Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(vagy már van Gold ?)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
SKYGTR.bnk , SKYGTR_I.bnk , SKYGTR_F_01.bnk
elõre is köcce...
Bocs hogy sokat kérdezgetek de most kezdtem újra a játékot!
Sikerült online profilt szerkesztenem!Nem tudja valaki miert nem látok senkit a térképen?
A hétvégén nem leszek. Élvezzétek a szigetet helyettem is!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Amúgy tört játékra lett eredeti reg kulcsod, mert akk mindenhonnan töröld az ADD-ON fileokat, még az All Users TDU mappájából is.
Ha meg Cd röl raktad fel ugy hogy nem volt még TDU a gépeden, akk nem kéne hogy gond legyen, max a szerver szarakszik.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Most vettem elõ a játékot(rég nem játszottam vele),és nem tudom hogyan lehet onlineban játszani?
És pl.a golfot melyik mappba kell rakin?
Segítségetek köszi!!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Eleanor
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem az apámé a mûhely hanem az Ivanics Lajosé.
Tehát alapban Volvo, Ford, Kawasaki, stb.
Nem szerelõ vagyok hanem airbrush festõ, tehát festményeket készítek Harleykra, jetskykre, bukókra stb.
Nem szükséges hogy vegyek mikor bármibe beülhetek - ráülhetek.
Többek között kuncsaftunk:
http://www.carstyling.hu/news_shower.php?id=101
😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
És ha lenne legalább egy gyenge Z 750-ed akkor így javítanám vésõvel:
[/url][/img]