Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
:D Semmit nem küldenek csak 1 letöltési linket emailben meg egy serialt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sharks
Srácok, egyébként ezt a megapack-ot ha megveszem neten, akkor postán küldik vagy h a viharban?

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Hy, van kedve vkinek krúzolni 1-et?

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

kazai21
Köszönöm Szépen:)

Mi equipo favorito: Real Madrid

Hello!

Dozoo milyen progival szekeztetted a videót, mert én is csináltam eggyet és nem tudom fölrakni?

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

AlieN911
Tessék, ezen minden rajta van, ami kell! <#eljen><#crazya><#integet2>

Honda - The Power of Dreams

kazai21
Valaki mutatna egy olyan térképet amin rajta van minden autószállítós küldetés?:)
Már kerestem googleba meg mindehol de nem találtam:S:S

Helo!

Köszi srácok a tegnap esti krúzolást.
Képek:

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

ucnlm
Majd ma megismételjük :)

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

kazai21
Igen ez jó volt:)

Fogyatékosok mindig is voltak, vannak, és lesznek is... megkell szokni, ha lehet kerüljük õket !

ucnlm
Tegnapi:

Atikah-val:

Sean-nal és Atikah-val:

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Moodovin
Papi99-nek : Link

TDUnick: Moodovin[HUN]

[HUN]FaTaL
Grin116: BMW M6 & AC Schnitzer M6 (E63)

Replace: Ford Mustang GT Coupe & Saleen S281 Extreme Coupe

[HUN]FaTaL
omg

RS
Én ismerem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ohhooo még itt TDU ban is találtam fogyatékost....
Régen asszem GolloPC néven futott nem tudtom ismeriteke... valamiért segítettem neki MSN en és azóta mindig aza neve ami nekem.... Felnézek most MSn re mondom mivana régi MSN emmel belépett valaki mert láttam a saját nevem... email alapján eza fogyatékos gollo volt.... omg.... lés írja hogy ha valakivel beszél akkor a régi nalókbol szed ki jó neveket.... -.- omg

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gigamen
Egy kis driftelgetés
<#buck>
Falkon
Pangásra:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kazai21
Tomikával mentem...

Mégse unatkoztam, külföldi társra találtam akivel sztrádát takarítottunk... <#vigyor4>

Voltunk páran.
A ma esti repülõtéri gangbang után el kell ismernem, hogy Pixxel a legjobb nõ az egész játékban! <#wink><#taps>

valaki nem akar jönni kocsikázni ? ott állok a kráter közelében a nissanbolt elött

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

szóval ha tradera felteszek autót, nem kell a szerveren legyek ahoz hogy megvegyék ?

jaja meglehet... de érdekes hogy egy órán át nem tudtam a szerverre menni, viszont 2, Tradera fölrakott autóm meg elkelt...

kazai21
Jaja,nekem csak a rágurással volt a baj meg,hogy a vége fele ledobott a szeró:(:(

ezt nem értem. simán a többiekkel voltam ugyh velem nem volt baj :S

Misi az ezredes
Szerintem meg nálad volt a gond nem nálunk... Elmentél és nem lehetett rád kapcsolódni onnantól kezdve nem is érdekelt kiléptem...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nah sikerült.

Ajjj basszus de hülye vok!!!már tudom mér nem volt jó akkor embereknek a szeró!!!
Ma volt ez a kapcsold le az áramot egy órára nap!!!
emiatt sztem xD

belisz
Akkor tedd fel a képeket ide!.
Én mindig ezt használom,soha nincs vele gond! ;)

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

kazai21
Én felraktam naggyából:)

Nah végeztünk és elfáradtunk. 175 km-t vezettünk le :D 19:12-21:32-ig
Igy mentünk a kocsim km állása szerint:
-439.2 km kezdet
-478 km market
-501 km pihi
-518 km pihi
-529 km pihi
-544 km golfpálya
-576 km part
-591 km benzinkut
-608 km kilátó
-614.3 km VÉGE
Jó volt de már mindenem fáj és fáradt :)
Képeket nem tom felrakni mert vlmi baj van a pirateclubbal. :(

olyan nem tud lenni mert akkor offlineba rak xD
max ha multival mész

kazai21
nem baj.
Jó volt:

Jó neked :)

de én még jól jártam mert nem voltam krúzban, se versenyben, se küldetésben hanem volt idöm még hazamenni :D am ismerös a szitu, de pl mien lehet az hogy a szigetkörversenyt tolod majdnem benn vagy a célban és bejön a connection lost felirat XD

Toyo
Na, jólvan most mûködik.. :)

Toyo
Akkor jó :D Nem ezt a szöveget szokta írni ha a szerver szaraxik, kicsit megijesztett, hogy vmi kis suttyó hackerkedik <#ejnye1>

kazai21
Nem tudom, iszook és annyit hallok,hogy lassúl a kocsim és kiírt vmit,hogy network.....

Dozoo akk hogy tud még játszani ?

akk úgytûnik nem nálam van a gond... én se tudok visszalépni, csak 10 percre léptem ki a játékbol és mikor visszajöttem már nem tudtam felmenni a szerverre (kb ugyanazt írja ki nekem is mint neked)

kazai21
Engem ledobott a server:S:S

Toyo
Volt már vkinek ilyen, ledobott a szerverrõl a szokásos connection lost dumával.. aztán újraindítom és EZT írja ki mindig! Úgyhogy ha lát valaki a szigeten, üssön-vágjon.. mert nem én vagyok :D De ilyenkor mi a fene van, már újraindítottam a gépet, a netet is! Csináljak új acc-ot, új profilt, kezdjek új játékot vagy miakispöcsöm van? <#help>

nincs valami gond a szerverrel ? kiléptem a gameböl és pár perc mulva vissza akartam lépni, de nem tudok... azóta is próbálkozok

jah még fennvagyunk egy ideig keleten vagyunk

Tomika001
Fent vagytok még?

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

A régi videom: Dozoo verdái

a sziget közepén járunk majd ha fölmentünk akkor jobbra kanyarodunk a golfpálya fele
6-os layer van