Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
FAQ

mi aaaaaa?? most kezdtem...

Hoffi
ááááá

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

mehetnek ide is a képek 😄

Hello! nah muxik a jatek.. felraktam egy uj drivert es azzal most jobb(most mar nem 2 perc utan dobja le a videokartyat hanem egy ora utan😄) nah mind1.. hogy tudok a neten jatszani??

Gabec26
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=8013 (még nem tudok linkelni...)
De még nem tölthetõ!

Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/

DJ RX7
linket az ótóhoz pls.

:3

HUNMemphis
Békesség emberek. Menjetek ki a friss levegõre vagy mászkáljatok.Irány a pláza meg a kajáldák egy jó haverral és kész.Hazajöttök és nyugis kocsikázás jót fog tenni.
Én ezt teszem nem szeretek sokat otthon ûlni.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Fr3nky21
Tegnap készült képek

A tegnap esti Alfa szalon találkozó

2en maradtunk az induláskor, egy kis útmenti munkálat

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Fr3nky21
Remélem hamar kész lesz, elég szépen megcsinálták.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Béla9248
Részemröl ok!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Gabec26
Még nem tölthetõ sajna.

Lajcsikeeee gyilkos:D http://gabefeld.myminicity.com/

Fr3nky21
Ennek a letöltõlinkjét megtudnátok adni? Ha netán van kedve valakinek egy Lightos kis kategóriás krúzra akkor írjatok és mehetünk.

DJ Skyline
tyûha. <#wow2>

somdav95
Chevrolet Corvette Stringray. Van ilyen a TDU-ba is !!

popzu
igaz.. nem kel ilyen mélyre sülyedni..............😊

somdav95
Szerintem te is haggyad, meg a többiek is, és én is hagyom nem itt kell a vitákat lerendezni, ebbõl már volt balhé rendesen !!!!

Béla9248
Persze persze! Igazatok van!

popzu
te se lehetsz több mint 15 max....😊 ez az irás nem 25-30évre utal köcce Pisis stb.....😊 attol még mert kiadod magad egy 30évesnek nem leszel nagyobb😊 <#eljen>

Béla9248
Hát a stílust inkább TE ne emlegesd!
Család élet? Köcce szépen mind megvan! Feleség, gyermek, jól fizetõ munkahely!
Nincs okom panaszra!

...de viszont ezt a kort Te nem biztos hogy megéled ezzel a stílussal amit itt produkálsz! Remélem belefutsz majd vmi jóba! 😄

Na de nem veszekedek veled tovább! Nem ide való! Pisis😄

popzu
chevrolet tuti😄 beazonositottam😄 sry az offért

popzu
teloval lett csinálvameg zöld lámpánál😄

popzu
nemtudom tegnap láttam a momparkbol hazafele egy ilyen csodát azthiszem chrysler vagy chevrolet de nemtduom😄 majd a profik beazonositják.😊[/url][/img] [/url][/img] [/url][/img]

nesto
úgy látom visszatért a pár oldallal elõrébb látott színvonal. hanyagolom a topicot...

ladics
aki jófej megérdemli hogy velünk játszon de ilyen emberek mint ez a BÉLLLA<3 hát ez töb mint gáz.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
Ferke is játszott régen, és õ is ebbe a korba van, vagy e körül valahogy... Õ jófej volt, bírtam, csak kár hogy a net szolgáltató miatt nem tud játszani mostanába 😞

0blueman
<#ejnye1>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

ladics
nem tom hogy kinek a stílusa az egekbe rengõen szar:] és tudod mi a gáz?😄 25-30-évesen játszol?😄 család? vagy az életed? bemerem vállalni hogy kevesebbet ülök a gép elött mint te😄 szal mennyé innét rubik kocka senki nem kiváncsi rád:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

0blueman
hétfõnkedden itthon leszek<#crazya>

Falkon
Én meg jóhogy utálom az A katosakat mert a buzi kormányom rángat és faltól-falig kb

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
<#eplus2>

0blueman: Majd megdumáljuk, most nem vagyok épp a legjobban, havertol elkaptam valami megfázásos izét :S

Béla9248
Ne tévesszen meg a látszat nem én vagyok az aki pattog!

0blueman
szevaaaa
jössz egy körre valamikor?

Falkon
G25 - tel könnyû ... <#mf1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Ne pattogj már !!!

somdav95
Én se vagyok sokkal idõsebb mint 12, még se vagyok az a minden kanyarba kicsúszós ember, és szerintem ezt bárki megmondja 😊

Béla9248
Okoska! Most akkor nyomod te is a hülyeséged?! Kettõnk közöl te vagy a tizenéves de látom nagy rutinra tettél szert a TDUval! Igazi söfõr vagy! 😄

....elmehettek ti ketten a picsbe!

Kis hugyosok! 😄

Ladics: 😄

BB7
Pont akkor fogsz legalább megtanulni a TDUban vezetni ha "38x végig biciklized" a játékot!
Te is olyan leszel/vagy mint a többi 12 éves, aki megveszi a legjobb/leggyorsabb autókat de vezetni nem tud! Minden 2kanyarban kicsúszik és tele van a f**m velük!
Ezzel még nem lenne baj! De az ilyen illetõ majd ha IRL kell volán mögé ülni, akkor is ilyen lesz! És ott már életekkel játszik! Ami megint nem lenne baj! Ha csak a sajátjával! De sajnos nem! <#boxer>
ladics
jaj jönnek a privik elbujok a monitor mögé:] megint nem leszek 1 ideig..

Béla9248
A bunkókat se szereti senki! Akkor neked hol a helyed?

ladics
off topicba mennyé csítelni akkor pro gyerek:] nem 8al ütöm...a fejeddel ütöm a klaviaturát😛
nem szereti senki a csítereket szal sipirc innét!

Higany
Nagyon köszi! <#worship>

Béla9248
Na figyu! Nem igazán szeretem 38x végig biciklizni a gamet egy kis zsé-ért meg a hc-módért! Ez az igazi unalom! Igazad van hogy rontja a játék varázsát de ha gyorsan akarsz pár verdát ez a legegyszerübb!

Ladics: Te kis pisis bunkó próbálj meg szépen beszélni az emberekkel ha már õk is szépen beszélnek veled! Attól hogy van 10 ujjad de csak 8al tudod csapkodni a klaviatúrát még nem kell bunkóskodni!

ladics
nem csak zavar😄 kifejezetten jó kedvem van, barátnõmmel is minden rendben😄 sexviszony on >_<
csak a carpackot megkéne vennem...
amugy nem tom hogy gamelek-majd me fáradt vagyok😄

ezt töltsd lelink és nekem pl. D/játékok/Atari/test drive unlimited/Euro/Bnk/és ide

TDU 2 nick: SpeedHUN

Falkon
Nem tudom még nem töltöttem le

Higany
Hát most próbáltam volna megvenni, de amikor a felniket akartam választani, kilépett a játékból egy szabálytalan mûveletet hajtott végre és leáll üzivel. Azon kívül, hogy a 3 fájlt lecserélem, mást is kell csinálni? Köszi!

Ez nagyon jól sikerült nekem a 2 verziójú van és oda vág most is azzal megyek ha akartok csatlakozzatok a Cadillac szalonnál álok per pillanat

TDU 2 nick: SpeedHUN

Falkon
csak az autó kinézetét változtatja meg!
ezt még nem próbáltam , de tuti hogy jó

Higany
Hi! Köszi a linket, majd lecserélem. Azt kérdezném, hogy a lecserért autó tulajdonságait cseréli ki vagy van saját tulajdonsága? Te kipróbáltad már? Bocsi a láma kérdésekért! Hali!