hogy jöjjön velem kocsikázni, HA valaki azt mondja, hogy várjatok még 1 kicsit azt miért nem lehet megvárni, mert jött volna még 1 emberke!
Sajnálom...de ez van.
Ahogy szokták mondani: Jön még macskára úthenger! Kellesz még másnak is akármi!
Bocs Skacok!
bboyatty
Örülök, hogy tetszik az ötlet, holnap csinálok plakátot is.<#eljen>

Ezeket meg csak úgy.

az mB-t nem javaslom.. mikor én rendeztem, kivittem a srácokat döntögetni a hegyekbe, de persze mindenki speedmotorral jött és estek-keltek 😄 Jó, ott nem voltunk isolálva, volt 1 külföldi gyerek akivel bécsi állandóan versenyzett és szétcseszték az egészet. Kérdeztem Nemesis-t (lengyel srác, 40000+ km van a Ninjájában, csak motorozik) szerinte jó volt az útvonal csak széttrollkodták a többiek.. De hátha neked sikerül!

G-s krúz nagyon jó ötlet, még anno Alien rendezett egyet az rohadt jó volt, mai napig nr. 1 nálam.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

bency
Persze bármikor 😊

Helló!

Srácok valamikor majd nyomunk egy krúzt ? Mondjuk jövõhét szombat ? 😊
(Mivel most a TDU sincs benne a gépembe,holnap lehet feltszem.)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bency
Oh az csúcs lenne,bejáratnám a Challengert vagy a Chargert. Én még gondoltam egy mB katos krúzra is 😊 De akkor azt majd máskor 😄

bboyatty
Holnap ha lesz idõm és persze nektek is akkor mehetnénk egy G kategóriás krúzt ha lesz rá igény.<#papakacsint>

bency
Jajj jajj.....nehéz volt a gyerekkorod gondolom,de sebaj,kellenek ilyenek is.

bboyatty
Ez de király mod, nem is tudtam, hogy létezik és, hogy még szép is.

Entex: köszönöm a segítséget.

A bunkó az te vagy "barátom", mindenki meg tudta nyomni az ISO gombot csak te nem, ennyi a történet. Egyedül magadat hibáztathatod. Köszönöm szépen de én sem tartok igényt a társaságodra a továbbiakban.

bboyatty
Te szerencsétlen, ott álltunk vártunk téged te vakaróztál és akkor már rég elmúlt 16óra, inkább hallgass, jobban jársz. Hány éves vagy, hogy ennyire vered vele a melled? Meg amúgy mit számít az ki hány éves? Lehet idõsebb vagy de azzal még ugyan akkor bunkó paraszt maradsz.

Szóval a friend törlésrõl:
Ez a program kell hozzá, be kell jelenetkezni a TDU-s email-el, utána kiválasztani a megfelelõ accountot és rögtön be is hozza a listát, ahol lehet törölni az embereket. Látszik ki van online TDU-ban és chatelni is lehet vele.

Nagyon jó volt a krúz, én csak ilyen képet lõttem:

Te sem vagy különb, mint 1 KIS PÖCS!! Jobban tennéd ha észrevennéd magad te BUNKÓ, és ne te döntsd már el, hogy ki tart velem meg ki nem, amúgy meg te 1 kis taknyos pulya vagy énhozzám képest!
Te meg a másik két bukó barátoddal együtt, "akiket nem fogok megnevezni" elmehettek a picsába, te kis taknyos 17 éves bunkó, beképzelt, köcsög...
Ne részletezzelek én téged tovább, te nem jössz hozzám, én megyek hozzád, majd aki úgy látja, hogy akar velem krúzolgatni, az majd úgy is fog jönni.
Majd õk eldöntik, és nehogy már te döntögess itt mások helyett!!
bency
HOGY létezik hogy a CLK n nincs semmi mod?😄

bboyatty
Nem volt semmi baj a krúzzal, remélem lesz még alkalmunk sok ilyenre.<#eljen>
Képek!

bency
Nah fiuk....elõsször köszönöm hogy eljötettek,viselkedtettek és igy összehoztunk egy kellemes,laza krúzt ami már rég sikerült nekem 😊
Megjegyezni valók: Az hogy ha 18:00ra van irva,és mi indulunk 18:10kor és még úgyis késtek arról nem tehetek,az hogy ha szólok többször hogy lockoljátok egymást mert izolálva van de nem teszitek,szintén nem az én hibám mivel izolálni kell a trollok miatt.
Külön emlitésre méltó BÉCSIATTI viselkedése,mint egy utolsó pancser,fullon az õ hibája miatt maradt le róla és még minket szid.
Részemrõl bocsánat nincs emiatt,többet õ velem krúzolni nem jön...azonnal izolálva lesz nélküle.Szerintem ti is kibirjátok ha nem tart a jövõben velünk.
Ettõl eltekintve remélem minden ok volt ,ha nem irjátok le nyugodtan 😊

bboyatty
Köszi a krúzt, még a végére vissza tudtam csatlakozni szerencsére.<#eljen>
Képek lesznek fél órán belül.

Becsi Attila meg csak annyi, hogy már vártam mikor kelsz ki magadból, le is szerepeltél, ne keress többet TDU-ban, mert nem vagyok kíváncsi az Enzo-dra és nem vagyok egyedül ezzel.

bboyatty
Na gyerekek nem tudom mi lett de lefagyott a játék, ütköztünk egyet Entex-el és befagyott a gépem. Sajnálom, pedig jó volt.<#szomoru1>

marcihusi
Sajnos le kellett lépnem, de köszönöm mindenkinek ezt a kis könnyed gurulást.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

bency
Nem akar bedobni...

0Diaz0
Mindjárt énis. <#eljen>

bboyatty
Hopp, 10 perc és krúz, húzom felfelé a belemet.

0Diaz0
Ha kell valami megapackos, akkor mondjátok és elküldöm! Mert nekem megvan,bár mindenkinek megvan.. dehát jah.. <#idiota>

Simán csak befejezetlen autók..DDjay valahol írta.

bency
Engem csak simán idegesit ez a HIBA meg csúnya.....

Valaki eltudná még küldeni a Norbi féle Shelby GT500at?

bboyatty
Ja, de pl mega pack nélkül is bent vannak a rim mappában a mega packes autók kerekei. Amúgy csak tippeltem.

Kinek kéne szólni, hogy legalább szedje ki a bannert, mert ez a sok reklámtól leakad a gépem.

bency
Az lehet,de a kameráját engedi használni a modding tools az is érdekes.

bboyatty
Gondolom lett volna egy mega pack kettõ ami nem lett kész soha.

bency
Engem az érdekelne hogy a Modding Toolsba van Diablo GT,Wiesmann GT meg olyan autók amit sose láttam...ezek hol vannak?:S

bboyatty
Áhh értem, azt hittem modding tools-al meg lehet buherálni. Akkor mind1, jó lesz így is.

Norby646
Csak performance editorral de az meg kockázatos. Vagy rakd át egy erõsebb autóra. 😊

bboyatty
Fogom!<#eljen>

Hogy lehetne a skyline-ba belecsempészni még vagy 100 lovat? Szeretném ha jobban húzna.

Norby646
Thx! Használjátok! 😊

bboyatty
Fasza lett, gratula.

Norby646
😊 Nyugodtan rakhatod bármire. Fogok még rajta javítani, valszeg a holnapi nap folyamán kész is lesz a hátralévõ hibák javítása. Az lesz a v2 verzió. 😛

bency
ÚRISTEN de kurva jól néz ki,tiszta profi.Teszem is be a 350Z Nismora ,arra pont jó szerintem.

Norby646
Na akit érdekel a 635-ös bmw...

Letöltés

<#wave>

0Diaz0
Benézek énis.<#vigyor0>