Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
detto

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

rototti
mennék de sztem tele a layer.... 😞

Kimi - The King of Spa

ott vagyunk már lybrával, holecskoval,atikahval, csocshunnal meg velem 😄
gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belisz
Akkor majd veszek valami nyugisabbat,de lehet,hogy lapul egy nyugisabb verda a garázs mélyén...ami nálam elég ritka! 😄
Mondjuk ha arról van szó,akkor Paganival is tudom tartani 300-at simán,de az úgy nem buli! 😛
Paganival PADLÓN kell menni,mert úgy az igazi! 😉

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

ucnlm
Rendben, gyere, megvárjuk Sean válaszát is, aztán megbeszéljük a helyet. Én a kedvec kocsimmal, a fehér DB Volante-tel megyek, ahhoz viszoyítva gondoltam a nyugist (mert azért megy a kicsike simán 320-at 😊). Olyan 250-300 körül tempó lenne ideális.

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

ott az egy kilátóféleség lenne. simán megtalálod a térképen, mert csak ez az ut ilyen hosszu a sziget belseje felé keleten.

RS
Ott leszek 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
ÉN mennék szívesen erre..
De ha pontos helyszínt mondanál pl:club ház vagy vmi mert így nemtom😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

belisz
Üdv!
Én is akarok ma este egyet gurulni,de nem durvulni,meg (Rotottit) fingatni! xDD
Majd írdd meg,hogy hol találkozzunk,aztán akkor megyek,ma este ráérek! 😉

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Fr3nky21
Szevasztok! 20:30tól lesz egy kis kocsikázás, nem kell gyors verda, nem lesz száguldozás. Cadilac szalonnál lesz a gyülekezõ, akinek van kedve jöjjön.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

ucnlm
Ja, amúgy visszatérhetnénk kicsit a "régi" szokásunkhoz, lassabb, dinamikus tempójú kocsikkal (Aston, Audi RS stb)

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

ucnlm
Szia!
Én is gondoltam rá, hogy jó lenne ma egyet menni, csak úgy lazásan 😊
Találkozunk valahol 8-kor, addig elintézem az elintéznivalókat (UI: lehet, hogy fél kilenc körülre csúszom, remélem ez nem probléma, sajnos a munka az elsõ).

és offline módban kocsit eltudok adni valahogy?
SeanJRRussel
UCNLM vagy bárki más akinek lenne kedved 8 után gurulni az írjon már be mert régen krúzoltam és mnni kéne vmerre.(Dozoo féle 7 tõl nem jó mert nem érek rá sajna)

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

rototti
Pedig ott vagy! A kér murci közötti világosabb színû te vagy ha jól emlékszem.

Kimi - The King of Spa

kösz😄
csontiz
http://files.filefront.com/Lamborghini+LP640+Air+Ven1rar/;13425464;/fileinfo.html

jééé itt vásároltunk. Én közben a kanyarokban a mezõkön szedtem 5 adag fácánt gombával XD

CSásztok! Azt szeretném megtudni hogy mi lehet a baj ha az lp640-esnek nem látszik oldalt a beömlõje akkor valszeg rossz fajtát tettem be? pls akkro linkeljetek már egy jó minõségût😄 kösz elõre is
holecsko10
Köszi jó volt.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

AlieN911
Hali all!

16:30 tól szokásos "kresz" krúz lesz a MCLaren szalonnál!! Gyertek!! 😄
Szokáss szabályok..... max seb:300
(Most kicsit pörgösebb lesz)

Honda - The Power of Dreams

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

RS
Ez a teniszpálya hol van? 😄

Toyo
Elküldtem priviben.

A fekete felnit valahogy nem tudnád nekem odaadni?

Toyo
Noble M12 ha jól emlékszem, nem packos, csak a felnit csórtam le a packos M400 változatáról.. kb. 2 másodpercenként kell váltani vele 😄 De nem rossz kis gép..

Hole tenisz és stuntman..

A második képen a kocsi mi?nem megapackos ugye ha nem létszi adj linket

Toyo
Bocsi Hole, maratoni telóm volt, mire visszaértem csak a köszönést láttam, aztán már a térképen nem láttalak.. 😊

kazai21
Hun_Alyra majd tedd fel a képeket..😄
Boccs csak ledobott a játék és már nem találtalak..:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

holecsko10
Tényleg feketés az enzo de nm cserélgetem színt rajta mert sajna nem tudom hogy kell egyébként sötét bordó színû volt ha jól emlékszek rá.

Toyo
Vagy átírja a színkódját, vagy csak a képen jön így át.. van a Nero Daytona szín, az elég sötét. A felni az modolt, nem gyári! 😊

adamfesto, hi.. a térképen véletlenül is találhatsz magyarokat, de ha látod, hogy szerveznek itt valami találkát, odagurulsz és kész. Fényerõvel kapcsolatban, ha be van kapcsolva a HDR elõfordulhat, hogy szaraxik.. fõleg ki-be lépkedéseknél egyszercsak élesen kivilágosodik. Ekkor kapcsolgasd a HDR-t ki-be amíg jó nem lesz! Xp alatt csinálta nekem is, vista alatt még egyszersem. De ha más a probléma, akkor nem tudom mivan. Fotómódnál lehet a napszakot állítani, talán az még segíthet..

Usamen power problémájára nem tud valaki valamit? Jó a gépe, jó a nete, tûzfal kilõve.. de nem rakja layerbe!

adamfesto
Hi!
1. Ha fent vagytok akkor hogyan találom meg a Magyar játékosokat?

2. A fotóim nagyon sötétre sikerülnek + a fényerõ beállításommal is gond van (túl sötét néha meg túl világos) van erre valami javítás?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CopyKing92
hugytud lenni az enzo feka azt nem nem lehet átfesteni? 😮

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

holecsko10
Köszönöm a mai találkozót vbgabesz, lybrahun, adj902.

Basszameg de mennék én is veletek... a rohadt szerver nekem sose képes layert váltani :@@

[HUN]FaTaL
Vegyél egy hangkártyát.

http://goo.gl/gd6Zi5

Toyo
BalanceArt-tal megnéztük a yakuzákat..

Frissítettem az autóparkot..

ucnlm
Már egyszer leírtam, hogy milyen alapinfók kellenének, hogy legalább egy alapszintû értelmet kiciholjunk magadból, de nem válaszoltál értelmesen. TECHNIKAI adatokat kérdeztem és már játékokkal programokkal kapcsolatos tapasztalatokat. Tudom, hogy féléves vista van a gépeden és sima stereo hangszóród, ezt kihagyhatod.
Figyelj, leírom, hogy mire vagyok kíváncsi, de ez csak példa:
"Intel Core2Duo 2,66 GHz-es proci (nincs húzva), 2 GB DDR2 800 MHz RAM, Gigabyte P35DS3 alaplap, a rajta lévõ integrált Realtek 7.1-es hangkártyát használom (ALC 889A), az alaplapi driverek közül mindbõl feltettem a legújabbat, a VGA-m Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, a legújabb drivereket mindig felteszem.
A windows-nak van hangja, az összes programnak szintén (email értesítõ, msn stb.), más játékkal nincs ilyen gondom.
Opcionális:
a.)Próbálkoztam a játékon belül és kívül is a hangbeállításokkal, de nem hozott eredményt
b.) Nem csináltam eddig semmit, mert rohadtul nem értek hozzá."

Minimum ezt írd le a géped adataiva helyettesítve. Amúgy képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem alapból ezzel kezded, nem vagyunk látnokok. Amíg ezeket le nem írod (ha nem tudod derítsd ki), addig senki nem fog segíteni, csak csesztetni fognak, te felhúzod az agyad, elkönyveled az egész bandátt szemét nagyképû társaságnak, soha többet nem jösz ide és magadban ócsárolod a fórumot alaptalanul. Szerintem Te sem szeretnéd ha ez lenne, uh hajrá. Futtatás dxdiag, netán súgó/támogatás/rendszerinformáció.

Amúgy meg tessék, segítek és ezt direkt az aljára írom, kíváncsi vagyok elolvasod-e eddig amit írtam, vagy annyira nem is érdekel, csak hüppögni jársz ide:
1. keresd meg a neten a hangkártyádhoz tartozó legújabb drivert
2. keresd meg a microsoft.com-on a legújabb directx-et, töltsd le és tedd fel
3. Tedd fel a Vista SP1-et, amennyiben még nem tetted meg.
Sok sikert!

[HUN]FaTaL
2k lesz a játék packal együtt? ó hogy az a....

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem nem tudják...

hüp hüp ;(

Még mindíg nem tudjátok hogy miért nincs hang?!
szia

szia mindenki!

tabby89 azt nem tudod eladni nekem mást ahogy mondtam ird +
Hmm... furcsa, nem is vagyok a képen. Pedig, amikor ezek a feliratok "elhangzottak", még ott álltam pont melletted. Szintén Murcielagoval.

Hello!
Szerkesztettem 1-2-t képet:

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

SLICK
áhh kössz mindkettõtöknek ^^
na akkor kivételesen még több helyre megyek locsolkodni 😄

rototti
Köszi a krúzt, élvezetes volt... <#taps>

Kimi - The King of Spa

somdav95
09. ápr.