Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#76864: vegyél egy multimédiás bill-t aztán kész is a winampos rádió váltás <#nevetes2>#nevetes2>
HC meg poénból jó, jáccani, mert ez még mindig csak egy játék. Semmien szimlátor nem fogja visszaadni a valóságot. Ha annyira kell a HC, kint az utcán lehet gyakorolni (kresz kruz powa) <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
All hail the double x!
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Egy kis vátozás.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Na addig is ami a csövön kifér 😊 jó játékot mindenkinek
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A nehézségi faktora miatt lehetne jó móka a HC, de billentyûzettel kész rémálom...
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyszer eskü elmegyek HC-ban egy ilyenre, a világból is ki fogtok utálnim pedig szerintem amúgy normálisan vezetek, figyelek mindenkire, elõzékeny vagyok. Na ezesetben nem így lesz és még csak nem is direkt 😊
Szóval a következõ klub krúzon ne leyen ilyen, mert amúgy jó lenne egyen már részt is venni 😊
Hogy el ne felejtsétek!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
#76850: Mindenkinek legalább 20megabit kéne ahhoz, meg baromi erõs szerver. Ez annyira nem hoz lázba. 😊
Eredeti a gémem,van gamespy idm is van el is fogadja.
És kiírja nincs elérhetõ tdu szerver
most mi a baj?
online akarom tolni plz help meeeeee!!!!
A winampot pedig nem szeretem.
De ha már itt tartunk jól elvagyok a motorhanggal is.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/off
All hail the double x!
Játékon belül pedig num4 rádió elõjön, aztán num6-al lépkedsz az U (user) feliratig, itt meg már zúznia kell a metált! 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Van még valami, amit kihagytam?
Logót tud valaki csinálni, rá kéne frissíteni az enyémre 😄 Semmi effekt meg villogás.. csak valami egyszerût.
Hogy lehet saját mp3-as zenét hllgatni a rádión? Létrehoztam a megadott helyen a használt profilnév alatt egy "Radio" könyvtárat és raktam alá 10 számot, de vezetés közben a rádió bekapcsolása után csak a gyári csatornákat (4 db) lehet hallgatni. Tud valaki segíteni, hogy mi a trükkje?
köszönöm,
Lajesz
Jön vlki egy körre?
All hail the double x!
All hail the double x!
meg lenne egy net mérõ
ugyanugy meg lehetne nyitni mint a Hc modban a ctrl+g vel az a G mérõt
😄
Valaki fenn van mapon? jöhetne velem egy körre
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
meg a 21 ember már kész vicces lenne xD
kressz kruz 21 emberrel xDDD
állna a sor mint Pesten 😊
WoW-ban azért egy 50es raid-ben már eléggé meg tud izzadni a gép (mondom, 50es, és nincs HDR meg füst meg stb... jó mondjuk effektek vannak...). Összes embert 1 layerbe??? Eszem f*szom megáll, háuuuu!
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Meg milyen balesetek... Ígyse bírnak egyesen a seggükön ülni néha, értelmesen... -.-
máshol 15-20 volt, ott már egész jól jászható..
Spirit of Perfomance Koenigsegg
ucnlm és rgtc
Forgatási szünet
A beachen
Usamen Power
Szépségem 😊

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
a fõmenübõl lehet kiválasztani..