107666
-
#105210 Na egyelőre ez is kész, de még lesz belőle több változat:
-
#105209 Nem emlékszem pontosan mit kell már, de azthiszem írja valahol miközben regisztrálsz, vagy ha rámész egy mod-ra és utána a download now-ra akkor kiírja hogy mi a baja. Ha jól emlékszem... -
becsiati #105208 Norby 646.
Regeltem erre a lapra : http://tduforums.com/downloads.php?cat=3 : De nem tok letölteni.
Nem tuod, hogy miért? :D
Köszi Hello -
#105207 Sikerült beszélnem vele, azt mondta megvan, csak nagyon fáj a bal lába. :) Na de visszakapcsolok ON-ra... :) -
#105206 az igen.. -
#105205 Igen innen le tudod tölteni! Regisztrálni kell meg elég körülményes is hogy le tudd tölteni de ha nagyon szeretnéd mindenképpen megéri! ferrari 458 -
#105204 Kicsi off és rajtam kívül nem is mindenkit "érdekel" de... Ma ismét felmentem msn-re mert pár napja nem beszéltem Combat-al. Láttam fent van rá is írtam, de sajnos nem ő írt vissza hanem a felesége. Most korházban van a srác mert elütötte egy autó, állítólag a lába elég csúnyán megsérült, hát remélem/reméljük minél előbb felépül. Mondtam a nejének hogy adja át üdvözeletem, és jobbulást neki. -
misiizsai #105203 Forza 4-ből már van Ferrari 458 Italia? Azt nagyon szeretem a FM4-be :D -
#105202 Rendben van! Am köszi! :) Miha megcsinálta már a forza 4-es merci clk55-öt de miha szokása hogy nem megy részletekbe a konvertálás terén. Félreértés ne essék nem kritizálni akarom, csupán azt mondom hogy sajnos akik az igényesebb módokat szeretik, amik részletesebben vannak megcsinálva, azoknak nem ajánlom az ő módjait... -
misiizsai #105201 Legalább 3-an 4-en összejönnénk jó lenne.Amúgy eszméletlen jól néz ki a Merci! :D -
#105200 Hát passz, ma nem hiszem bár "impossible is nothing"... :D De holnap valszeg benne vok 1-be. Legalább jönnek többen akkor... :) -
misiizsai #105199 Az első kép egy Pink kruz volt..:D De arra emlékszem hogy tiszta b..inak éreztük magunkat....XD Ráérsz valamikor tolni egy kruz-t? :P -
#105198 Amúgy a második kép kicsit hibás, mivel írtk a chat-be és pont rossz helyen volt, így csak nagyjából sikerült eltávolítani, de ahhoz képest egész jól sikerült... :) -
#105197 Nyugodtan beszúrhatod képként is! Én ezt az oldalt használom: Picr.de Itt elég csak kimásolni a linket amit ad, és ide bemásolni. Ha másik oldalra töltessz fel akkor magának a képnek az url-jét másold ide (feltöltött kép, jobb klikk, megnyitás újalpon és az url-t másolod) és rámész a "kép beszúrása" gombra. Ha képben vagy akkor nem szóltam! :) Amúgy az elso kép... Amúgy én 2009 nyarán kezdtem el játtszani, akkor még sokan játszottak ahogy te is írtad, sajnos a tdu 2 elég sok játékost elvett. Na meghát azért ez a játék sem mai csirke... :D
Na ilyet se gyakran csinálok de itt van 2 nagyon WIP kép a jelenlegi projektről:
A a külseje 90%-ban kész, a felni még nincs ez csak az a felni amit az e63-hoz csináltam. A belteret pedig nem rég kezdtem, tulajdon képpen már bent van az autóban, de még nincs rendesen letextúrázva, tehát kb 50%-os a beltér. A következő dlc-ig sztem kész leszek ezzel, aztán nincs megállás, jöhet az slk! ;) -
misiizsai #105196 ohh nem sikerült..Na még egyszer..
2009.03.19
2009.06.06 -
misiizsai #105195 Hát azért nem gondoltam volna hogy ilyen kevesen játszanak a játékkal.Úgy döntöttem töltök fel 2 régi képet.Az egyik 2009.03.19-es a másik 2009.06.06-os..Akkoriban még sokan játszottak a játékkal.
-
#105194 Igen, elég ingadozó a dolog. Általában reggel/délelőtt szoktak kevesen lenni, és utána többen, bár hogy este mi a helyzet azt nem tudom. Általában inkább napközben vagyok online mostanság. -
misiizsai #105193 Felnéztem tegnap este a multiba.Csinálgattam a maradék Single versenyeket.A TDU szerver szerint max 23 an voltak fent.Találtam pár régebbi képet ha gondoljátok feltöltöm. -
#105192 Így igaz. Nyilván jelentősen megcsappant a játékosok létszáma ahoz képest hogy régebben hányan játszottak vele, bár ez nyilvánvaló. De látod, a módok még mindig készülnek a játékhoz, legalább annyi mint anno. Vmikor csinálhatunk 1 krúzt. -
SuSu1992 #105191 még játszunk egy páran..:-) -
misiizsai #105190 Sziasztok!
Egy régi TDU játékos vagyok.Lehet 1-2 embernek ismerős lehet a nevem.Kedvet kaptam a TDU-hoz felraktam és szeretnék néhány kruzt letolni.Valaki játszik még egyáltalán a játékkal?Egyébként a nicknevem:misiizsai -
#105189 Kéne menni egy jó kis krúzt...csak félek hogy nem fogok tudni mert szarakodik a netem eléggé...:( -
SuSu1992 #105188 -
#105187 Ilyen mod már van.. nekemis volt bent 1.. :)
Szép kis fehér Carrera ;) -
#105186 Semmi gond. Töröltem akkor. Remélem nem baj! :) Amúgy nem rossz a kicsike. Most fog jönni (júli 3) az új forza dlc. Lesz benne pár jó autó... Az egyik aminek nagyon örülnék az az aston vantage v600 lesz de természetesen jobbkormányos úgyhogy ezt elfelejthetem. Viszont van másik kettő... Az egyik a 2012-es mercedes slk amg, a másik pedig egy ruf ctr12. Ezt a kettőt tervezem bekonvertálni a dlc-ből de nem csak én leszek az egyetlen aki várja a dlc-t. :) -
bucsher #105185 modolási ötlet ;)
bocs a dupláért, mindig elfelejtem, hogy nem teszi be magától a linket :( -
bucsher #105183 igen most jobb -
#105182 Na így most jó nálam... -
#105181 Akkor újra...
Magic map -
#105180 Csak nálam nem érhető el a link amit beraktam a #105177-es hsz-embe? -
#105179 :)) Próbáld ki nyugodtan, ha nem jön be csak visszamásolod az eredeti fájlokat és kész. Semmi veszteni valód! Ráadásul ennél elég ha cska bemásolod a mod fájlait nem kell modding tools-al állítgatnod, szerencsére pont passzol a db9-re. :P (Persze ha másra rakod akkor már szükség van a modding tools-ra) -
bucsher #105178 nem szeretem a modokat, de most lehet hogy kivételt teszek :) -
111222 #105176 Üdv! Még egy kérés/kérdésem lenne 1.68 al kapcsolatban a patch már müxik tök jó csak amilyen autókat berak azok nem látszanak a kereskedésben csak a nevük meg a többi. Ez a hiba nincs ha whitout carpack bnk1.map van benne . Raktam magicmap v1.1-et is az se jó. Nos a lényeg tudok kunyizni egy carpackos bnk1.mapot? -
#105175 Hát ez igaz... :)
Na közben elkészült az Aston is:
A central-ról tölthető, csináltam több beltér változatot, ide csak az 1ikről raktam be képet! :) -
bucsher #105174 de te intézted ;) -
#105173 A nekem az nem csak nekem hanem nekünk, azaz midnenkinek aki itt van természetesen! :) -
#105172 Köszi, de Diesel Dog hozta ezt össze nekem szal őt illeti minden elismerés! Szerencsére kiváló munkát végzett ezzel is. :) -
Stockbauer33 #105171 Nagyon fasza a topik HG :) -
bucsher #105170 szép!!! de még milyen szép!
köszi! -
janihunk #105169 Jól néz ki a topik, grat.