107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • CamelX
    Sziasztok! Van kedve valakinek 24 layeres krúzhoz, ami a repülőtérről indul? Atari kedvünkért sorompót rak a kapuhoz meg dögös zászlós lánykákat, Cicatetem-et meg még meggyőzöm hogy tekerjen 1 jó cigit a saját receptjéből, amibe tán még besegítek :)
  • wandrew26
    Én meg válságban szenvedek nincs a traden semmi jó üzlet
  • cicatetem
    Én indultam,serveren megtaláltok.Jöjön bátran aki mókázni akar :D
    Béke.
    Roli
    ;)
  • Norby646
    Na de gyerekek... :DDD
  • wandrew26
    Hát nah, megleptél a virágos bugyival
  • cicatetem
    Jolvan,csak nyugodtan.Nem vagyok aza lélekre vevös tipus ink elmosolyodok a csíkszemeim alatt :D
    És esetleg más valaki egy éjféli krúz ahogy a szavaitokkal élnék :) ?!
  • bboyatty
    Mennék de nincs arra való netem most. Ha lesz akkor csinálok krúzt valamikor. Addig is szörf és oltogatok:P
  • cicatetem
    Bocsánat én voltam a kukker.Olcsatok.Ezazzzz.Még még még nehagyd abba.ahhhhhhhh.
    De játszani nincs kedve valakinek vagy csak szörfözünk? :D
  • bboyatty
    Elnézést csak viccnek szántam, nem bántásnak.
    De akkor úgy mondd, hogy nem egy layerben 12 hanem egyszer 8+4, egyszerre nem fogtok 12en menni azért értetlenkedtem.
  • Entex
    "12kocsis konvoly" ezt nem lehet máshogy értelmezni, már bocs.
  • cicatetem
    ugy hogy 8an keztük abbol kioffolt 5 és aztán ismét csatlakozott 4 és 8+4 az 12 sztem.Egyszerre sehogy :D
    És nem kell ilyen lebecsmérlöen leszolni azért valakit mert cigizget.kikérem magamnak. :(
  • bboyatty
    Akkor már rákérdezek, ha nem esik le neki (szét szívta szegény az agyát). Hogy jött össze egy 12-es layer? Mondd már el nekünk is, mert sokan értetlenkedünk ezzel kapcsolatban.

Norbi, bocsi de nem bírom...:p
  • Entex
    Még most sem esett le neki :D Ja, hogy nem tud angolul?:D
    Mindegy, mi azért verettünk egyet W.Andrew26-al: (a chatért én kérek elnézést :D)

• cicatetem
    nem maradtál le semmiröl.Ma este egy ground.Valaki? :)
  • JohnnyNapalm
    már kezdtem azt hinni hogy én maradtam le valamiről
  • bboyatty
    Le kéne állni a cuccal úgy látom.
  • Entex
    12.. seems legit..
  • cicatetem
    ma hajnalban volt egy jo kis 12kocsis konvoly.Én voltam egyedül magyar szerintem de jovolt.Vagy 3szor körbenyomtuk a mapot. :)
    Ma este lenne kedve valakinek valami hasonlohoz?
  • wandrew26
    Hejjhó, újra itt, ha lesz valami a héten szívesen jönnék, volt egy kis munka, meg van is de most már itthon, szóval ráérek.
    Mondjuk versenyezhetnénk megint a pályán!!
  • cicatetem
    Köszi :)
  • wollnerd #105311
    Az összes autószalonokat kell felfedezned.
  • cicatetem
    Lenne egy kérdésem hogy a motorokat hány %-tol oldodik fel vagy mi kell ahoz hogy feloldodjon?
  • Norby646
    Srácok... Diesel dog segítségével ki lett pofozva a topik nemrég ahogyan azt többnyire tudjátok/látjátok. Szeretném ha a tartalma is azon a színvonalon lenne mint a kinézete. Nyilván valamennyi OFF belefér, de azért nem érzitek hogy ezt a dolgot nem itt kéne megbeszélni? Tényleg csak annyit kérek hogy kanyarodjunk vissza a témára. Köszönöm!
  • cicatetem
    Nállam ez alap.Pont hogy ezt hozza elő a hiánya.Amugy meg saját receptet tolok.Nem adok senkinek mert nem hiányzik nekem a para.Én csak töménytelen fogyasztó vagyok!Nincs kapcsolatom dillerekkel és nem is akarom hogy legyen.Amire szükségleteim vannak azt én elintézem magamnak de am meg ahogy irták ez a tdu-rol szól szoval toljunk egy kis nitrot az agyba aztán 3mas vissza padlogáz! :)
  • 0Diaz0
    Akkor oszd meg velemis légyszives.. olyat még énse téptem hogy ilyen legyek..
  • cicatetem
    Igyekszem forumos lenni.Én minden nap fent vagyok és tolom mint gép.Ciki nem ciki de én a szivemen viselem e nemes játék sorsát :) Ha még nincs klub akk majd én csinálok egyet ha van rá igény persze :)
    Amugy meg sztem nem aza mag aki xy csillagos levelen van hanem aki még mindig ezen fanol és nem vált a krucifikszesen rossz tdu2-re :) Illaberek nádakerek a test drive-sek jó emberek persze csak az 1esek :)
  • Norby646
    cicatetem... Még nem törlök semmit, de próbáld már meg a modnandódat összessűriteni mert ez nem chat!! A stílusról meg nem is beszéltem... :D Bár ezen én is jót röhögtem... Egyébként: A mag az már rég eltűnt ahogyan előttem írták is, vagyunk páran de nincs közös klub vagy ilyesmi egyelőre. Időnként szoktunk együtt menni páran bár az utóbbi időben nem volt semmilyen krúz, legalábbis én nem tudok róla. :)
  • cicatetem
    Johnny most milyen néven nyomod?
  • cicatetem
    Am 22vok és ha nemhiszed utána is nézhetsz.És énis szivesen csatlakozom Johnny.Megunhatatlan és bármikor tolok veled. :)
    Jah és sajna nem szívtam semmit ha szívtam volna most nem itt ücsörögnék hanem folynék valahol :)
  • JohnnyNapalm
    hát ezen a héten még befejezem a visszaszokást, megcsinálok mindent, aztán jövőhéttől én bármiben benne vagyok
    a modot úgy értettem, hogy nekem nincs semmilyen házilag készült kocsi beletöltve, ezért ha olyannal jönnétek, akkor én ugye csak a secret cart látnám, az meg nem olyan hangulatos:D (letölteni és belepakolni meg nem szívesen akarnék)
  • bboyatty
    Nekem van kedvem, csak menjek haza és tolhatunk pár kört, a mod kocsikat nem ígérem mert nekem van jó pár de egyik sincs felpiszkálva ha arra érted a mod-ot.
  • JohnnyNapalm
    én éppen tegnap szenvedtem föl a játékot hosszú idő után, de sikerült megoldani, csak nincs meg a régi mentésem
    úgyhogy most csinálom a küldiket szorgalmasan, felhozom a régi szintet (egyébként a nevem a játékban régen X1650PRO volt ha ez mond valakinek valamit)
    ezért nem is tudom szoktatok-e még gyakran krúzolni, de régen napi szinten ment itt a játék, ha jól emlékszem ez a topik hosszú időkig vezette is az SG népszerűségi listáját
    szigetkör, 500km-es túra,ilyenek majd jó lenne ha lennének még ha valakinek esetleg lenne kedve még alap (tehát nem mod) kocsikkal menni
  • bboyatty
    Hát pedig ezekből amiket, meg ahogyan írsz kb 14 évet adok neked.
  • Interstate 95
    Áruld már el nekem hogy mit szívtál, nekem se ártana most belőle.
  • cicatetem
    Jah meg nem vagyok gyerek,igen van egyfajta mentalitásom de mielött kis tizenévesnek hisztek hááát már sajna kicsúsztam belöle de éljen a TDU :)
  • cicatetem
    Betartok én mindent.És nem is aza lényeg hogy tömegnyomorkodjunk a szerveren hanem hogy legyen egy két arc akivel lehetne tolni mert hiába probálkozok a többiekkel hogy odamegyek rádudálok talán még rá is írok és ere meg elteleportálja magát.
    Van valami ts-szerveretek esetleg?
    Ki milyen sürün szokott feljárni?
    Miket szoktatok játszani(pl: 3dudás gyorsulások ilyesmik)?
    Van valami club a játékon belül amik tik vagytok?
    Ha igen mi a neve hol keressem?
    Jah és öööö mindenkinek erőt egészséget :D
  • cicatetem
    Nem viccelek.Am megvan a TDU2 is csak ps-en de sztem közelébe se ér az 1nek azért nem is játszok vele.
    Sztem nagyon elb****-ták.
  • Entex
    Van egy mentalitás a gyereknek :D De jót röhögtem :D

"Iszonyatot tudok vezetni még igy fa***opo billentyüzeten is de most veszek ismét egy xbox kontrollert és akk mégodab***abb lessz :)"

Ez kész :D Érdemes volt ma felkelnem :D

TDU2 topicban is feltünt egy hasonló arc de azt gyorsan leoltották :D
  • bboyatty
    Lol, most ez valami vicc vagy komolyan gondolod? Amúgy ahogy már írták előttem is MAG-ról lekéstél, mert az pár évvel ezelőtt volt, mostanra már nagyon megfogyatkoztunk és egyre kevesebben vagyunk, már a tdu2 a divat.
    A Suprát a TDU Cetral-ról tudod letölteni kis keresgélés után. Az meg abszolút nem számít, hogy budapesti vagy vidéki vagy esetleg nem is m.o.-i vagy, mint pl én is erdélyi vagyok és ezelőtt 2 hónappal rendszeresen ott voltam a krúzokon.
    És egy jó tanács, ha tényleg csatlakozni akarsz akkor a figyelj oda erre a hsz-szórásra, meg hogy 3 hsz-edben kb ugyan azt írod le csak kibővíted a végét, mert ez egy fórum és nem díjazza senki. Ha erre odafigyelsz, krúzokon betartod a rendező által meghatározott szabályokat akkor nem lesznek bajok.

Üdv.
  • cicatetem
    Sziasztok.Én most keztem el multiba a játékot. cicatetem néven vagyok ott is. Van valami club ahol ti vagytok vagy ahova tudnék énis csatlakozni hogy a honfitársaimal autozhasak?
    Meg lenne egy kérdésem hogy honnan tudom letölteni a supra kocsit?
    Facem: cica tetem msn:[email protected] skype:n3wd1ll
    Légyszi vegyetek fel mert nekem tényleg nagyon fontos ez a game.A fanatikusak fanja vagyok csak még sose toltam multiba és tényleg szeretnék benne lenni a kemény magba mert oda tartozok :)
    Roli vagyok amugy de csak cicatetem :)
    Kérlek norby és minden tdu fan vegyétek fel velem a kapcsolatot mert énis szeretnék csatlakozni.
    Iszonyatot tudok vezetni még igy fa***opo billentyüzeten is de most veszek ismét egy xbox kontrollert és akk mégodab***abb lessz :)
    Amugy énis Budapesti vagyok csak én 16.ker cinkota :)
    Szoval remélem bevesztek a MAG-ba :P

:) :) :) :) :) :) :) :) :)