Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
Mondjuk ez az "Akiknek kötelezõ" dolog is felejtõs lehetne, mert nekem (eddig még nem fordult elõ) senki nem mondja meg hogy mikor hova megyek, és mit csinálok <#crazya><#vigyor><#bee1>

#76864: vegyél egy multimédiás bill-t aztán kész is a winampos rádió váltás <#nevetes2>

HC meg poénból jó, jáccani, mert ez még mindig csak egy játék. Semmien szimlátor nem fogja visszaadni a valóságot. Ha annyira kell a HC, kint az utcán lehet gyakorolni (kresz kruz powa) <#nevetes1><#hehe>

All hail the double x!

ucnlm
Najó, most pedig nagyon bûntudatom van, ugyanis holnap 10000%, hogy nem leszek itthon 5 után 😞( Nem konkrétan a holnap klubkrúzra gondoltam, hanem úgy általában. Bár ettõl függetlenül nyilván aki szeretne, az úgyis HC-ben fog menni.

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

[HUN]FaTaL
Tegyél AA-t a képekre plz Tiszta rece az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!!

Egy kis vátozás.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

ucnlm
Féktáv jogos, de a gravitációt én szeretem. Egyedül ezért játszom nagy ritkán HC-ban, mert jókat lehet repülni 😊 Persze az más kérdés, hogy köze nincs a valósághoz 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Moodovin
Nem volt semmi, pedig jó helyem volt. 😊

TDUnick: Moodovin[HUN]

[HUN]FaTaL
A szar gravitáció és a fostalicska féktáv miatt nem tetszik.

Misi az ezredes
Kedves forumozók. A számítógépem súlyos hibákat rendszerösszeomlásokat mutatott az elmúlt héten ezért mai nap elkezdtem letölteni és telepíteni mindent. Szomorú módon a TDU eredeti CD-met tokostul ismerõsömnek felelõtlenül odaadtam, régebben. Természetesen valami oknál fogva elhagyta eltünt nem tudja. Lényeg hogy nincs meg. Tehát korlátozott ideig pénz szõkében vagyunk és csak a következõ hónap elején tudom ismét megvenni. Elmézésetek kérem hogy nem leszek aktív a KRÚZOKON 😊 de a topicot továbbra is rendszeresen nézem nehogy rosz dolgok legyenek. Remélem mindenki elfogadja aki nagyon kíváncsi el tudom neki mondani miért is nem most veszem meg a TDU-t.

Na addig is ami a csövön kifér 😊 jó játékot mindenkinek

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ucnlm
Nekem amúgy nem lenne vele bajom, bár nem a realitás miatt jó, számomra attól nem reálisabb, hogy egy fullsportkocsi sporttapadással nem tud bevenni egy enyhe kanyart 100-al sem. Bár mittomén, még nem vezettem sportkocsit, meg amúgy is azt tanították anno, hogy kanyart kettesben, lassan... Node ez játék és sosem fogok rá másképp tekinteni, uh nem is várom el a full realitást 😄
A nehézségi faktora miatt lehetne jó móka a HC, de billentyûzettel kész rémálom...

[HUN]FaTaL
Én ezért mászkálok már csak egyedül. Mindenki HCzik, én nem fogok mert szerintem f*s 😄

ucnlm
Jaj, ezt a HC kötelezõ dolgot hanyagolhatnátok már néha 😊
Egyszer eskü elmegyek HC-ban egy ilyenre, a világból is ki fogtok utálnim pedig szerintem amúgy normálisan vezetek, figyelek mindenkire, elõzékeny vagyok. Na ezesetben nem így lesz és még csak nem is direkt 😊
Szóval a következõ klub krúzon ne leyen ilyen, mert amúgy jó lenne egyen már részt is venni 😊

Hello!

Hogy el ne felejtsétek!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

[HUN]FaTaL
Egyik se laggolna. Most is tudok közben hallgatni csak kényelmetlen.

ChuckyHUN
Laggolna vagy a rádió, vagy te ha közben nyomatod... szvsz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

lessz ma vmi gurulás ?

[HUN]FaTaL
És alt+tabolgassak a rádióváltáshoz lol 😄 Egyszerûbb lenne elõre egy m3uba bepakolni a rádiók címeit és belül a játékban váltogatni + hangerõt állítani.

#76850: Mindenkinek legalább 20megabit kéne ahhoz, meg baromi erõs szerver. Ez annyira nem hoz lázba. 😊

somdav95
Ez beszarás X'DDD

somdav95
Windows media player gondolom van.......... -.-"

Törölt felhasználó
Helló nem értek valamit!
Eredeti a gémem,van gamespy idm is van el is fogadja.
És kiírja nincs elérhetõ tdu szerver
most mi a baj?
online akarom tolni plz help meeeeee!!!!
Igen, tudom, hogy mit és hogyan és hol, de nem történik semmi. Csak azt játssza le, ami eredetileg benne van a játékban.

A winampot pedig nem szeretem.

De ha már itt tartunk jól elvagyok a motorhanggal is.

lybrahu
Jó volt ez a tegnap esti Merci krúz! Köszi skacok! <#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
<#nevetes1> <#taps> <#eljen>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

pxxl
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késõbb megrépázd, de az is lehet, hogy õ meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belõled, ezt általában elõre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van...

/off

All hail the double x!

pxxl
használj winampot te <#lama><#falbav>

All hail the double x!

Toyo
Nem kell cserélgetni semmit 😊 C:\Users\név\Documents\Test Drive Unlimited\savegame\nicknév\Radio és ezen belül nekem MyRadio néven van egy mappa. Csak mp3-at játszik le tapasztalataim szerint, társait nem!
Játékon belül pedig num4 rádió elõjön, aztán num6-al lépkedsz az U (user) feliratig, itt meg már zúznia kell a metált! 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Nálam ez a módszer nem vált be. Sõt, semmilyen módszer nem mûködött, hogy saját zenét hallgassak. Ha simán létrehoztam egy új mappát, vagy lecseréltem a négy közül az egyikkel, vagy csak az egyik tartalmát cseréltem le, de a nevét nem, és az sem, ha egyszerûen bemásoltam a saját számaimat a meglévõ mappák tartalma közé.

Van még valami, amit kihagytam?

Toyo
Szeva, Radio mappán belül hozz létre egy tetszõleges nevû mappát és abba pakolgasd be az mp3-akat.

Logót tud valaki csinálni, rá kéne frissíteni az enyémre 😄 Semmi effekt meg villogás.. csak valami egyszerût.

Sziasztok,

Hogy lehet saját mp3-as zenét hllgatni a rádión? Létrehoztam a megadott helyen a használt profilnév alatt egy "Radio" könyvtárat és raktam alá 10 számot, de vezetés közben a rádió bekapcsolása után csak a gyári csatornákat (4 db) lehet hallgatni. Tud valaki segíteni, hogy mi a trükkje?
köszönöm,

Lajesz
somdav95
Hát végülis ha benyomod a netes rádiót, és közbe elkezdesz játszani... megoldható ez 😛

én erre azt találtam ki régebben, hogy amit hallgat a gamer és ha le van húzva az ablaka akkor te hallod h õ mit hallgat. mint a kocsija hangját. ezt ugyanugy be lehetne állítani kit akarsz hallgatni mintha lockolnád.
Jön vlki egy körre?

[HUN]FaTaL
Ezek jó ötletek. Még az lenne qrvajó ha belehetne rakni online rádiót a rádiók közé. Mivel ez úgyis egy online játék, szerintem nem lenne rossz😊

engem nem zavar, nekem bejött 😊

pxxl
na azt is 1x megnéztem, aztán gyorsan ki is kapcsoltam. 1. kutyát nem érdekli 2. zavaró <#nyes>

All hail the double x!

pxxl
én még azt is jó 5letnek tartanám, hogy ha pásztázod a térképet haverok után, és ráhúzod a kurzort valakire, akkor kiírná, hogy hányan vannak a layeren, hogy ne kattingassunk fél órán keresztül valakire, miközben tele van a layer. hát az meg idegesítõ, mikor az istennek nem akar összerakni valakivel, pedig 1 perce még együtt zúztuk a km-eket <#boxer>

All hail the double x!

van lehetne olyan layert csinálni ahol te döntöd el h hányan legyenek (max lenne akkor 21) és csakis jelszevas lenne amit te csinálsz 😊
meg lenne egy net mérõ
ugyanugy meg lehetne nyitni mint a Hc modban a ctrl+g vel az a G mérõt
😄

Valaki fenn van mapon? jöhetne velem egy körre

adamfesto
Ott volta de nem engedett be hozzátok...😞

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Roger6
21 ember? Alig tudunk egy normális 8-as layert csinálni, mert mindig vannak olyan emberek, akinek nem jó a többiek után menni, ezért próbál elõzni, de általában az árokban kötnek ki az ilyenek... Nem beszélve a laggolásról. 8-as layernél már erõsebb net kell, hogy senki se laggoljon, gondolj bele 21 embernél mi lenne! Nem-nem, jó ez a 8-as layer, inkább a layerek kiosztásán kéne alakítani. Pl. ha barátra kattintot a térképen, azt prioritással beadná gyorsabban, vagy lehetne olyan layert nyitni, ahova csak jelszóval lehetne bekerülni, meg ilyenek. Ezeken kéne agyalni szerintem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az lenne jó ha max 21-es layer (azért 21, hogy még 20-an tudjanak csatl. rád) lenne és akinek izzad a gépe a kocsiktól, neki lenne lehetõsége az onlinen játszó gamerek jármûvét kisebb grafira venni meg...
meg a 21 ember már kész vicces lenne xD
kressz kruz 21 emberrel xDDD
állna a sor mint Pesten 😊

orszagtom
öcsém baszki... hát télleg gratulálok.....
WoW-ban azért egy 50es raid-ben már eléggé meg tud izzadni a gép (mondom, 50es, és nincs HDR meg füst meg stb... jó mondjuk effektek vannak...). Összes embert 1 layerbe??? Eszem f*szom megáll, háuuuu!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

somdav95
Milyen dugók lennének már 😄DD
Meg milyen balesetek... Ígyse bírnak egyesen a seggükön ülni néha, értelmesen... -.-

[HUN]FaTaL
Aha persze és fél millió autót látsz egyszerre. GRat 😄

nálam így is 10fps-volt tegnap amikor 7en voltunk a dukáttinál :/

máshol 15-20 volt, ott már egész jól jászható..

pl. mert wow-ba mindenki tud magának tört szerót csinálni ? 😄DDD

Gaben17
Na igen,de asszem az összes gép izzadna 20-25 kocsinál<#crazya>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Hallod hülyén van kitalálva ez a TDU szerver :S Hülyeség hogy layerek vannak... Egy layer kéne legyen, amiben az összes játékos benne van, max letiltod akit nem akarsz látni... pl wow-ban megoldották, itt miért nem tudják, nem vágom...

Negyed órán keresztül próbáltam rátok ugrani, de hiába. <#szomoru1>

Toyo
Nissan casting

ucnlm és rgtc

Forgatási szünet

A beachen

Usamen Power

Szépségem 😊

Art Money társaságában kocsikáztam egy jót 😊 Sajnos a többi képet nem találom, majd máskor 😊

fekete0012
köszi

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

asszem 45% után elérhetõ, nehezebb vezetni az autókat, egy picit valósághûbb 😄

a fõmenübõl lehet kiválasztani..