Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Pixxel, neked külön köszönöm a gyorsulást! Sajnos elég nehéz egyszerre váltani, nyilakkal korményozni és egérrel forgatni a kamerát miközben a felvétel miatt szaggat a játék és épp egy 2 sávos úton próbálok közel maradni valakihez, de legalább megpróbáltuk :D
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Köszi a gurulást ucnlm!!
Elõször egyedül voltam.
Késõbb ucnlm-val mentünk.
A legvégén még Pixxel is csatlakozott.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
jobb oldalt tudom, hogy világos lett, de nem tudtam kijavitani :S
a lökhárító miatt van ott, de ha arra a layerre kattintottam és radiroztam semmi meg a többire sem :S
az olyan mintha egy festményen piszok lenne, amit nem lehet letörölni :(
jobb oldalt mi az a két karika a lámpánál?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnos rossz hírt kell közölnöm.

Kimi - The King of Spa
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Online még új tag vagyok, de a játékkal már kezdetek óta játszok. Eredeti a lemez csak a megpack nem, de az még nincs telepítve. Csináltam új karaktert és minden passzol, csak valami network statussal van baj. Tudnátok ebben segíteni?
Elõre is kössz!
Ha minden jól megy holnapra fel lesz téve a tegnapi Dozoo Cruise a YouTube-ra.<#kacsint>#kacsint>
All hail the double x!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ha az eredetit is látni szeretnéd akkor katt ide: Ide katt és nézheted is a kocsit
néztem hogy a kocsik meg a talaj furcsák lettek, de majd rászokom xD

All hail the double x!
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
jobb vagy rosszabb vagy jobb és rosszabb is???
ez a másik.

A rögtönzött krúz elsõ fele az "Itt már mintha jártunk volna" filozófia jegyében telt, köszönhetõen nekem (közben K4rl kikezdett Sean-nal), a vége felé pedig átment röpködésbe és fûnyírásba, volt autópálya szembesávjába átrepülés, és találkoztunk kõbunkó "polanddal", majd egy kedves német fiatalember kérte, hogy meséljük el az életük történetét (gyk. "honnan vagytok? mi a nevetek? fiúk vagytok, vagy lányok? mit csináltok?" De a végén rátért a lényegre: "Versenyzünk?" Nem versenyeztünk... <#eplus2>#eplus2>
Ja, mellesleg K4rl velem is kikezdett, de jóval távolságtartóbb módon <#nyes>#nyes>
Képek:
Sean és Én
Én (legalábbis a virtuális inkarnációm :P)
K4rl és Én
Itt K4rl nagyon gonoszul néz :D
Napozás
Jing és Jang

Dugó a 4 sávoson.
Végén.

Köszi a krúzt :)
TDU Online: k4rL06
Ismét klubb krúz!

Levezettünk kb 250 km-t 2 óra alatt :D
100Gb-nyi videó <#wow1>#wow1>
Gratula!!!
A mai Dozoo kocsikázással 100Gb-nyi videót vettem fel!<#wow1>#wow1> Lesz mit összevagdosni, hogy max 1Gb-os vidi legyen belõle.<#szomoru1>#szomoru1> De amúgy jó volt és köszönöm.<#worship>#worship>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kimi - The King of Spa
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb