Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
probáld meg a Patchot feltéve és nem feltéve is kiprobálkni(szééép mondat)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Azt tudom javasolni hogy 1 cracfix_et vagy dvd-fixet szedjél le vagy 1 daemon tools-os képfilet használj.
nem hiszem hogy cd/dvd gond...bár fölös volt megvenni még1xer😄 mert most van 2seriallod...
vistád van?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Segítségeteket kérném!
Egy hónapja vettem a TDU-t. Szép lassan megcsináltam minden versenyt. Utána egyszer kipróbáltam a hardcore módot. Szerintem nem állítottam el semmít, de azóta nem tudok játszani. Elindítás után kiírja: rakjam be az eredeti lemezt... Könyörgöm, az van benne, ami eddig volt. Vállalva azt, hogy elvész minden eredményem, töröltem a TDU-t és újra felhúztam a progit. Az rendben is ment, de indításkor semmi változás, ugyan azt írja ki: kéri az eredeti lemezt (ki sem vettem a dvd-bõl!). Gondoltam beszart a lemez, ezért tegnap vettem egy új DTU-t, felhúztam azt, elõször kiírta ugyan azt (hülyét kaptam), aztán letöröltem minden felesleges programot a géprõl. Utána lassan elindult. Játszottam vele 5 percet, kiléptem. 10 perc múlva próbáltam újra játszani (indítani), megint kiírta: kéri az eredeti lemezt. Basszus! Mi lehet a gond
Sajnos nem vagyok IT guru, ezért kérlek benneteket, adjatok ötleteket, hogy mi lehet a gond. A többi játékom gond nélkül indul és fut.
Elõre is köszönöm,
Üdv.: Lajesz
vagy ne vegyél olyan kocsikat
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nem jön vki gurulni egyet a nagy visszatérésemre? 😄 hiányom van mint állat...
All hail the double x!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Valaki tudna megoldást rá?
Már izzik a kezem a videókra 😊
thx
Higany: Jó képek lettek. Ez tényleg barbisabb lett😊
Közben találtam egy képet a tegnap éjjeli kirándulásról is:

Gabesz, a csaj hol van a kocsiból? 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Közben itt a kép a pink TT-rõl. Az elise még nem lett átfestve pénzhiány miatt szerintem...😊
Íme:

Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Amúgy pink lotus elise meg audi tt van nála is😊 Majd betolok képet róluk<#vigyor2>#vigyor2>
Egyépként ma meg találkoztam egy haverral.<#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
....kilincsel elõre....csak is! 😊
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Egyébként ha újracsinálom, nem kapok kevesebb kupont ?
TDU nick: HUN_Matt_92