Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott vagyunk djvel papival seannal meg a többiekkel...
nyugatnak megyunk majd le délnek!!!
aztán majd vlmerre
aki akar még jöjjön!!!

Én sem tudtam még, hogy meg lesz tartva, mert úgy volt, hogy nem leszek itthon .De korábban hazaértem és gondoltam megtartom.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

SeanJRRussel
Ott állok aklubbunk elõtt de sehol senki meg bent se látok senkit

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

mi a baj a frapssal vagy vlmivel olyankor, ha a video homályos lesz :S
eddig sosem volt. most elövettem erre egy nagy... lett :'(
segitség

kazai21
Mai krúz:

(keresek egy millárdost..xD aki meveszi tõlem a murcelagomat 7 milláért mert papi99 átvágott:S azt mondta tegyem fel 7 milláért és megveszi és azt mondta,hogy inkább nem:S)

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gondolkodj kicsit!
7 helyett 6-kor tart egy bemelegítõ krúzt, aztán megy a másikra! Mi ezen olyan nehéz?
Neked nem kötelezõ ott lenni!

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

popzu
most döncsed már el baszki hogy elmarad,mégse ja mégis elmarad ja mégse f*sz kivanveled.

Hello!

A kressz krúz elõtt lesz egy kis bemelegítés.HC nem kötelezõ!!!

oks 😊

Max 720HD 1Gb, amit feltehetsz.<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

megvan xD
csak nem volt engedélyezve
thx 😊
Fel lehet tölteni 335 mb-s videót?
xD

Upload video

Hogy tudok feltölteni videót youtube-ra (régen tudtam de most ujult vagy mi mert nem találom :S )
ennyire béna nem lehetek....
XD
pls...

XD

Mindenki akkor szervez krúzt amikor én Kressz kruzt 19:00 -kor???
???
???
???
???

Hello
mégis csak meg lesz tartva!

ALOHA!! Ma este 18.30 órakor találkozó!!! Csak HC módban!! A helyszín a régi! Dél-nyugati világító toronynál!! Aki akar jöjjön!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

rototti
Ez nem semmi!!!!!!!!!
LP670

Kimi - The King of Spa

kazai21
Nah most indulok fel..
gyertekk

ucnlm
De jöhet 😊 Az opcionális. Szerintem a maxot sem kell véresen komolyan venni, csak úgy menjünk, hogy ne szálljon ki valaki minden kanyarban. Elég minden másodikban 😄

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

most akkor HC-s nem mehet rá ? :S

kazai21
Valaki jön gurulni egyet?😊
15.40-kor és 50-kor indulás.
Tali: Alfa Romeo szalon elött.
Elmegyünk majd az Ohau racewayra,mert bekell járatni az új murcim.
No-Kress No-HC
Max 160 mph.
(Csak egy light gurulást lessz ez)

ucnlm
Vegyél egy Aston-t is ha lesz rá pénzed (DB9 Coupé, vagy Volante). Nem fogod megbánni 😉

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

kazai21
már megvettem a murict😊

mind 1 cask ne fullos vedával gyere (én astont választanék)

kazai21
Szted akkor most mivel menjek?😄
Aston Martin vagy Lamborghini (murci)

ucnlm
Hajhó! Gondolom ti itt jobban értetek a TDU-val kapcsolatos problémákhoz, uh egy nem sg-s kolléga üznetét továbbítom egy-az egyben, hátha ti tudnátok neki segíteni:

"Sziasztok!
Kerlek szepen mindenkit, aki tud valamit a TDU - hoz tartozo nVidia beallitasokrol...SEGITSEG! Egyik kedvenc jatekom. 8800 GTX-en futtatom a vas sem egy utolso darab, szoval harveresen megfelel a kovetelmenynek. A problema a kovetkezo. A jatek sokszor lefagy es azonnal kilep. Ha kocsit szeretnek szallitani (delivery) akkor mindig ugyanoda dob ki egy tengerparti ut mellett van egy vilagitotorony. Mar ketszer vegignyomtam a jatekot. Egyszer mar sikerult megoldani ugyanezt a problemat, csak mar nem tudom melyek voltak a beallitasok. Valamit megvaltoztattam az nVidia controll panel-ben es megjavult a jatek. 1.66A patch fent van a kiegeszitovel egyutt. Lecci segitsetek!!!!!!!!!!! Koszonom"

kazai21
Egy Aston Martin DB9 Coupe elég?😄
Aminek max sebessége 186mph.

szerintem gyere audival, nissannal vagy kisebb kategóriájú kocsival, mert a saleen egy kicsit fullos ehhez xD
alapjáraton 30 környékén meg 2-esbe 200-al xxxDDD

kazai21
Akkor vegyek más kocsit?
Vagy menjek Salennel megint?

azzal fogok igen 😄

kazai21
TE a Nissanal jössz?😄

oks várlak <#smile>
Kressz Krúz...

Tali itt...

Minenképp rám kattoljatok, nem akarom azt, hogy külön külön 4-es layerekbe induljunk el xD
kb 250 km-es lesz és ugy 2 és fél órás 😄
igy számoljatok az idõtökkel !!!

kazai21
Oké akkor ez enyém elmarad...
És akkor megyek 7-re a tiedre😊)

ajjjhh én pont most akartam egy kressz kruzt készíteni még a kép is kész 19:00-ra 😞
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

kazai21
Ha senki nem rendez krúzt akkor majd én:
Helyszín: Cadillac szalon elött.
Dátum:2009.03.28
Idõ:19:00
HC nem kötelezõ.
Majd a helyszínen megbeszéljük,hogy milyen krúz legyen.

somdav95
köszönöm ^^

a karbont direkt nem folytattam mert nekem carbonnal nem tetszett :😊
jobb oldalt a lámpa nem hiányos xD a játékba néz ki ugy.. az eredetin is olyan 😄
a fehér foltot probáltam odaillesztéssel eltüntetni meg festéssel, radirrral de ugy meg rondább lett számomra
a következõre jobban fogok figyelni (ahhoz képest h 1 kerek hete kezdtem el a ps-t használi... 😄 )<#circling>

[HUN]FaTaL
Kapcsold ki a numlockot FN+ és valamelyik billentyû gépenként változik. De rá van firkálva melyik a numlock 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki segítsen létszi ! Laptopra rávolt nyomva egy billentyûzet ( magyar 102 gombos ) és mióta kihúzták ( mivel irodába volt nem én használtam ) azóta nem ált vissza rendesen a laptop billentyûjére, és pl. mikor megnyomom az ,,O" betût akkor egy ,,6"-ost ír a gép. Valakinek esetleg valamilyen ötlet? Jöhet privátba is. És elnézést hogy ide írtam !!!

fasza kép 😊 esõ, vihar, jó lenne a játékban, de sztem a tdu. 2-ben lesz

Felõlem megismételhetitek, de én nem leszek ott.<#buck>Megyek a nõvéremékhez szétszedni a babakocsit hogy kitudja mosni a huzatot (az is oda van csavarozva a vázhoz), mert el akarja adni. Utána meg képeket fogok beszkennelni a gépbe, mert az öcséméknek akarok a kepékbõl vidit csinálni. Ha a szkenneléssel kész leszek akkor nekifogok majd a videó készítéshez, mert lehet hogy már a jövõhéten jönnek.

Falkon
Nagyon jó lett!
Grat.<#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kazai21
Ezt ma meg kell ismételni😉
És remélem sikerülni is fog😊

Jó reggelt mindenkinek!
Elkészült, és fel is lett töltve a tegnap elõtti
Dozoo cruise. Nem a legjobb, de azért ajánlom figyelmetekbe.<#worship>

belisz
pfúúúj,még mindig pink?? xD

Azthiszem ezentúl nem nagyon akarok elõtted menni!.....<#smile><#banplz><#taps>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

SeanJRRussel
Egyedül voltam a stadionba sehol egy nézõ

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
szemöldökön folytathattad volna a karbon mintát ere akartam utalni.
valahogy odakerült a fehét folt biztos el lehet távolítani. 😛
jobb oldali lámpa hiányos :S

apróságok, de feltûnõ.

All hail the double x!

pxxl
jajam jó volt <#worship><#taps> THX mindenkinek!!

és a végén azért meglett a 10.000 km is a murciban <#vigyor2>

All hail the double x!

csontiz
Jót állatkodtunk ma is !!