Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat, még pár napot vársz és megapakostul vehettted volna xD

(vagy már van Gold ?)

Misi az ezredes
Na megvettem a TDU-t ismét :/ Most telepítem. Utána fent leszek a szigeten :) Kráter fele ellesek még 5-10 perc mert még pachet is le kell tölteni.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nem akar vki jönni kocsikázni ? A Kráter környékén megtaláltok. NewLife(Hun)

danny94
v.ki fel tudná nekem nyomni (vagy elküldeni) ezt az EREDETI 3 fájlt :
SKYGTR.bnk , SKYGTR_I.bnk , SKYGTR_F_01.bnk
elõre is köcce...

Megoldottam a problémám,már csak annyi kérdésem van,hogy miért nem tudok versenyezni?Odérek a versenyhez és kidob valami táblázatot jelszo meg ilyesmit ír
Egy müködõ magyarítást tudna linkelni valaki az 1.66-hoz?Mert ami van nekem nem müködik!
Bocs hogy sokat kérdezgetek de most kezdtem újra a játékot!
a vechile mappba másold
gege97
Sziasztok tudjátok még új vagyok bocs de a faq-nem jó! csak szólok ÉS azt szeretném kérdezni h a letöltött autókat hova rakjam...thx elõre is csátok

Üdv mindenkinek!
Sikerült online profilt szerkesztenem!Nem tudja valaki miert nem látok senkit a térképen?
Na, ma se sikerült korán ágyba kerülni. De részt vettem egy-két jó menetben. (Csak szegény ADJ volt nagyon rosszul, még hányásszünetet is tartanunk kellett)

A hétvégén nem leszek. Élvezzétek a szigetet helyettem is!

adamfesto
Szóval az orosz oldalról letöltött verdákkal mit csináljak?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

AlieN911
<#szeret><#szeret><#szeret>

Honda - The Power of Dreams

pxxl
<#ravasz1><#crazya>

All hail the double x!

tdu Toyota
UDVIL bocsi de nem engedett vissza próbáltam kb. 20X de akkor se láttalak így beleuntam

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

jaja most senki sincs nekem a listán, majd vmikor összehozunk egy talit...

Ezek szerint nekem nem vagy még listán, mert nem láttalak. Most már kiszálltam, de jót mentünk Rotottival meg Alyrával.

Én egész nap fent vagyok, mert a küldetéseket csinálom, és a szigetet fedezem fel, mivel újrakezdtem a gamet, és utol kell érnem magam :D

Nem jön fel most valaki?

Mindenkinél elõfordul hogy nem tud csatlakozni... Olyan esetben álltalában a szerver a hibás.
Amúgy tört játékra lett eredeti reg kulcsod, mert akk mindenhonnan töröld az ADD-ON fileokat, még az All Users TDU mappájából is.
Ha meg Cd röl raktad fel ugy hogy nem volt még TDU a gépeden, akk nem kéne hogy gond legyen, max a szerver szarakszik.

Már megoldottam, kitöröltem mindent, reinstall és láss csodát. Bár elég fura. :D
Van egy olyan érzésem hogy ezt a csodálatos Fordot, a játékban elbaszták... De lehet hogy csak én érzem úgy !

Ez érdekes hogy nem kell saját, mert festheted õket, és bármelyiket kipróbálhatod... Tegyük fel hogy egy jó ismerõsömnek van akármilyen luxusverdája amit akármikor kipróbáhatok. Csak azért mert kipróbálom, az nem olyan érzés, mintha az az enyém is lenne, ráadásul korlátozottan használhatom.

Sajnos nem ez a gond, próbáltam router nélkül is, úgy sem megy
Roger6
Esetleg ha router mögül játszol, akkor próbálkozz portforward-al. Talán segít.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mert kell egy bnk.map vagy milyen fájl hogy ne nézze a fájlok méreteit...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sziasztok, indításnál kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez és hogy nézzem meg az internet kapcsolatomat, a tûzfal átengedi, nem tudom mi lehet a gond.
Roger6
Feltelepíted a játékot, beírod a CD kulcsot (doboz belsejében van), létrehozol egy online profilt, és kész (GameSpy profilt kipipálva). Nem nehéz...<#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hogyan tudok onlineban jatszani?Segitsetek,köszönöm!
Shifter
izé tudtátok hogy addig húzod le az ablakot ameddig akarod? :D garázsba vagy és akkor ha lehúzod akkor sokáig tartod nyomva és mondjuk a felénél elengeded akkor ott marad :D LOL

&#3232;_&#3232;

Mik ezek a kocsik te? Van új pack? :D

Shifter
izéé most ezek az addon verdák csak nálam nem mûködnek? mindegyiknél kifagy és vinfos hibával kidob...

&#3232;_&#3232;

Gaben17
boltban letöltheted a polcról,mire a kasszához mész már le is jött<#crazya><#bee1>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Misi az ezredes
Kár hogy H váltónak kéne lennie benne és nem az van :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Üdv mindenkinek!
Most vettem elõ a játékot(rég nem játszottam vele),és nem tudom hogyan lehet onlineban játszani?
És pl.a golfot melyik mappba kell rakin?
Segítségetek köszi!!
holecsko10
Egy kis videó a Golfról.

http://www.youtube.com/v/EYLe8LK6Z_4

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Johnny 19
Egy kis ízelítõ. Ezt nem nézni hanem érezni kell!!!
Eleanor

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Épp a Világító torony alatti 10slotos ház elött álok... ha valaki akar egy kis laza krúzt akkor 10perce van hogy rám csatizzom :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

adamfesto
:)))) festek rájuk...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Nem akarom húzni a témát ezért még egyszer érthetõen:
Nem az apámé a mûhely hanem az Ivanics Lajosé.
Tehát alapban Volvo, Ford, Kawasaki, stb.
Nem szerelõ vagyok hanem airbrush festõ, tehát festményeket készítek Harleykra, jetskykre, bukókra stb.
Nem szükséges hogy vegyek mikor bármibe beülhetek - ráülhetek.
Többek között kuncsaftunk:
http://www.carstyling.hu/news_shower.php?id=101

:)

Falkon
Még sajna Wip

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Jó hát akinek motorépítõ a faterja... :DDD

Gaben17
és ez még csak a kert 1ik fele,elöl is áll v 4,garázsban 4 az asztalon 1 stb...<#buck>
kép1
kép2

LeWyTy
AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!AKAROM!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

CopyKing92
D::

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

somdav95
És amúgy van neked is motorod? Vagy csak javítod, és autóval jársz???:)

ChuckyHUN
én is:) bár mi csak gondozzuk a sajátjainkat:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Gaben17
én is motorok között élek ;)

Még az elözö vasnál, elég megtévesztõen írtál...

adamfesto
Tudod "Misi az ezredes" ha nem is az enyém a gép, de a lényeg a lényeg, én ezek között élek ugyanis airbrush festõ vagyok ami azt jelenti h több gépben ültem már mint amennyi neked a virtuális garázsodban van :\
És ha lenne legalább egy gyenge Z 750-ed akkor így javítanám vésõvel: