Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyugatnak megyunk majd le délnek!!!
aztán majd vlmerre
aki akar még jöjjön!!!
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
eddig sosem volt. most elövettem erre egy nagy... lett :'(
segitség
(keresek egy millárdost..xD aki meveszi tõlem a murcelagomat 7 milláért mert papi99 átvágott:S azt mondta tegyem fel 7 milláért és megveszi és azt mondta,hogy inkább nem:S)
Mi equipo favorito: Real Madrid
7 helyett 6-kor tart egy bemelegítõ krúzt, aztán megy a másikra! Mi ezen olyan nehéz?
Neked nem kötelezõ ott lenni!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A kressz krúz elõtt lesz egy kis bemelegítés.HC nem kötelezõ!!!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
csak nem volt engedélyezve
thx 😊
Fel lehet tölteni 335 mb-s videót?
xD
ennyire béna nem lehetek....
XD
pls...
???
???
???
???
mégis csak meg lesz tartva!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
LP670
Kimi - The King of Spa
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
15.40-kor és 50-kor indulás.
Tali: Alfa Romeo szalon elött.
Elmegyünk majd az Ohau racewayra,mert bekell járatni az új murcim.
No-Kress No-HC
Max 160 mph.
(Csak egy light gurulást lessz ez)
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Aston Martin vagy Lamborghini (murci)
"Sziasztok!
Kerlek szepen mindenkit, aki tud valamit a TDU - hoz tartozo nVidia beallitasokrol...SEGITSEG! Egyik kedvenc jatekom. 8800 GTX-en futtatom a vas sem egy utolso darab, szoval harveresen megfelel a kovetelmenynek. A problema a kovetkezo. A jatek sokszor lefagy es azonnal kilep. Ha kocsit szeretnek szallitani (delivery) akkor mindig ugyanoda dob ki egy tengerparti ut mellett van egy vilagitotorony. Mar ketszer vegignyomtam a jatekot. Egyszer mar sikerult megoldani ugyanezt a problemat, csak mar nem tudom melyek voltak a beallitasok. Valamit megvaltoztattam az nVidia controll panel-ben es megjavult a jatek. 1.66A patch fent van a kiegeszitovel egyutt. Lecci segitsetek!!!!!!!!!!! Koszonom"
alapjáraton 30 környékén meg 2-esbe 200-al xxxDDD
Kressz Krúz...
Tali itt...
Minenképp rám kattoljatok, nem akarom azt, hogy külön külön 4-es layerekbe induljunk el xD
kb 250 km-es lesz és ugy 2 és fél órás 😄
igy számoljatok az idõtökkel !!!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Helyszín: Cadillac szalon elött.
Dátum:2009.03.28
Idõ:19:00
HC nem kötelezõ.
Majd a helyszínen megbeszéljük,hogy milyen krúz legyen.
jobb oldalt a lámpa nem hiányos xD a játékba néz ki ugy.. az eredetin is olyan 😄
a fehér foltot probáltam odaillesztéssel eltüntetni meg festéssel, radirrral de ugy meg rondább lett számomra
a következõre jobban fogok figyelni (ahhoz képest h 1 kerek hete kezdtem el a ps-t használi... 😄 )<#circling>#circling>
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grat.<#worship>#worship>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Elkészült, és fel is lett töltve a tegnap elõtti
Dozoo cruise. Nem a legjobb, de azért ajánlom figyelmetekbe.<#worship>#worship>
Azthiszem ezentúl nem nagyon akarok elõtted menni!.....<#smile>#smile><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
valahogy odakerült a fehét folt biztos el lehet távolítani. 😛
jobb oldali lámpa hiányos :S
apróságok, de feltûnõ.
All hail the double x!
és a végén azért meglett a 10.000 km is a murciban <#vigyor2>#vigyor2>

All hail the double x!