Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egy könnyû feladatot amiért sokat fizetnek többször megcsinálod
Elõreis köszönöm.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
akit érdekell az írjon a dozoo.mlap.hu -ra
16:25 a határidõ
most nincs kép...
Este kicsit gyorsabb menetet akarok! 😄 Akkor majd 20.30-21 fele!
Egy érdekesség. A fa a levegõben! 😄

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Ducattiba 1,1 km és már fel is raktam
Ducati 999:0-10 km piros szín 3-mas tuning 10 milláért ferakom várhatóan mikor veszed meg
(nem tom hogy kell online venni mondjam a nevemet is?)
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
Köszi!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Most jösz rá! Pedig mondtam már neked<#kacsint>#kacsint>Sajnos nem tudtam azal a TDU hejreálitóval rendbehozni a régi csoli31 mentésemet<#falbav>#falbav>, és épp ezért inditottam egyet másik néven (csocsohun).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Felraktam két piros audi a3-at 10 milláért! 1km van bennük
Lécci vegye meg aki gazdag!
köszi
<#vigyor2>#vigyor2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Most cseréltem ki a Turbó hangját GR-1-re.Tetszik csak a turbófeltöltõ hangját hiányolom.Nem tud valaki olyan cuccot ami GR-1-hez készült?Jóllehet megtudnám oldani a dolgot de ahoz egy olyan turbó hang kell ami GR-1-hez készült.Simán átírnám és kész is lenne.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Most már szinte csak motorozni fogok.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Fákjúal!
Este 8óra felé elmennék egy jókis körre, ha lenne aki jönne velem.
Kinek van kedve velem tartani?<#integet2>#integet2>
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Fákjúal!
Mi az a HDR?? Optionsban láttam,bekapcsoltam,de mit változtat??
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
De várhatál volna egy kicsit hogy ne legyen benne a szövegem<#kuss>#kuss>
Én inkább belinkelem a képeket!
5 honfitárs középen
A második
És végül az utcsó
Köszönöm én is ezt a remek kocsikázást! Rég voltam ekkora bandába benne.<#law>#law>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Tényleg király volt!! THX Hole, Tatix,Csocso és a többiek! <#worship>#worship>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

TDU,ETS2 Nick: holecsko