Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sztem ne használjon SENKI cheat-et! Mert nagyon unalmassá teszi a játékot! :/ Épp ezért nem használok én se! Más játékoknál tapasztaltam! :S
húzzá innen a hackes q....ádba te nyomorék :]
2x.Cheat Engine csak vizuálisan változtatja meg a pénzedet....hiába van ott xx millió ha neked alapból van 200$-od annyi is marad csak ugye vizuálisan megváltoztatja:] helo szia!
ui.:takarodj kösz:]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Kinek van kedve gurulni egyet most éppen a kráternél álok.
Gabec26: szép én is néztem csak ne találtam a linket
TDU 2 nick: SpeedHUN
elaludtál???
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
TDU 2 nick: SpeedHUN
Spirit of Perfomance Koenigsegg
5 km van benne.
Az ára: 5.000.000
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lada VFTS szim.
Igaz még BETA de igéretesnek tûnik! Nagyon jó a kezelhetõsége! Megéri kipróbálni!
Bocs az OFFért!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
carloelsa: 17es monitorom van... egy Intel Pentium D 3.00Ghz es egy GF 8800GT jah meg 2GB DDR2
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azért hiányzott a kocsikázás! Remélem ma összefutunk! <#wave>#wave>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
www.gamespyid.com
tessék ebbe már nem rak bele semmit.
A link tényleg rossz volt bocs, tessék.
Játékon belül nem lehet rá regelni, írja hogy ez a gamespyid kell hozzá.
Írhatna valaki akinek mûködik vagy tudja mit kell csinálni, mert így nem jutok elõrébb.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nálam olyan is volt, hogy felhívott egy nõ miután a webshopba leadtam a rendelést, mindenre rákérdezett, majd mondta mikor fog érkezni a futárral. Várok-várok, már 1 hét telt el a rendelés óta és 4 napja várok a futárra, de semmi. Felhívom õket mi van? Erre a gyerek értetlenül, ez a rendelés el se indult. Hát mondom király. Vele is leegyeztettem és mondta, hogy küldik. Ez alkalommal meg is jött, de egyik TDU hiányzott. Felhívom erre mondta hogy nincs nekik, keveset kapnak azt is elkapkodják.
Az egészben az az érdekesség, hogy mikor elõször rendeltem ez a nõ elõször azt mondta, nincsen nekik TDU, erre abban maradtunk várok rá (cdgalaxisban se volt, szóval mindegy). Ám pár órára rá felhívott, hogy van tudják küldeni és erre vártam egy hetet hiába, nem tudom, ez elég érdekes volt, szerintem azért volt, hogy tartsák a rendelésem és ne keressem máshol, azt feltételezem, hogy nem volt nekik, csak nõ mondta, hogy van és ennek megfelelõen el se küldte a megrendelést ...
Szóval attól függ mit mondtak. ha azt mondták x napon ebben az üzletben átveheted akkor oké, de ha csak webshopba megrendelted nincs gond, megmondod még sem kell (és bek.... 😊 ), na jó ezt nem kell mondani, de egy kicsit érdekes volt az esetem ...
Szal akit érdekel írjon
hnap bepótoljuk fitti!!!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mi a pics ez? Te honnét vakartad le a klienst?
Nekem is volt! De az orvosolását nem tudom! Valaki esetleg?
Már rég óta játszom ezt a játékot, és egy kérdésem lenne. Hozzátelepítettem a játékhoz a bonus packot, de nem tudom, hová rakta azokat az autókat. Pl nem tudom, hol találhatom meg a Kawasaki ZX12-R-t sem, mert a Kawasaki szalonban nincs. Vagy valamit rosszul csináltam??? A segítséget elõre is köszi.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Nem tudná valaki megvenni a Pagani Zondámat?1 200 000 66,8 km-t futott. Nagyon megköszönném ha valaki megvenné.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

Van ez a játékban? Csak mert nagyon bejövõs! Háló!