Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
De még nem tölthetõ!
Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/
Én ezt teszem nem szeretek sokat otthon ûlni.<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A tegnap esti Alfa szalon találkozó
2en maradtunk az induláskor, egy kis útmenti munkálat

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Család élet? Köcce szépen mind megvan! Feleség, gyermek, jól fizetõ munkahely!
Nincs okom panaszra!
...de viszont ezt a kort Te nem biztos hogy megéled ezzel a stílussal amit itt produkálsz! Remélem belefutsz majd vmi jóba! 😄
Na de nem veszekedek veled tovább! Nem ide való! Pisis😄
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
0blueman: Majd megdumáljuk, most nem vagyok épp a legjobban, havertol elkaptam valami megfázásos izét :S
jössz egy körre valamikor?
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
....elmehettek ti ketten a picsbe!
Kis hugyosok! 😄
Ladics: 😄
Te is olyan leszel/vagy mint a többi 12 éves, aki megveszi a legjobb/leggyorsabb autókat de vezetni nem tud! Minden 2kanyarban kicsúszik és tele van a f**m velük!
Ezzel még nem lenne baj! De az ilyen illetõ majd ha IRL kell volán mögé ülni, akkor is ilyen lesz! És ott már életekkel játszik! Ami megint nem lenne baj! Ha csak a sajátjával! De sajnos nem! <#boxer>#boxer>
nem szereti senki a csítereket szal sipirc innét!
Ladics: Te kis pisis bunkó próbálj meg szépen beszélni az emberekkel ha már õk is szépen beszélnek veled! Attól hogy van 10 ujjad de csak 8al tudod csapkodni a klaviatúrát még nem kell bunkóskodni!
csak a carpackot megkéne vennem...
amugy nem tom hogy gamelek-majd me fáradt vagyok😄
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
ezt még nem próbáltam , de tuti hogy jó
teloval lett csinálvameg zöld lámpánál😄