Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elírtam elõre is bocs. De a helye ott van az elsõ sorban. 😊
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
wft Hole? napfénytetõs murcid van? <#wow2>#wow2><#guluszem1>#guluszem1><#taps>#taps>

All hail the double x!
Kimi - The King of Spa

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ha a lenti képet megnézed, pl. a kráter környéke a játékban erdõvel van borítva és itt ott vannak házak, az eredeti meg be van építve elég sûrün.
Amúgy ha beírod Googlen hogy Google Map, az is egy hasonló mint a Google Earth csak nem kell hozzá semmit letölteni, és picit butított, de az is jó.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Amúgy a TDU-t megcsinálhatták volna Hawaii legnagyobb szigetére is 😄 Nagyobb hegyek, Mûködõ vulkánok, hatalmas távalatok 😊 Az is fasza lenne, max egy szigetkör krúz pár órával tovább tart 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy van egy másik autópálya ami a Cadillac szalon fele megy Honoluluból, na azon is vannak szép ugratók.
De oks, nem tudtam hogy HC ben kisebb a gravitáció.
Vagy 100x újrakezdtem már a gamet és HC-ig még sose jutottam el 😄
Szerinted mért játszok még vele másfél év után is (és még másodjára is újrakezdtem, mert a régi mentésemet nem fogadta el)? Nem lehet hogy azért mert imádok csak úgy kocsikázni másokkal?<#beka2>#beka2>
USAMEN POWER: A HC-nek köszönhetõen lehet ekkorákat repülni, mert kisebb lesz a gravitáció.Nem találtam a játék térképét, úgy hogy beteszem neked az igazi sziget térképét.<#szomoru1>#szomoru1>
Ugrató Remélem ezzel tudtam segíteni, annak ellenére hogy ez az igazi térképe a szigetnek!<#smile>#smile>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
én is autózok egymagamban, küldetéseket csinálom, ha meg bead playert a szerver akk meg külföldiekkel krúzolok
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
a káterbe felvezetõ uton vagyok, nickem NewLife(hun)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Most is beadta jelenleg ebben a pillanatban és ha kimegyek a térképre utána is.
Ha valaki akar kocsikázni velem, akkor a kráternél megtalál. NewLife(Hun)
Én biztos leszek fent, de majd csak késõbb mert ép egy vidit konvertálok, amit utána szerkeszteni fogok. Ha kész felteszem a YouTube-ra. Feltöltés közbe majd megyek.
Kimi - The King of Spa