Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én úgy csináltam hogy egyenként végignéztem, és tegnap sikerült megcsinálni az utolsót is
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Kellene amúgy egy új rész a faq-ba Misi, mert úgy látom van igény a modolásra.. csak pár alapvetõ dolgot kellene bele írni, illetve linkelni ha lehet. Könnyítsük meg életünket 😄
TDU,ETS2 Nick: holecsko
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules
Holecs, a tanker az üt 😄
Köszi!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ebben benne van a Ferrari, Lamborghini, Dixie, Tequila, Tanker kürt.
horn
Telepítése:
A Common.bnk file-t másoljátok be a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules mappába.
A bnk1.map-ot meg ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk
Ezután nem fagy és ez a bnk1.map csak a mega pack-hoz van. Akinek nincs mega pack az szedje le ezt.
itt van
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kis Most Wanted feeling

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3114-melyik-volt-a-vilag-legelso-szamitogepes-jateka
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
...bexarás mennyire olcsó! Nekem anno 11900ft volt postaköltséggel! 😊...lehet veszek még 1! 😄
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560