Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondjuk ha arról van szó,akkor Paganival is tudom tartani 300-at simán,de az úgy nem buli! 😛
Paganival PADLÓN kell menni,mert úgy az igazi! 😉
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De ha pontos helyszínt mondanál pl:club ház vagy vmi mert így nemtom😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
Én is akarok ma este egyet gurulni,de nem durvulni,meg (Rotottit) fingatni! xDD
Majd írdd meg,hogy hol találkozzunk,aztán akkor megyek,ma este ráérek! 😉
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Én is gondoltam rá, hogy jó lenne ma egyet menni, csak úgy lazásan 😊
Találkozunk valahol 8-kor, addig elintézem az elintéznivalókat (UI: lehet, hogy fél kilenc körülre csúszom, remélem ez nem probléma, sajnos a munka az elsõ).
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Kimi - The King of Spa

16:30 tól szokásos "kresz" krúz lesz a MCLaren szalonnál!! Gyertek!! 😄
Szokáss szabályok..... max seb:300
(Most kicsit pörgösebb lesz)
Honda - The Power of Dreams
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Hole tenisz és stuntman..

Boccs csak ledobott a játék és már nem találtalak..:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
TDU,ETS2 Nick: holecsko
adamfesto, hi.. a térképen véletlenül is találhatsz magyarokat, de ha látod, hogy szerveznek itt valami találkát, odagurulsz és kész. Fényerõvel kapcsolatban, ha be van kapcsolva a HDR elõfordulhat, hogy szaraxik.. fõleg ki-be lépkedéseknél egyszercsak élesen kivilágosodik. Ekkor kapcsolgasd a HDR-t ki-be amíg jó nem lesz! Xp alatt csinálta nekem is, vista alatt még egyszersem. De ha más a probléma, akkor nem tudom mivan. Fotómódnál lehet a napszakot állítani, talán az még segíthet..
Usamen power problémájára nem tud valaki valamit? Jó a gépe, jó a nete, tûzfal kilõve.. de nem rakja layerbe!
1. Ha fent vagytok akkor hogyan találom meg a Magyar játékosokat?
2. A fotóim nagyon sötétre sikerülnek + a fényerõ beállításommal is gond van (túl sötét néha meg túl világos) van erre valami javítás?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Figyelj, leírom, hogy mire vagyok kíváncsi, de ez csak példa:
"Intel Core2Duo 2,66 GHz-es proci (nincs húzva), 2 GB DDR2 800 MHz RAM, Gigabyte P35DS3 alaplap, a rajta lévõ integrált Realtek 7.1-es hangkártyát használom (ALC 889A), az alaplapi driverek közül mindbõl feltettem a legújabbat, a VGA-m Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, a legújabb drivereket mindig felteszem.
A windows-nak van hangja, az összes programnak szintén (email értesítõ, msn stb.), más játékkal nincs ilyen gondom.
Opcionális:
a.)Próbálkoztam a játékon belül és kívül is a hangbeállításokkal, de nem hozott eredményt
b.) Nem csináltam eddig semmit, mert rohadtul nem értek hozzá."
Minimum ezt írd le a géped adataiva helyettesítve. Amúgy képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem alapból ezzel kezded, nem vagyunk látnokok. Amíg ezeket le nem írod (ha nem tudod derítsd ki), addig senki nem fog segíteni, csak csesztetni fognak, te felhúzod az agyad, elkönyveled az egész bandátt szemét nagyképû társaságnak, soha többet nem jösz ide és magadban ócsárolod a fórumot alaptalanul. Szerintem Te sem szeretnéd ha ez lenne, uh hajrá. Futtatás dxdiag, netán súgó/támogatás/rendszerinformáció.
Amúgy meg tessék, segítek és ezt direkt az aljára írom, kíváncsi vagyok elolvasod-e eddig amit írtam, vagy annyira nem is érdekel, csak hüppögni jársz ide:
1. keresd meg a neten a hangkártyádhoz tartozó legújabb drivert
2. keresd meg a microsoft.com-on a legújabb directx-et, töltsd le és tedd fel
3. Tedd fel a Vista SP1-et, amennyiben még nem tetted meg.
Sok sikert!
Még mindíg nem tudjátok hogy miért nincs hang?!
Szerkesztettem 1-2-t képet:

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club