107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bboyatty
    Nagyon szép lesz, nem szeretem a faberakást de ezen mást el sem tudnék képzelni.
  • Norby646
    :) Köszi! Azóta bekerült a beltér és pár textúra hiba is javítva lett a külsején.

Új amg felnikkel:

Hát igen van még mit javítani. A belteret cska bedobtam gyorsan h meg tudjam nézni milyen. Tehát amit láttok az csak egy teszt beltér... :)
  • bboyatty
    Ez nagyon ott lesz a szeren, alig várom már, hogy menjek pár kőrt majd online az új járgányokkal.
  • Norby646
    Hf garage.n fent van, miha bekonvertálta már.
  • becsiati
    OFF
    A Viperáról.

• becsiati
    OFF
    Szerinted Norby646 jól mutatna az új Vipera, a TDU -ban?
    http://www.topspeed.com/cars/dodge/2013-srt-viper-ar96599.html
  • Norby646
    Na 1-2 béta kép:

A beltér még chrysler ahogy írtam az előbb, azért olyan amilyen. :)
  • Norby646
    Csinálgatom az s600-ast, jobban is haladok vele mint vártam. Volt 2 nagy problémám de szerencsére mind2-t sokkal jobban sikerült megoldanom mint ahogy gondoltam. Az 1ik a kocsi méretével volt, ugyanis az e63 amg-nél amit én csináltam sokkal nagyobb volt. Ez a merci nem véletlen kapta a bálnamerci nevet a több mint 5.2m-es hosszával, de azért ennyire mégsem nagy, főleg ha azt nézem hogy az e63-as is arányában kicsit nagyobb a játékban mint az életben. A másik probléma a lámpák voltak... Hát igen a hátsó lámpára egy teljesen új textúrát kellett csinálnom, de szerencsére a mitsubishi starion láámpatextúrájának egy része pont tökéletes a célra. :) A külseje tulajdonképpen 90%-ban kész, és nagyon szép, nem olyan lowpoly szar mint amiket eddig csináltak. A beltere szintén nagyon szépen ki van dolgozva így a végeredmény is szép lesz. :)
  • Norby646
    Amúgy köszi! :)
  • Norby646
    Korábban próbálkoztam ilyesmivel de a végeredmény ocsmány. Sajnos a gyári autóknak nincsenek rendesen lemodellezve a belterei, csak különböző textúrákkal érték el azt hogy úgy nézzen ki mintha lennének illesztések meg ilyesmik a felületen. Ha egy másik textúrát raksz rá, akkor ezek az illesztések és egyéb részek nem fognak láttszódni mivel magában a modellben ez már nincs kialakítva. Így az eredmény elég ronda lesz.
  • Jamirofan89
    Szép igényes munka! Corvette tetszik a legjobban.Esetleg ha modern textúrákat tudnál készíteni az XJ220-hoz vagy Esprit-hez (még ha csak belterileg is) feltelepíteném TDU-t a nagy kihagyás után.Kedvenc autóim.
  • 0Diaz0
    Erre még emlékszem is! Jó kis krúz volt..

Ha az Xbox mellett lesz pénzem,akkor újraépitem a gépemet.. és nyomhatjuk ismét a krúzokat.. ha tiis felugrálgattok még krúzolni esetleg.. :) Persze,bárki mással is krúzolok szivesen félreértés neessék :)
  • Stockbauer33 #105238
    Kép1

Kép2

• 0Diaz0
    Én tudom!
    Tudom milyen veled, veletek krúzolni egy teli layerbe, külföldiekkel.. és emlékszem még 1 mondatodra is,amin mosolyogtam egy jót is
  • Norby646
    Letöltöd a módot, kicsomagolod, a 2 bnk fájt (legyen plaz a6-os audi: a6_v8.bnk és a6_v8_i.bnk) bemásolod a játék főkönyvtárán belül az Euro/bnk/vehicules mappába. Aztán szokott lenni hozzájuk felni is, azt a vehicules mappán belül a rim/adott autó típusának a mappájába kell bemásolnod tehát példánál maradva az audit nyilván rim/audi mappába másolod. Ha hang is van hozzá ami ritka akkor azt pedig az euro/bnk/sound/vehicules mappába másolod. De a magic map-ot tedd fel különben ki fog fagyni a játék! magic map és egyebek...

A kamerát és az ik-t szintén kell állítanod, ezt már korábban leírtam itt!
  • Alias Pingvin
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogyan lehet betenni a játékba autókat?!Ha kérhetném írjátok le a műveletet...előre is köszi :D
  • Stockbauer33 #105234
    Na jó de akkor bűn volt kihagyni egy napot is.Csak ismételni tudom magam h volt olyan külföldi tag h 1 órát várt h bekerülhessen a layerünkbe és velünk krúzolhasson.Büntettünk akkor nagyon.A napi 3-600 km megvolt mindig.

Az 1xre megtett km ))

• 0Diaz0
    Figyelj.. Stockiéknak ( Stockbauer + MrFordShelby/Newlife ) -nek 1darab autójába van több mint 40.000km.. Azthiszem Stockinak az Enzóba volt/van annyi, MrFordnak pedig a Saleen S7-be. És mindketten már a 2. autójukat járatták.. és a 2.autójukba is több mint 20-30.000 km van/volt.. tehát ez ahozképest.. :D
  • misiizsai
    Nekem 2008 novembere óta van meg.De egy idő után meguntam és csak néha szedtem elő a játékot.
  • Norby646
    2009 május elején kezdtem el játtszani a tdu-val online. :) De vannak illetve voltak itt olyanok akiknek még sokkal több volt ennél.
  • misiizsai
    Az szép! :D Gratula! Majd ne dupla annyi :O
  • Norby646
    Ahogy érzed. Végülis értelme nincs túl sok azt a maradékot vgigszenvedni... Amúgy ~36-3700km. :))
  • dragon11
    Srácok! picit off, de normális árakban gondolkozván milyen kormányt ajánlanátok?
  • misiizsai
    Akkor lehet én meg megállok 90%-nál :S
  • misiizsai
    Képzeld előbb összeszámoltam számológéppel hogy a garázsba lévő kocsikban összesen mennyi KM-van benne.20.427,6 KM! Szerintem ez kurva sok :O
  • Norby646
    Ez egy kivitelezési hibából származik. Nem tudom pontosan miért de csak úgy lehet klubbok közti versenyt csinálni ha lanon vannak a gépek. Van még rá 1 megoldás de ahhoz meg újra kell kezdeni az egészet. Ráadásul nem tudom hol van hozzá a tutorial videó. Még Holecsko csinálta anno...
  • misiizsai
    Miért kell a Lan az 1%-hoz? :S Azt hittem csak a Multisok vannak és 100%...:S
  • Norby646
    Akkor hajrá! :) De sajnos 99%-nál nem tudod tovább vinni... Ha csak nincs még 3 haverod akiknek megvan a játék eredetiben és össze tudjátok hozni a gépeket lanon. :D Én 1.5-2 éve 99%-on állok...

Más...: Belekezdtem egy "nagy" projektbe, amiből nem is tervezek többet csinálni. Ez csak amolyan nagy dobás lenne. Egy magas kidolgozottságú gta sa mdoelről van szó, történetesen egy w140-es 6000-es bálnamerci. Nagyon szépen ki van dolgozva kívül belül, Combat azt modnta segít nekem.Há meglátjuk mi lesz belőle, midnenesetre aki szereti ezt a modellt az se élje bele magát mert rengeteg időt fog igénybe venni a bekonvertálása ennek a modellnek... :)
  • misiizsai
    Na 90%-on állok TDU-ban :D Már csak a Multisok maradtak szinte..:S
  • 0Diaz0
    Akkor passz..
  • wollnerd #105220
    én is.
  • 0Diaz0
    Én Mozilla-t használok! :)
  • bboyatty
    Van autó lista és volt kiadva egy úgynevezett mega pack, ebben volt jó pár autó még, keress rá, hogy tdu car list és tdu mega pack car list. BMW-k csak modok vannak itt is. Kis google és megkapod az összes kérdésre a választ.
  • dragon11
    Hali.

Lenne itt olyan kedves jelentkező, aki felvilágosítana a játékban elérhető autókról?
    Illetve jött-e ki olyan kiegészítő a játékhoz, ami -ha akár fizetős is-, de autókat tartalmaz?
    Leginkább a Maseratik érdekelnének és a BMWk, mivel ezek a 2-ben sem találhatóak meg..

Szívesen várok bármiféle privát üzenetet, aki elmagyarázza a dolgok hogyan zajlanak itt, az 1-ben..

Köszönöm előre is!
  • wollnerd #105216
    Azt én se látom.
  • 0Diaz0
    Kár.. :) De akkor legalább mostmár ez sem titok..
  • Norby646
    Hahaha. :DD Diesel dog gondolt rám... :D Amúgy nálam nincs ilyen. Pontosabban sehol sem látom... :D
  • 0Diaz0
    Amúgy Norbi, ebben a sávban észrevetted ott azt a kis Merga ikont?
  • Norby646
    Köszönöm. Ha tettszik bármelyik autóra rárakhatod, csak be kell állítani hozzá a dolgokat. Am ízlések és pofonok, én konkrétan annyira nem vagyok oda az e92-ért, ugyanaz a bajom vele mint az e60-al és a 6-os bmw-vel. Nekem túl szögeletes a beltere, úgyértem olyan rideg hatása van az egésznek... Persze ez nem azt jelenti hogy nem fogadnám el ha ingyé hozzámvágnák... :D

Hát ez nem jó hír... :(
  • bency
    Ez szép és jó :D De rajta van az E92 ami jobban tetszik :D

Viszont sürgős helyigény miatt nekem most határozatlan ideig nincs a gépen a TDU ami az összes MOD és minden törlődését jelenti,ha tudok még leszek,hátha akkor is lesz még TDU :) Igy határozatlan ideig nem leszek online.