107666
-
#104804 Na 1 véleményünk már van! :P Én személy szerint a 2 lambo-s kép közül vmelyiket tudnám elképzelni háttérként. De csináljuk azt hogy ma 6-7 körül nyomnk egy tesztet és megnézzük a képeket háttérként is! Úgyhogy kérem a kedves fórumozókat hogy "legyenek" itt 6-7 óra körül. :) Aztán meg 8 körül krúzt szervezek. :) -
#104803 Ez a Ford GT-s kép, kifejezetten tettszene. -
#104802 Ezen a kép csak annyiban nem előnyös hogy a "tartalma" középen van, és ez csak akkor lehetne használható ha sikerülne megcsinálni a topik kinézetét olyanra amilyenre elképzeltem mert ha mondjuk áttetsző a hozzászólás hettere akkor nyilván látni nagyjából a topik hátterét.
-
#104801 Köszönöm! Na akkor mindjár érkezik még1 kép! :P -
#104800 Tessék
-
#104799 Na itt vannak az eddigi képek (ezek csak "minták", ezt a folbontásuuk miatt mondom csak):
2 játékból kiragadott:
2 kép hawaii-ról:
Mint írtam nekem az első kettő jobban tettszik, szerintem jobban illene a topikhoz ráadásul jobban hozzá lehetne igazítani a topik későbbi kinézetét, meg hát a banner is sokkal jobban menne hozzá. :)
ui.: Amúgy a login.bnk-t a játék főkönyvtárán belül a Frontend/Hires mappában találjátok. Ebben van egy olyan fájl amit a játék a belépéskor használ, ez léynegében a háttér a fűmenüben, ami szerintem nagyon ütősen néz ki, akár itt is! :) -
#104798 Jah amúgy lenne még 1 kép, de ehhez kéne nekem egy olyan játékból a LOG_IN.bnk amire nem lett feltéve az 1.68 patch. :) Tud vki küldeni nekem egyet? -
#104797 Mint ahogy írtam tegnap, ma találtam pár hátteret a topikhoz amiken javítottam picit, és be is szeretnék rakni ide párat de jó lenne ha véleményeznétek mindet. Nekem is van nyilván olyan amit ide jobban el tudnék képzelni de azért a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Olyan hátteret szeretnék ami természetesen kapcsolódik a játékhoz, sőt szerintem pofás lenne ha egy játékbl kiragadott kép lenne. Sajnos háttérnek használható képek inkább csak offica képek vannak szal olyat fogok mindjár mutatni. A topik kinézetén belül nem csak a hátteret szeretném megváltoztatni hanem pl ezen az alap fehér sg-s témán is (ez a fehér oszlop meg a hozzászólások kinézete). Ehhez a részéhez én egyáltalán nem értek ha vki tud nekem segíteni ebben akkor nyilván meg is valósulnak ezek a dolgok, de ebben is intézkedek jelenleg. :) Na de képek mindjárt! -
Entex #104796 Nekem van ftp/http tárhelyem a CoD2 szerverem mellé, privátban írd le mi az elképzelés és megoldjuk. -
#104795 Köszi! :D -
becsiati #104794 Nagyon komoly kis gép lett. -
#104793 Nah erről van szó :D -
#104792 Hát igen. Majd talán ma vagy holnap összedobok vmit. :) -
#104791 Ez sem kutya:P
Persze, egy normálisabb háttér is elég lenne most ahhoz, hogy feldobja a topikot úgyis többet vagyok itt mint a játékban. -
#104790 Teljesen új kép lesz az tuti. Am akkor jó, egyelőre egy új háttér is javítani a dizájnon. :) Majd előtte berakok ide pár verziót és megnézzük melyika legidálisabb midnenki szerint. :)
Am Bency (na meg persze akinek ez jobban tettszik) kész a spoiler-es verzió is! :)
-
#104789 A bannernak nem lesz jó, de a háttérnek szerintem megfelelne, bannernak is jó ha csak egy sima kép vagy esetleg egy gif-et teszel. Bencinek is ott van a galériájában a Subwoofer topik bannerja. Jó lenne egy TDU2 topikhoz hasonló design ide is de az elég sok tudást igényel szvsz.
Ja amúgy jó lenne a mostani kép, jobb minőségben és az a ködösítés nélkül. -
#104788 Jó lenne a kép csak rossz minőségű. Am sztem sg-s galéria nem lesz jó neki. De nem tom, bronx javasolt egy usert aki talán tud segíteni. :) -
#104787 Régi banner jó lenne csak sok minden ami be volt linkelve már nem működik. Háteret leraktározom, én az sg-s galériámban csak csináld meg, mert ami most van az nem a kedvencem. -
#104786 Én csak annyit tudok hogy kell egy tárhely ahová fel lehet tölteni a bannert. Nem nagyon értek hozzá igazából, úgyhogy írnom kell majd vkinek aki ért hozzá, és tud segíteni. :) -
#104785 Amúgy milyen tárhely kéne a háttérnek meg a Bannernek? -
#104784 A merci amit most csináltam meg az abból van, de más autó nagyon nincs benne ami megfogott volna. Most meg lehet hogy tartok egy "modding break"-et... :D -
#104783 Mi várható abban a DLC ben amit konvertálni szeretnél? AKár csak privát célra mint emlitetted:P -
#104782 Nagyon szerettem volna bekonvertálni ezt a kocsit mióta tudtam hogy érkezik a következő forza-s dlc-ben ez a modell. :) Gondoltam vhogy csak megoldom. :D -
#104781 Az a lényeg, hogy megvan és úgy látom megérte, mert nagyon szép lett. -
#104780 Köszi! Igyekeztem... :) Amúgy combat akarta bekonvertálni de annyira szar a hátsó lámpa textúrája illetve mappolása hogy azt mondta ő nem csinálja meg mert sokat kéne vele szarakodni de ha akarom akkor nyugodtan próbáljam meg... Hát először nem tudtam elhinni hogy ennyire szar lenne a helyzet, de amikor a lámpákhoz értem akkor egyből megértettem. Csak a hátsó lámpákonkb 3-4 órán keresztül ügyködtem... Nem volt vmi szórakoztató. Főleg mire kitaláltam hogy hogy is legyen... :D -
#104779 Jah értem :) -
#104778 Ez egy utcai változat. :) A spoiler-es majd később jön! -
#104777 Azt a kúúúrva. Ez gyönyörű szép. Gratula!!! -
#104776 Csúúúúúcs :D De hun e van a légterelő?:P -
#104775 Az jó lenne... :)
Hát ennyi lenne. :P -
#104774 :( Eléggé hiányzol a bandából,hátha lesz egy jó neted valahogy :P -
#104773 Vájjj de mennék már én is csoportos krúzra, magamban rohadt unalmas, de hát jó ideig még esélytelen, hogy krúzra menjek. -
#104772 :) Épp most photoshoppolom a képeket aztán ha megvagyok vele (kb 10p max) utána feltöltöm a central-ra. :) -
#104771 Szerelmes vagyok:) Norbi váááárjuk a BlackSeriest :D Az lesz a 62ik mod a játékban:P Instant get kategória,főleg hogy a CLK DTM en nincs semmi még.
-
SuSu1992 #104770 és ami a HUD mappában van a modnál, azt melyik mappába kell beletenni a játékba? -
#104769 Közel 60mod van a játékban és nem crashel:P Úgy csináljátok..ha pedig csak crashel akkor CCleanert tegyétek fel és az megoldja általában . -
SuSu1992 #104768 igazad lehet! köszi -
#104767 Oh faszom akkor ez a gond:P -
#104766 Manuálisan instaláljátok ne a MOd and playel mert úgy crashel a játék egy idő után. -
SuSu1992 #104765 nekem csak annyit csinált, hogy kiírja hogy a tdu mod and play működése leállt..