Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá!Értem én hogy frapsel kell videót felvenni de hogy a francba csináljam ha csak 30 másodpercet enged.és most jelenleg nem akarom megvenni.valaki valamit segítsen.

0blueman
zölddel vannak jelölve

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
tessék
én úgy csináltam hogy egyenként végignéztem, és tegnap sikerült megcsinálni az utolsót is

Higany
Én is épp az autószálításokkal szívok. a 30-kól 26-ot tökéletesre megcsináltam, erre az uccsú 4-et nem találom. <#szomoru1>

Gaben17
bug mindenkinek van ott 1 Unnamed.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

burjanmate

De fostalicska lett a képminõség :S.

TDU nick: HUN_Matt_92

popzu
nem

SrAta
kívülrõl tuningolhatóak a vasak?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Toyo
Be kell járni minden kis utat, meglesz mind.. 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

RS
Én sokszor meg se találom az autószállítást. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Toyo
Elég nagyvonalú volt akinek eladtam a kis audimat.. Elõtte azért összeszedtem vagy 2 milliót és volt már bõven autópark, meg ház nekik. Házból meg nem a legdrágábbat kell venni, hanem a legolcsóbb 8 beállásosat erõltetni. Autószállítós feladatokat hiba nélkül megcsinálni.. extra zsózsóért! 😊

0blueman
ték

Higany
Ti hogy csináltok ennyi pénzt wazze? Én folyamat kijátszom a versenyeket meg a küldiket, de kb. 20 autó, 2 moci és 3 házon kívül csak fél millám van. Hi!

Toyo

Gaben17
frapsal tudsz mind2õt.

5:00 a spyker szalon hardcore mod .Mindenkit szívesen várok.Szabály:Kressz betartása félig meddig(Nem autó rongálás füvön elõzés Gyorsmenetel (Max 220)úticél a reptér melletti versenypálya ahol egy versenyben mérjük össze erõnket.(Ha lessz rá idõm addig elmeni)(Walesi bárdok miatt)<#rinya>

Csá.hogyan lehet a menüben videót vagy képet csinálni?(lásd:#72212 és #/72128 hozzászólás)Meg játék közben videót készíteni?

Hoffi
valaki megmondaná hogy ez a benzinkút hol van?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Béla9248
😄

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Toyo
Feltételeztem, hogy végigolvasta a hozzászólásodat és megnézte a linkeket.. 😊

Kellene amúgy egy új rész a faq-ba Misi, mert úgy látom van igény a modolásra.. csak pár alapvetõ dolgot kellene bele írni, illetve linkelni ha lehet. Könnyítsük meg életünket 😄

holecsko10
Pontosan így van, de ha az én kürt módomat rakja fel akkor a bnk1.map is fel kell raknia mert vagy kifagy az illetõnek a game vagy nincs kürt hang

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Gaben17
köszönöm

Toyo
F430 sound-ot (vagy bármilyen motorhangot) fogod és berakod ide, felülírva a régit (nem baj ha az eredeti hangot külön lemented valahová)
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules

Holecs, a tanker az üt 😄

Waczkor
Megmondanád hogy hova kell bemásolni?Most elõször cserélek ki bármit is a tduban😊
Köszi!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

holecsko10
Aha itt van

Gaben17
az f430 motorhangját megkaphatom?<#buck>

holecsko10
Itt egy videó.

Ebben benne van a Ferrari, Lamborghini, Dixie, Tequila, Tanker kürt.

horn

Telepítése:
A Common.bnk file-t másoljátok be a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules mappába.

A bnk1.map-ot meg ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk

Ezután nem fagy és ez a bnk1.map csak a mega pack-hoz van. Akinek nincs mega pack az szedje le ezt.

itt van

Persze, elég sok ilyen van. Ha teljesítesz minden idõs versenyt aranyra akkor kapsz egyet pl, vagy leszállítottál minden autót, vagy teljesítettél egy nehéz versenyt. Szóval elég változatosak a célok. A nyereményautók között pedig olyanok vannak mint a ford mustang gt concept-je...

csige791
sziasztok, vannak a játékban, kulonleges verdák ? Amiket nehéz megszerezni, tehát pánzárt nem kapsz csak ha valamit teljesitesz.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Toyo

Falconer
Egész jó, de én a füstöt nem eröltetném 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

miért nem teszed be a chargert rendõrnek ? 😄

HUNMemphis
Nekem tetszenek.
Kis Most Wanted feeling

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Tegnapi képek 😊 ( VÉLEMÉNY? )

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

0blueman
én szívesen elmennék egy szigetkörre C,D kategóriában

Gaben17
ha valalakinek van ma kedve egy kis HC kocsikázáshoz,vagy ha valaki szervez 1 nem padlógázas krúzt az szóljon(:

somdav95
<#nevetes1>

[HUN]FaTaL
euro/bnk/frontend/hires/gauges

http://goo.gl/gd6Zi5

ha van egy autoba olyan fajl h HUD az hova kell másolni?
Falkon
Most jöttél rá? <#conf><#vigyor2><#vigyor>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Johnny 19
Császtok EZT nézzétek meg: Na ki találta fel az elsõ játékot? 😄
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3114-melyik-volt-a-vilag-legelso-szamitogepes-jateka

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Toyo
Szép darab, jó képek! <#eljen>

milk4
Köszi😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

HUNMemphis
Porsche 911 Turbo S Comercial.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Béla9248
Felnéztem a TS-re találka 1 szoba de keményen füstgránátot dobálnak! ...azt hittem ez csak TDU!

Van pííz...<#idiota>

Béla9248
Mert megtehetem!

BB7
Minek még 1? <#banplz><#wilting>
Béla9248
Most jöttem a corából ott 1900ft!

...bexarás mennyire olcsó! Nekem anno 11900ft volt postaköltséggel! 😊...lehet veszek még 1! 😄

Toyo
Ha már letöltötted "valahonnan" a felnit az RS4-hez, egyszerû a dolgod.. C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Audi