Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Na ki a király? Egyértelmûen én <#hehe>#hehe>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
NEmrég elvesztettem a mentésemet, és most újra kelett kezdenem, kéne egy kis segitség, jó lenne egy komolyabb lóvé egy rendes kocsira, ezért lenne egy
püspöklilametál 3-as tunning szintû AUDI S4 CABRIO-m amit eladnék 1.5 millió zöldhasúért.
felrakom, 1.511111 pénzért ha valakinek van egy kis fölösleges lóvéja segitsen meg😊
köszönöm!
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
asd😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Bali: nenézé😄
Bali: buzi vagy?😄:S
Bali: LEOFTOZOD HOGX HUGYOZOL?:d <---- Ez mekkora <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Na szal második, negyedik és ötödik XD
ui.:ne utáljatok xD
Így jobb?
17éves vagyok nem öreg és amikor unatkozok tdu-zok ,de nem bántani akartalak titeket ti veteránok:] csak azt a béla nevezetü egyént aki itt megmutatta, hogy 25-30évesen milyen éretlennek lenni:]
Popzu minnyá teszem a képeket
De azért bálnának hivják
azt hivják bálna mercinek
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Majd a bálnával!
Köszi, hogy gondoltál rám! Képzeld a régi klubbomban, egy-egy klubtalin -akik eljöttek- én voltam a legfiatalabb! A 28 évemmel nem voltam én annyira "túlkoros", csak azóta lóghatok ki a sorból, mióta 2000-ért lehet a játékot megvenni! Gondolom, hogy ezt nem kell bõvebben kifejtenem! Egyébként csak a TDU-t játszom, mást el sem indítok... bár mostanság ezt se nagyon! Ha sikerül valamit kitalálnom, hogy megoldódjanak a lagg gondjaim, akkor szívesen megkergetném a Sagarisod a szigeten! <#worship>#worship>
Ez már nem neked szól:
Nem tartom szégyennek, hogy ilyen idõsen heti 5-6 órát játszok ezzel a játékkal, mert nem megy más rovására! Inkább nem nézek TV-t... <#vigyor3>#vigyor3>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB