Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Dozoo milyen progival szekeztetted a videót, mert én is csináltam eggyet és nem tudom fölrakni?
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Honda - The Power of Dreams
Már kerestem googleba meg mindehol de nem találtam:S:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
Köszi srácok a tegnap esti krúzolást.
Képek:

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Atikah-val:
Sean-nal és Atikah-val:

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
http://goo.gl/gd6Zi5
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Régen asszem GolloPC néven futott nem tudtom ismeriteke... valamiért segítettem neki MSN en és azóta mindig aza neve ami nekem.... Felnézek most MSn re mondom mivana régi MSN emmel belépett valaki mert láttam a saját nevem... email alapján eza fogyatékos gollo volt.... omg.... lés írja hogy ha valakivel beszél akkor a régi nalókbol szed ki jó neveket.... -.- omg
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A ma esti repülõtéri gangbang után el kell ismernem, hogy Pixxel a legjobb nõ az egész játékban! <#wink>#wink><#taps>#taps>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ma volt ez a kapcsold le az áramot egy órára nap!!!
emiatt sztem xD
Én mindig ezt használom,soha nincs vele gond! ;)
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Igy mentünk a kocsim km állása szerint:
-439.2 km kezdet
-478 km market
-501 km pihi
-518 km pihi
-529 km pihi
-544 km golfpálya
-576 km part
-591 km benzinkut
-608 km kilátó
-614.3 km VÉGE
Jó volt de már mindenem fáj és fáradt :)
Képeket nem tom felrakni mert vlmi baj van a pirateclubbal. :(
max ha multival mész
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDUnick: ArtMooney(HUN)
6-os layer van
<#buck>#buck>