Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
nekem is ezt csinálja és sajnos mostmár egre többször valamit csinálnom kéne hogy CD-nálkül játszhassak mert nincs kedvem mégegyszer megvenni😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

ladics
Amugy nekem is problémám akadt 1 ilyesféle hibával,mégpedig a Star Wars Battlefront 2-vel még anno hogy fenyomtam a patch azt kéri az eredetit mondom "mivan?" aztán leszedtem újra fel és ment a patch egyszerüen nem volt neki oké 😞
probáld meg a Patchot feltéve és nem feltéve is kiprobálkni(szééép mondat)

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Hm,érdekes....
Azt tudom javasolni hogy 1 cracfix_et vagy dvd-fixet szedjél le vagy 1 daemon tools-os képfilet használj.
nem hiszem hogy cd/dvd gond...bár fölös volt megvenni még1xer😄 mert most van 2seriallod...
vistád van?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Sziasztok,

Segítségeteket kérném!
Egy hónapja vettem a TDU-t. Szép lassan megcsináltam minden versenyt. Utána egyszer kipróbáltam a hardcore módot. Szerintem nem állítottam el semmít, de azóta nem tudok játszani. Elindítás után kiírja: rakjam be az eredeti lemezt... Könyörgöm, az van benne, ami eddig volt. Vállalva azt, hogy elvész minden eredményem, töröltem a TDU-t és újra felhúztam a progit. Az rendben is ment, de indításkor semmi változás, ugyan azt írja ki: kéri az eredeti lemezt (ki sem vettem a dvd-bõl!). Gondoltam beszart a lemez, ezért tegnap vettem egy új DTU-t, felhúztam azt, elõször kiírta ugyan azt (hülyét kaptam), aztán letöröltem minden felesleges programot a géprõl. Utána lassan elindult. Játszottam vele 5 percet, kiléptem. 10 perc múlva próbáltam újra játszani (indítani), megint kiírta: kéri az eredeti lemezt. Basszus! Mi lehet a gond
Sajnos nem vagyok IT guru, ezért kérlek benneteket, adjatok ötleteket, hogy mi lehet a gond. A többi játékom gond nélkül indul és fut.
Elõre is köszönöm,

Üdv.: Lajesz
Gaben17
Reggelt
valaki délelõtt gurulás?😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Higany
Hát még nem tettem fel a Megapackot. Csak azt a radialeng-et csináltam meg. Utána egy ideig jó volt, és egy fél óra után vagy 10x megcsinálta ezt. Megúntam és elmentem aludni. Remélem estére már minden oké lesz. Üdv és jó napot mindenkinek!

ChuckyHUN
megapack serialjat ki kéne venni, ha nemvetted meg -.-'''
vagy ne vegyél olyan kocsikat

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Higany
Folyamat kidobál a kib*szott szerver a "The downloaded content...." hibaüzivel. Csak nálam van ez vagy? Mi a megoldás? Hi!

holecsko10
Ostromlás a Cadillac szalonnál.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Higany
Juhhé! Megcsináltam az uccsó autószálítós küldit is. Csakhogy a nyeremény annyire nem bejövõs. <#confused>

pxxl
estét rég nem látott barátok, sofõrök stb 😄

nem jön vki gurulni egyet a nagy visszatérésemre? 😄 hiányom van mint állat...

All hail the double x!

lybrahu
Csak néhány kép...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Hoffi
xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Béla9248
Parkolni mindíg is tudtam! 😄

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Hoffi
én inkább hagyom a videózást TDU-ba mert ha elinditom a frapsba a videofelvevést az átlag 15-20 fpsem lesz kb 3 xD

Valaki nem tudja mi van olyankor a Frapsal,ha a hangot furcsán veszi fel?
Valaki tudna megoldást rá?
Már izzik a kezem a videókra 😊
thx

Jé tényleg nincs benne. Na majd csinálok csajos képet a kocsiról, mert ezt úgy túrtam bnõm profiljából...

Higany: Jó képek lettek. Ez tényleg barbisabb lett😊

Közben találtam egy képet a tegnap éjjeli kirándulásról is:

Higany
Ez lemaradt!

Higany
Hi! Az én Kedvesem gépe:

Nissan 350Z Nismo R-Tune Power <#hamm>

oh az kár akk vmi más progi?Mert mindenképpen kell csak ha nincs jobb akk marad ez azt kész na csá

Toyo
Ha fraps-ot használsz azzal jár, hogy akad a játék mint az állat, na! Írja vinyóra közben a nem kis adatokat, mi a fenét vársz tõle..

Gabesz, a csaj hol van a kocsiból? 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Atti12
ez inkább lila 😄 pink az dúrvább <#idiota>

Akk valaki más mit tud javasolni a #72257 hsz-hez vmit?

Hoffi
fingom sincs énse értek hozzá xD

Mi van nem vok egy profi frepsbõl hol kell azt beálítani?

Estés sofõrurak! Lesz ma valami huncut krúz vagy valami?

Közben itt a kép a pink TT-rõl. Az elise még nem lett átfestve pénzhiány miatt szerintem...😊
Íme:

Gaben17
deyo ott vagyok😄 csak a felni más nálam meg a hátulja a lambomnak<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

hi...mit cserél le a Porsche RUF RTurbo???
Tetü posta <#violent><#violent><#violent><#boxer><#gun><#falbav><#rinya><#rinya>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

holecsko10
Új felni Kawasaki ZX10

Magam készítettem. Innen tölthetõ.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Hoffi
leesik az FPS-ed sztem

Helló!Mért van az a frapsbe,hogy ha fotozok vagy videozok pillanatokra akadozik nemugyhogy 2m gurulás 10 perc szünet hanem mitom én kanyar fele után kanyar végén vok na szval értitekj meg ilyenek de sokszor annyira mondjuk nem zavaró de néha idegesít hogy oldjam meg? Kösszke!!!Csá

Higany
Majd este teszek fel az én berátnõm autójáról is pár képet! <#crazya>

Csá!létszike aki szokott tdu játékot(keresd meg a helyszínt...)játszani az most se hagyja abba mert most én elkezdem de senki semmit nem ír már szombat óta köszike majd 5-6 fele felnézek a pályára na csá!

Ne is mond😊 Kész vagyok mikor elkezd játszani /mert saját profil kellett neki/ és azzal kezd, hogy na ma reggel milyen ruhát vegyünk fel? És válogat fél órán keresztül😊 A csajok leszállítása már nehéz neki néha úgyhogy nem gyõzöm leszállítani neki õket, hogy legyen kupon a ruhákra...
Amúgy pink lotus elise meg audi tt van nála is😊 Majd betolok képet róluk<#vigyor2>

Tomika001

Egyépként ma meg találkoztam egy haverral.<#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika001
Hát igen ilyenek a lányok.<#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Higany
Az enyém is szereti ezt a részt, de azért a pink színû verdát is meg kellett csinálnom, ahogy neki tetszik. <#crazya>

Barátnõm csak azért játszik /legalábbis ezt mondja/ a tdu-val, mert lehet benne nénivel menni és lehet öltöztetni<#szeret><#confused> Ilyenek a csajok...

Higany
Fûnõtt azúton? <#csodalk>

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Béla9248
Köcce a kruzt urak!

....kilincsel elõre....csak is! 😊

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

THX 😊

burjanmate
Nem.

TDU nick: HUN_Matt_92

Hádde ha mondjuk maximalista akarok lenni és mindent megveszek autóktól kezdve motorokon át ruhákig ? <#idiota>
Egyébként ha újracsinálom, nem kapok kevesebb kupont ?

burjanmate
Akárhányszor megcsinálhatod a küldiket, de sz'tem tök mind1, hogy néz ki a sofõr.

TDU nick: HUN_Matt_92

A csajos és stoppos küldetésekért kapható össz. kuponmennyiség megegyezik a megvásárolható göncök számával, vagy a feladatok teljesítése után is szelektálásra szorul az ember ? 😄 Vagyis megvehetõ az összes ruha ?

Higany
Köszi a térképet! Már megvan, csak még nem volt türelmem végignézni mindegyiket. Hali!

ladics
google a barátod

Alternatív beszerzési módokat részesítsd akkor elõnyben...