Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Senki se kérdezett...<#lama><#banplz>

Honda - The Power of Dreams

kazai21
Jahh tom most már látom..xDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Falkon
Azzal is kell!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
de ha már kresz-eztek akkor száguldjatok szabályos tempóban...
fényszórót fel városon kívül...
<#crazya><#mf1><#banplz>

All hail the double x!

AlieN911
Hali!

Hétfõ van, tehát 19:00-kor "Kresssssz" krúz lenne <#wave>
Találka helye:

Szabályok:

Honda - The Power of Dreams

kazai21
Jaja😊

adamfesto
Okok, vettem. Köszi. És a mielõbbi viszontgurulásra.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Vagy az autózás elején be kell jelölni a térképen hova megyünk...

ucnlm
Köszi neked is, tényleg nagyon jó volt!
Egy tipp viszont; tényleg nem kell midig feljárni a térképre, egyrészt mert nemtudjuk hova tûntél, másrészt folyton meg kell állni mindenkinek. Inkább zoomolj ki a GPS térképen és nagyjából lõdd be az irányt, de ennyi embernél úgyis tudni fogja valaki hol van, ahova mennél. Legrosszabb esetben kis kacskaringóval érjük el a célt, de hát úgyis a közös autózás miatt megyünk elsõsorban 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

adamfesto
Usamen, elhúztunk mert k...a sokan voltak.
Köszi srácok a gurulást...és bocs az állandó keresztbe autózásért de van még pár apró hiba a kormányommal. Az is lehet h a net sz.rakszik mert van olyan hogy kicsit fékezek és kivág az út szélére. na mindegy
Ez a Ferrari club feeling meg bejött.
Én asszem legközelebb szerda délelõtt megyek, nem lesznek annyian...valaki?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hehe 😊 Majd toljuk neki feketén feketékkel xD

ezt lekéstem, adam festöt láttam még a térképen azt eltünt

kazai21
Hozzá jutottam pár millióhoz😊
Ezért vettem egy fullos Nissant,szoval csatlakozok Dozoo-hoz😄

ucnlm
Oké, mindjárt megyek én is! Aki akar még csatlakozzon! 😉

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

adamfesto
Audi szalon , ha megfelel. Van attól északra egy kilátó, azt akarom megnézni. adamfesto néven vagyok ezüst ferrari cabrioval.

ucnlm
Tökmindegy, hol legyek? Bárki mondhat találkahelyet, meg útvonalat 😊
Viszont lehet, h csak 50-re érek vissza amúgy. De autó mindenképp!

adamfesto
Ucnlm, hol leszel?
Moci vagy autó?

ucnlm
Háromnegyed kilenckor valaki? Mehetnénk megint egy lazásat 😊

Tomika001
Bocs az elõzö kép rosssz:

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Köszi

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

Tomika001
Megint gurultam eggyet Fitty24-el.

A sárga: Fitty24
A szürke: Tomika001

Azt a videót kérded amin fotók vannak gilbert93 (vagyis a verdáim?)
vagy azt amin a krúz van amit nem én csináltam?
Én amugy az Ulead Videostudio-val készitetttem el

Na megvan az új verdám 😊 krúzra akartam vele menni, csak a találkahelyre menet kékhalál, és bill elszállt, franctudja miért...Be kellett dugnom a normál lila dugattyúst hogy tudjak bootolni <#idiota>

Sharks
Jók lettek a fotók, thx még1x, a videók is fent vannak már, asszem 3-4 et tettem fel...<#eljen>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

ucnlm
Shark-kal gurultam egyet, Karl is castlakozott, de õ a fotónál már nem volt:

Sharks
Én is ott voltam pedig 😄, csak lehet, h elvesztem az elvtársak között... bár sztem a fritzek voltak inkább sokan!<#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Én is láttam tegnap vmilyen Ferrari-t, de az annyira nem fogott meg, kicsit furcsa volt a hangja (ferrarihoz képest) sztem nem volt vmi rendben a motorjával! Amit múlthéten láttam az mondjuk szebb volt, de igazából nekem külföldön volt egyszer egy olyan Ferrari-s élményem, amitõl kirázott a hideg 😄 Ilyen régi történelmi kis faluban, szük utcák, kõbõl minden, a tetején (mert, h dombon feküdt a falu) pedig a vár és éppen vmi filmforgatás volt ott akkor. Na a lényeg, h 1x csak hallottam vmi brutális hangot, de elõször nem gondoltam, h autóból jöhet ilyen, aztán szép lassan jött fel a kicsike a szük utcában, ahol a falak persze még rá is tettek egy lapáttal, esküszöm lemerevedtem (nem fel, mielõtt még vki kiforgatná a szavaimat 😄). Na ennyi, csak gondoltam megosztom.<#vigyor5>

ucnlm
Az érdekes, mert ki sem léptem 😊 Csak szüneteltem és elmentem inni. Mire visszaértem már tele volt minden ruszkikkal, te meg sehol... Mindegy, végülis jól végzõdött 😊

Tomika001
Ja megyek!

Akkor találka a cadillac szalonnál oda tudsz jönni?
Tomika001
Ha megmondod hova mennyek akkor én megyek.

Sharks
Nem dobott le engem sem, csak nem jöttél vissza a toronyhoz... egyébként elõfordul gyakran, h hülye a server, de nekem most pl. nem volt semmi!

Gyrekek tegnap láttam egy Ferrari F430-ast, hát diszkréten majdnem oda...rtamXD Szval vki nem aakr jönni krúzolni egyet? Én egy f430-al leszek😄
Tomika001
Engem nem!

RS
Tomikával kocsikáztam. <#vigyor3>

Tomika: Ferrari
AkosRS: Aston Martin

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

3-percenként megszakad a kapcsolat.Vagy a gépem szar,vagy a szerverrel van valami gáz

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

ucnlm
Én még fent vagyok, de úgy tûnik pl Sharks-t ledobta mellõlem 😞

Srácok!Mindenkit ledobál a Szerver,vagy csak engem.?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Megírom privátba, hogy ne legyen OFF.

ucnlm
Hahó, hova tûntél?

Mi a baja konkrétan a gépednek ? Legalábbis hibaüzenetek jönnek elö, esetleg amikor bekapcsolod a géped ?

Igen, már nagyrészt kiírtam mindent DVD-re és pendrive-ra, csak meg akartam úszni a vásárlást.

Sebaj, megoldom, csak bosszantó ez így hirtelen.

Köszi mindenkinek a segítséget.

Sharks
Thx, gondoltam hátha le van kódolva v ilyesmi... így egyszerü a dolog!

[HUN]FaTaL
Vegyél egy vinyót, vagy külsõt. Esetleg a mentést kimásolhatod pendrivera/dvdre is.

http://goo.gl/gd6Zi5

ucnlm
Jön most valaki egy gurulásra egy óráskát? Csak úgy lazán. A sziget közepén leszek a Lambo szalonnál 5-10 percet.

[HUN]FaTaL
Kiírod lemezre, elrakod másik vinyóra/partícióra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sharks
Óhhh igen, ettõl féltem! Akkor most jön az igazi kérdés, utána ki tudom írni lemezre, vagy hogyan tudom biztosítani, h meglegyen akkor is, ha mondjuk 1x újra kell telepítenem az oprendszert???

Sharks
Külsõ vinyó... sima ügy<#vigyor0>

rototti
Sehogy, egy linket adnak és le kell töltened! <#kacsint>

Kimi - The King of Spa

Bocs az OFFért, de gondjaim támadtak. Tudtok valami olyan helyet, ahová (tárolási/mentési céllal) fel lehet tölteni kb. 40 gigányi anyagot? Mára bekattant a gépem, alig bírtam elindítani, félek, újra kell raknom az oprendszert.

Ha ez bekövetkezik, akkor persze áldozatul esik a mostani nickem is, és kezdhetem elõlrõl. Szóval, nem vagyok boldog.

Elõre is köszi, ha tudtok valamit.