107666
-
cicatetem #105290 Fentvoltam én már akk is csakk akk még nem multiban :) -
#105289 ha a kemény magot keresed, akkor késtél egy olyan 2-3 évet:D -
cicatetem #105288 Amugy énis Budapesti vagyok csak én 16.ker cinkota :)
Szoval remélem bevesztek a MAG-ba :P -
cicatetem #105287 Facem: cica tetem msn:[email protected] skype:n3wd1ll
Légyszi vegyetek fel mert nekem tényleg nagyon fontos ez a game.A fanatikusak fanja vagyok csak még sose toltam multiba és tényleg szeretnék benne lenni a kemény magba mert oda tartozok :)
Roli vagyok amugy de csak cicatetem :)
Kérlek norby és minden tdu fan vegyétek fel velem a kapcsolatot mert énis szeretnék csatlakozni.
Iszonyatot tudok vezetni még igy fa***opo billentyüzeten is de most veszek ismét egy xbox kontrollert és akk mégodab***abb lessz :)
-
cicatetem #105286 Sziasztok.Én most keztem el multiba a játékot. cicatetem néven vagyok ott is. Van valami club ahol ti vagytok vagy ahova tudnék énis csatlakozni hogy a honfitársaimal autozhasak?
Meg lenne egy kérdésem hogy honnan tudom letölteni a supra kocsit? -
Entex #105285 Ja ok így rendben, csak nekem volt visszatetsző.
2 hete nem TDU-ztam, így a fizikával sem csináltam semmit, de úgy érzem ez is zsákutca lesz, mint a legtöbb dolog amibe belekezdek TDU-ban :). -
#105284 Odaírtam hogy "Converted & edited by Norby931". A képeken is ott van a nevem, és mindenki köszöngeti nekem hogy bekonvertáltam. :) Am direkt nem akartam kiírni hogy sa modell mert akkor kezdődik az hogy kaptam e rá engedélyt.... :D Így csak jajj hoppá ráleltem... :DD
Am sikerült vmt kezdened a driftelgetős fizikával? :) -
Entex #105283 TDUCentralon szerintem módosíts a leíráson, így olyan mintha nem is te csináltad volna, hanem csak simán felraktad volna, mondjuk írd bele, hogy SA modelből konvertáltad. -
#105282 Jaja az volt. Csak emlékeztem, hogy volt egy de nem tudtam melyik. -
#105281 Hm. A 635-ös bömbi volt az egyetlen régebbi bmw amit kiadtam eddig. -
#105280 Csak nem lesz baj belőle, mivel ahogy mondtad nem eladod a modell-t csak átkonvertáltad, de ha mégis baj lesz akkor én igényt tartok majd rá.
Volt egy régi BMW amit kiadtál, melyik is volt az? -
#105279 Köszi! Amúgy ha véletlenül még is baj hogy nem kértem engedélyt és törölni kell, vagy ilyesmi akkor azért pár embernek privátban átküldöm. -
#105278 Nagyon szép, én tuti berakom majd, csak tudjam már letölteni őket. -
#105277 És kész van végre... :)
Egyelőre ennyi, majd szeretnék még kezdeni vele ezt-azt azért írtam ki hogy ver 1.0. :) Remélem nem lesz probléma h nem kértem engedélyt a szerzőtől... Bár nem hiszem. Na remélem akik kicsit is szeretik a régebbi merciket azoknak tettszeni fog ez a mod! :) -
#105276 Gondoltam hogy neked tettszeni fog. Azóta elkészült a beltér textúrázása, a kormánnyal szarakodok most, egyszerűen sehogysem akar jó lenni... Na mind1 ha az megvan akkor már csak a tükröket kell megcsinálni és kész is van. :) -
#105275 Szép az AMG felnis bálna! :)) -
#105274 Ok, holnap megnézem, ma már lusta vagyok hozzá. -
#105273 Próbáld ki az hogy leszeded a hd patch-et és a legkissebb-et pipáld be telepítésnél. Ha még mindig szaggat akkor megint indítsd el a hd patch telepítőjét és meg az uninstall-ra aztán nézd meg változott e valami. -
#105272 Volt egy reinstall, és feltettem az illusion paradis modot... nem tudom, hogy volt-e valami ami felhúzta a hd-t de nem csodálkoznék... majd újra rakom és meglátom... -
#105271 Nem módosítottál semmit a játékon? Fordítva még csak érteném valamelyest de így érdekes, főleg ha nem csináltál semmit a játékkal. Nekem is csinált ilyet de az azért volt mert egy mod felrakta maxra a hd patch-et... :D -
#105270 Okok...:P
Majd megbeszéljük.
Amúgy az mitől lehet, hogy offline sokkal jobban szaggat a játék mint mikor online toltam? Szinte játszhatatlan még 600x480ban is...:( -
#105269 Na... A barátnőm anyjáék ott laknak. :D Időnként szoktunk ott lenni de mostanság itthon vagyok. :) 3. ker... Szal ez a sör várat magára. :) -
#105268 Hát ha a 9.kerület környékén laksz akkor átugorhatok egyel...:P -
#105267 A merciért nem jár sör? :D -
#105266 Na akkor nem is kell messze postázzam a sört mert most én is itt vagyok. -
#105265 Budapest. :) -
#105264 Ja, amúgy te merre laksz? -
#105263 :DD Jólvan... :) -
#105262 Ok értem én, nem is azt mondtam, hogy most azonnal, meg csakis ha nem nagy gond de megértem én ha nem. Elhiszem, hogy baromi nehéz bekonvertálni azért majd ha mégis úgy döntesz, hogy bevállalod postázok neked egy sört a fáradalmakért.;)
(igen ez megvesztegetés akar lenni...:P) -
#105261 Bocsi nemtok írni... :) -
#105260 Igazából több okból is mondtam hogy nem tervezek további san andreas-os modelleket. Az egyik, hogy nem ez nemolyan szerencsés dolog mert nem kértem engedélyt egyelőre a modell szerzőjétől hogy használjam, csak fogtam és felnyitottam a lezárt modellfájlt és nekiálltam bekonvertálni. Nem hinném hogy ebből gond lesz, végülis nem úgy fogom feltűntetni hogy én csináltam a modellt, és nem is pénzért megy a dolog, csak egy átalakítom a mdoellt olyan "formátumuvá" amit a tdu kezel. De nem a legjobb dolog ez. Pedig van pár szép sa-s modell... :) A másikhogy egy rémálom bekonvertálni. Az egész modellt teljesen alkatrészeire kell szedni, ami önmagában 1-2 napi munka. Ezzel a mercivel is sokat szarakodtam mire egyáltalán odaáig eljutottam hogy szét legyen szedve midnen rész. Most a belteret csinálom de még rengeteg munka van vele.... :) -
#105259 remélem jó lesz -
#105258 Egy youtube-t akarsz látni a játékban? :D Nem jól linkelted. :)) -
#105257 Juuuuj Norby mit találtam, LINK! tudom nehéz konvertálni de majd ha úgy döntesz, hogy még egy san andreasos verdát bekonvertálnál akkor itt egy nagyon jó lehetőség. (ha egyáltalán be lehet konvertálni persze) -
#105256 Jah értem. Hát azt csak úgy lehetne megoldani ha az összes mod-al illetve alap autóval megcsinálnák azt amit az előbb írtam... :) -
Entex #105255 Értem. Igazából az érdekelne, hogy, van-e egy közös lámpa/fény textúra (mint pl. a gumiknál), amivel minden játékos autóját úgy látom, mintha világítana. -
#105254 Igen erről én is hallottam bár nem tudom hogy kell pontosan... Amúgy az előbbiből lemaradt hogy a nappalifény már másdolog mert az led-es. Arra már egy effektet használ a játék, így azt nehezebb is megoldani. :) -
#105253 Köszi. :) Hát igen ez illik ehhez az autóhoz.
Entex: Tehát arra világításra gondolsz mint ami a 3. képen van a #105249-ban? Azt meg lehet odlani könnyen, mivel a lámpa 2 textúrát használ. Az egyik a kikapcsolt állapotú lámpa a másik pedig a bekapcsolt. Ez igazából csak annyi hogy ugyanaz a 2 textúra csak az egyikre raksz egy csomó fényerőt ps-ban. Az lenne jó ha ki be lehetne kapcsolni, mert így sokan nem szeretik. :) -
#105252 Volt erre valami, hogy benyomod az entert (ha neked azon van a fénykűrt), majd belépsz a beállításokba és valamit kellett állítani és akkor úgy maradt, de semmi értelme, mert csak te látod ez az egyik, másik meg csak elől ég, hátul nem és nincs semmi hatása... de ha rákersel youtubon kell legyen erről videó. -
Entex #105251 Norbi, nincs arra mód, hogy a lámpák folyamatosan világítsanak? Mint az S6-nál a nappalifény, csak ez a fényszórón lenne.. Szerintem állatul nézne ki :)